Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz bager13 #2400 üzenetére
Nekem a kedvencem akkoris a Ghosts volt, ott nem nullázódtak a dolgok, ha deffensive cuccokra átváltottad, no, ott volt a pajzsos csávó pisztollyal, mint AI, na, azt úgy tervezték, hogy foglaljon pontot+sebezzen bele az ellenbe 1-1 pisztolylövést... béna volt, de halálpontos volt, és benézték a codos srácok, hogy HC-n egyhitel mindenkit Rekordom az volt, hogy 17 killt csinált, miközben foglaltam... közben ugye védekező streak lett volna...
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
DioRulez!
csendes tag
Sziasztok!
Visszaolvasva volt egy olyan megállapítás, hogy a prestige-hez nem kell battle pass, 55-ös szint után automatán megy tovább.
Viszont rengetegszer csak level 55-ös rajtam kívül MINDENKI.
Én már 70-es vagyok, van BP-om, és így is 90-95%-ban level 55-ösökkel dob össze a rendszer.
Crossplay be van kapcsolva, és nekem ez így gyanús.Minél messzebbre sétáltak az erdőben Micimackóval, Malackát annál jobban aggasztotta, hogy Micimackón nincs nadrág.
-
-
SwitcX69
kezdő
Első 10k feletti pontom. Hetek óta nem játszottam, meg nyilván itt a fórumban ez nem olyan nagy szám. Szimplán nevettem a végén, mondom kicsit megtoltam ez a meat az első olyan agyatlan map, ami tetszik is. -
őstag
Az még nem próbáltam, de szerintem bug miatt nem látjuk a többi játékos leveljét, legalábbis azt mondták nekem.
SwitcX69
Szerintem is jól sikerült mapp Az én rekordom jelenleg 124 kill ,mondjuk nem is a feladatra koncentráltam, meg másik mapp. De egy másik körben amit a srác elért az nagyon durva szerintem ennyit én még nem láttam hogy valaki ölt volna. Valaki szárnyalta ezt túl?
[ Szerkesztve ]
-
-
BITBOYS
addikt
Ti tapasztaltok mostanában olyat, h elkezd foltokban szürkébe borulni a képernyő játék közben? Warzone alatt egyre gyakrabban jön elő nálam és teljesen elborítja a kijelzőt.
Pár hete kezdődött, de semmin se változtattam vagy tuningoltam. MSI Afterburner állítólag a hibás, de korábban semmi hibát nem okozott és nem is fagyott a játék.
3070-es vga 60-65 fokos max. -
csabiks
senior tag
Nálam továbbra sem számolja a Battle Pass haladást, megfagyott 26 tokennél... másnál jó? (xbox)
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
BandiHUN
veterán
válasz BandiHUN #2419 üzenetére
Alapvetően beragadt valami, vagy nem tudom, fura volt, mentem ma 8 kört meaton egy fél kör passért, aztán a 9-edikben kaptam 2 egész kört(nem unlockoltam semmi olyat), kész is lett a pass.
Más:smg affect with tacticalt beadja másra is, mint flash-stun? Elég nehezen megy, mert míg én a dobással vagyok elfoglalva, mindig kilövi a mögöttem levő delikvens Viszont decoy-jal elég hatékonyan lehetne, mert eleve 2 van belőle, nem kell a builden varia+meglett a gázgránát is, szintén effektívebb lenne... mik a tapasztalatok?
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
nutella1
őstag
válasz BandiHUN #2421 üzenetére
Decoy-ra semmit nem csinál/okoz. Én is azzal próbálkoztam, hiszen az lenne a kézenfekvő, a füst gránáttal együtt. Valószínűleg egy ordenáré nagy bug ez is. Csak és kizárólag a stun grenade hatásos az általad vázolt problémára, még a flash sem. Használd mellé az Engineer Vest-et.
