Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz Sirandrish #12050 üzenetére
Oroszlánokkal taliztál már?
-
Sirandrish
legenda
-
Boci_83
őstag
-
kavicssli
addikt
na most mi van?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #12054 üzenetére
jahjah..már végig is toltam..viszont most nekiesek az össze mellékküldinek szóval még el leszek vele egy darabig
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gergello
addikt
válasz Sirandrish #12058 üzenetére
most kerültem a 2. térképre. 42% zsír a game
-
Sirandrish
legenda
válasz Gergello #12059 üzenetére
tudom hogy zsir
nyomjad nyomjad
énis most akarok beleméledni a mellékküldikbe..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gergello
addikt
A cb-zés egy darabig nem aktuális.
-
Sirandrish
legenda
válasz Gergello #12064 üzenetére
án szvsz ujrakezdem az FC2-t..okait az FC2 topicba leirtam..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
CséZé
őstag
válasz Sirandrish #12066 üzenetére
sztem senki nem kérdezte
-
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #12068 üzenetére
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #12069 üzenetére
Tegnap nyomtunk pár wart és ha jól emlékszem printelgettem..kellenek a képek?
csak azért kérdezem mert a multkor is belinkeltem vagy 3 wareredményt de még nem kerültek fel[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Mindenesetre ittvannak
Blizz Vs Mix
Ellen mapja Crossfire Mi mapnuk vacant
Crossfire: 10:10 Vacant: 6:0nál feladták
*********************************Blizz Vs. =FDS=
Ellen mapja Strike Mi mapunk VacantStrike: 9:11 Vacant: 13:7
*******************************Blizz Vs =FeNiX=
Ellen mapja Broadcast Mi mapunk VacantBroad: 14:6 Vacant: 15:5
Nah ennyi volt azthiszem
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #12071 üzenetére
Hétvégén otthon leszek!
-
-
Boci_83
őstag
Bassza+ én délutános vagyok a 7en, igy én csak későn leszek, amikor már mindenki tentél...
-
Sirandrish
legenda
válasz Boci_83 #12074 üzenetére
22:00körül én még nem alszom...de FC2 éppen lehet közbeszól
-
Sirandrish
legenda
-
kavicssli
addikt
-
-
kavicssli
addikt
válasz Boci_83 #12086 üzenetére
engem ez a béta izé nem nagyon izgat! Majd a teljes!
Várok 2 hetet és itt a teljes! ezt tuti tele lesz buggalmeg vasárnapra lesz készen az új gépem is!
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #12085 üzenetére
igen van már hozzá izé is! Csak jó virágbótba kell becsöngetni!
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #12088 üzenetére
melyik fajta izé a jó? bár még a game is csak beszerzés alatt...én januárig elleszek..
a Far Cry 2- tuti nem hagyom most abban...már a Dead Space megvan...jön a Fallout3..aztán NFS,GTA4,CoD5 és még COD4 warozni is kéne
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #12089 üzenetére
Ment Privi!
én a COD5 illetve GTA4-re leszek rákattanva
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #12090 üzenetére
én egyikre sem..vagyis Cod5 kb 5-6 óra game singleben..multiban én maradok szvsz a cod4-nél..és remélem hogy a csapat többi tagja is..ha nem...akkor rotty
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #12091 üzenetére
Én azért a COD5-t is nyomom egy kicsit Singlebe mert arra is kíváncsi vagyok illetve leszek! De jövőév 2. felétől nem nagyon lesz időm gémelni mert lakásvétel van illetve lesz tervbe! S
-
Sirandrish
legenda
válasz kavicssli #12092 üzenetére
hát a CoD5 singlet énis végigtolom de multi részen szeretnék a 4 nél maradni.
Lakásvásárlás? dejól áll valakiEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #12093 üzenetére
Tesóm most vett autót nekem meg párommal lakást kellene illetve szeretnénk venni Debrecen csendesebb környékén és csak családi ház jöhet szóba= kurva drágaság
-
-
Boci_83
őstag
-
kavicssli
addikt
válasz Sirandrish #12095 üzenetére
A középső! Ő rendőr Pesten!
-
athomi
veterán
Mi ez a nagy TGF a klánba (2 tunk+1 csipa)?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Playstation 4 PRO 1TB
- Xbox Elite 2 Core Controller
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest