Új hozzászólás Aktív témák

  • AAntii

    őstag

    válasz gjung44 #22056 üzenetére

    Az első napról láttam streamet, amikor ugyanúgy kereste az embert a végső kör végén, de nem találta sehol. Nem gondoltam volna, hogy napokkal később sem kezdtek még a dologgal semmit. Amíg ez marad nem csak abban kell reménykedni, hogy épp csaló ne legyen az adott lobbyban, hanem abban is bízni kell, hogy ezt nem használja senki. Kíváncsi vagyok meddig tud elhúzódni egy--egy kör, a végén már kész idegek csatája volt, hogy melyik sunyi bírja jobban.

    Ez már nyilván nem a te kommentedre válasz (a félreértések elkerülése miatt jeleztem csak): érdemes lenne a hozzászólásában mindenkinek tisztázni, hogy a játék melyik részére vonatkozik az, amit ír (ha nem a multira és battle royale módokra egyaránt), mert adódhatnak félreértések. Multiban kevésbé volt zavaró a lézerlövés, mint ott, ahol 3-500 méteres a játszótér és a bullet drop mellett normál esetben az ember mozgásával is számolni kell. Ha csak a multit tolod, akkor téged nem érinthetett annyira.

    Szerintem az sem volna hülyeség, hogyha azért, mert valaki átsiklik egy-két hozzászólás felett vagy mondjuk nem elégedett a nerf mértékével nem eszetlen hőbörgőznénk le, de persze ez csak ízlés meg tolerancia kérdése.

    "Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

Új hozzászólás Aktív témák