#2422: Igen, persze, minden előfordulhat, de azért erősen furcsa az a 200 akárhány kill, akárhonnan nézzük. Iszonyat mákja kellett lennie az embernek még Shipmenten is, ha ez az eredmény hiteles, ez már nem skill kérdése.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
BandiHUN
veterán
válasz nutella1 #2423 üzenetére
Nekem most flash-ra számolta... csak nem nyúltam a slothoz, mert másodlagosba tett shotit platináztam. Csak azok ugye kész, smg+csipa van csak. Stunt annyiból nem szeretem, hogy előre eldobva azzal rusholni kell, hogy lelődd, akit kábítottál, mert nem tud eléd futni/lehasal/elbújik, flash-al meg befutnak azért lővonalba.
-
ricogsm
őstag
Ki játszik ívelt monitoron? 1000R? Samsung? 1440p felbontásban
Egyik játékosnál láttam, hogy két szélén fekete csík van a monitoron. (Igaz nem MW3-n játszott.
[ Szerkesztve ]
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
nagyúr
-
jacis
nagyúr
-
BerserkGuts
őstag
válasz ricogsm #2430 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz xd
.................................
CK5WCJJR3J2M
CW32VNJFVNCVNekem mar fullos minden acc szoval nem kell meg en is kaptam szoval illik visszaadni is
[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
ricogsm
őstag
válasz bulikavagyok #2431 üzenetére
& BerserkGuts:
Erről bészélek
[link][ Szerkesztve ]
MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
nagyúr
-
ricogsm
őstag
válasz bulikavagyok #2435 üzenetére
Köszi a megnyugtató választ.
nem nem konzol nézzél csak balra mivel tolja.MSI GE76 RAIDER i7-11800H RTX 3080 8GB 155W TGP FHD 300Hz
-
BerserkGuts
őstag
-
csabiks
senior tag
A 10-ik levélváltás a supportal végül kiderítette, miért nem gyűlnek a battlepass pontjaim Hát nevetni fogtok (én nem tudtam), de nem vihető tovább a következő szezonra a BP tokenek, ezért fagyott meg nekem, mert már annyi volt, amennyivel végig feloldhatom.
Képeket, videókat kértek, kértek videót meccs végéről, hogy mi történik
A harmadik felettesüknek továbbküldve, ő rögtön jelezte, hogy nincs itt semmi probléma
-
BerserkGuts
őstag
válasz csabiks #2439 üzenetére
Aha most nekem is többlet van akkor azoknak kuka van ha jól értem amikor jön majd az új :/
nincs sok értelme előrehaladást vásárolni így[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz csabiks #2439 üzenetére
De ez így volt eddig is ezen nincs mit meglepődni. ÉN azt hittem hogy kevesebb tokened van mint ami kell a végig feloldáshoz és az bugzott be neked (ezért is nem írtam én mert ilyen bugról nem hallottam sehol).
Mert amúgy ezt nem írtad le, csak ennyit.
BerserkGuts:
Mármint COD pontért vettél előrehaladást?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
csabiks
senior tag
Én úgy emlékszem MW2 alatt az első szezonba fennmaradt tokeneket simán tovább vittem, de lehet rosszul emlékszem. No sebaj, már ezt is tudom.
Mivel mindent is reseteltem, az összes kontroller beállításom is resetelődött, 3 órán keresztül finomhangoltam, mire kb betudtam lőni, és itt vettem észre egy érdekességet, az egyik ‘curve’ beállítást Linear-ra téve olyan erős aim assistot ad, hogy szégyelltem magam (de az irànyítás is furcsább, szal ment vissza dynamic-ra).
Próbáltam sok külföldi oldalt bújni a tökéletes konti beállításra, de ez annyira emberfüggő, hogy jobb magamnak, viszont szívesen fogadok tanácsokat.
-
Atish19
őstag
Zombi módban van hely ahol gyakran felbukkan konvoj? Tegnap 5 körön keresztül vadásztam, de egyet sem sikerült elcsípnem. Eddig csak youtube videókon láttam, hogy elvileg tényleg létezik ilyen
Samsung Galaxy S23+ 256Gb eladó. (Használt)
-
Deck
titán
Ha megköszöni az Activision valakinek a jelentését és azt írjak intézkedtek akkor tényleg csaló volt? Vagy semmit se jelent...
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest