Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
-
forceberg
veterán
válasz kavicssli #12094 üzenetére
Mé', nem családi ház, hanem "csak" lakás felétek ócsó'? 8miller simán lehet egy kis lakás is, bár a debreceni árakkal nem vagyok teljesen tisztában...
Aztán a lakásvásárlástól miért nem lehet gémelni? Még a géped is bedobod majd?[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
kavicssli
addikt
válasz forceberg #12103 üzenetére
NA megjött a vándormadár!
Elég sok lesz az ügyintézés! meg az utánnajárkálásról ne is beszéljek!8 milláért minigarzont kapok!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
forceberg
veterán
válasz kavicssli #12104 üzenetére
Akkor mondjuk 15 legalább egy ház. Én mondjuk a jelenlegi helyzetben nem ugranék bele egy hosszú hitelbe... Vagy ha van 10-15 misid, áruld el nekünk, hogy hogy lehet pénztermő fákat ültetni, ja és úgy, hogy a földesúr ne szedje le róla a pénzt.
-
forceberg
veterán
-
Sirandrish
legenda
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #12108 üzenetére
Hidd el hogy az lesz!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
-
Boci_83
őstag
Na mi a fuck van itt? Sehol senki sem? Fogadjunk mindenki a FC2-re ráncigálja a pitébe valóját...!
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #12111 üzenetére
hu ne is mond...a második mapon is megvan az összes mellékküldi...már megvan vagy 150-160gyémánt és 47/57 a Guard Post...hu izgi mi?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
athomi
veterán
válasz forceberg #12105 üzenetére
Családi ház normális környéken 20 milka alatt esélytelen (hát még ha normális ház is áll rajta ). 8-9 milkáért egy 35-40nm-es új építésű társasházat lehet venni. Tehát vagy a komoly hitel vagy be kell érni egy kis házzal illetve panelt lehet még kapni 10 millió alatt, ami méretben már megfelelő.
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz athomi #12113 üzenetére
én családi házban nőttem fel és családi házam lesz! ha törik ha szakad! a gyerekeimet nem fogom 4 fal közé "bezárni" egy 50m2-es "házba/lakásba"
8-9 milkáért egy 35-40nm-es új építésű társasházat inkább 9 de inkább 10 milka
most nagyon benne "vagyok" az ingatlanokban!Nézegetem hogy mit hol lenne érdemes vennünk majd!
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #12114 üzenetére
ha örökölsz mondjuk 18,5M-er akkor már csak másfél M kell
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Boci_83
őstag
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #12118 üzenetére
látom téged nem érint a válság
nekem az igazi..nincs ugymond meló...viszont van egy nagon kedves és aranyos kis főnököm aki ad nekem itthoni megbizást ezerrel...minden másnap vagy harmadnap kapok fizut...igaz nem sokat mert azért így annyit nem keresek de bőven elvagyok belőle..és alig kell kitennem a lábam a hidegbe
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #12119 üzenetére
Milyen válságról beszélünk
-
athomi
veterán
kavicssli, grat a kártyához. Mit kóstált az ára? Mennyire halk és mennyire melegszik?
és hogy ne feletsétek el melyik játék miatt nem vagytok aktívak: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
-
kavicssli
addikt
válasz athomi #12121 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek!
36.000ft-ba volt és HERR Z kollegától vettem! Csak hétvégén lesz belerakva a gépbe mert akkor lesz időm vele foglalkozniA tapasztalatokat természetesen megírom majd!
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #12123 üzenetére
én is felrakom hétvégén már itt csücsül a vinyómon!
(#12124) Gergello Már múlt héten a felét megittam!
-
forceberg
veterán
válasz kavicssli #12120 üzenetére
Ez igen, de megszaladt!
Hűtőt vettél rá?
Ha nem két lehetőséged lesz:
1. Játékok alatt azt hiszed, hogy folyamatosan egy helikopter köröz alattad!
2. Belenyugszol a 90°C körüli hőmérsékletbe.
Én ezek miatt vettem rá az S1+12cm fan kombót.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
forceberg
veterán
válasz Sirandrish #12123 üzenetére
Azt hiszem, beleőrülnél, ha telefonálnának, hogy azonnal menned kéne 2-3 hétig napi 10-12 órát melózni, s nem tudnál játszani!
-
Sirandrish
legenda
válasz forceberg #12129 üzenetére
mé? napi 10-12óránál nem játszok többet..szóval meló melett is maradna időm
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #12130 üzenetére
-
kavicssli
addikt
válasz forceberg #12128 üzenetére
MÉg sikerült nagyon jó árban vennem! Direkt ilyet vettemmert a tesztekben és a userek által írt hozzászólásokból azt láttam hogy jól hűti a vasat+ a venti is elég halk lett rajta!
ja és nem referencia kártya...
Amit észrevettem hogy az aluborda közepén van egy vaskos rézmag ami a GPU-n csücsül![ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
válasz kavicssli #12132 üzenetére
Hát nem tudom... Ha a VF-700cu kevés volt hozzá, hoghy normálisan lehűtse, akkor ez is kevés, ha csak nem megy a venti, mint állat. Ja, és a VF-700cu-nak nem csak a közepe réz... Ez az alu borda meg ránézésre karcsú, de majd megírod, hogy milyen is valójában.
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz forceberg #12133 üzenetére
Jó ez oszt kész
majd ha lesz tapasztalatom majd megírom
Amúgy a képen eléggé kicsinek tűnik a hűtő de amikor megfogtam a kártyát éreztem hogy van benne anyag! Kicsit csalóka a kép![ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #12136 üzenetére
15-20ba vitték volna a karid
persze egy 5st lenyultam volna
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #12137 üzenetére
szóval 20ba vitték vóna!
Szólni kellett volna hamarabb! Amúgy a PH tele van még ilyen 9.000ft-os Pro karikkal"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
athomi
veterán
válasz kavicssli #12132 üzenetére
Én nagyon bírom a magyar kiskereket. Míg gyengült a forint és elért a mélypontra (290Ft/Euro), addig naponta frissítették árlistájukat és pakolta egyre nagyobb árcédulákat a hardvereikre. Most hogy visszament 260 Ft körülire az euró, basznak gyorsan frissíteni és levenni egy pár ezrest az árcédulából.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #12138 üzenetére
nem...csak mondta a srác hogy nézte ezt a karit és 30k körül van (hol nézhette?) én meg mondom 20körül már van...nah te ideadtad volna 10be fogtam volna 10et
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
Na tegnap sikerült összedobni a cuccost! Azt kell mondjam hogy rohadt halk! előtte egy ideiglenes 1950Pro volt benne Zalman hűtővel na az ehhez képest rohadt hangos volt!
Nagyon örülök neki!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
Hétvégén 1-2 CB nyomhatunk...
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #12144 üzenetére
Na felraktam az FC2-t! Kb 5 percet toltam de nagyon szép grafikája van!
-
Gergello
addikt
válasz Sirandrish #12144 üzenetére
3v3-ban
-
Sirandrish
legenda
válasz Gergello #12147 üzenetére
a TGF folyamatban van..sajna nem sok a jelentkező de majd megoldjuk valahogy...
-
őstag
Mától vagyok én is..
-
Sirandrish
legenda
válasz Richard #12149 üzenetére
holnapig?
amugy akkor ha te is vagy ár van esély 4v4-re is
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- KERESEK - Readragon K557 KALA RGB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest