Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz Frod #20409 üzenetére

    Ne temessétek már a játékot... Az MW2 11 éve jelent meg, és még mindig játszható. Jah, hogy sok a cheater. Mert itt nincs... ;] Azzal, hogy jön az újabb évad, nincs feltétlenül vége a játéknak - tény, hogy sokat fog nyomni a latban, mennyire is sikerült valójában jól, és mekkora súlya volt a hype -ban az MW feelingnek (régóta kellett már várni igazi MW játékra, az MW3 óta nem volt ilyen, és már az is megosztotta a közvéleményt).
    De az is tény, hogy a BO I (OK, talán némi áthallással még a II is) súlyos örökséget rakott az asztalra, ami miatt nagyon várós egy hidegháborús folytatás - most magam sem tudom, melyik felé fogok mozdulni, pedig nagyon szeretem az MW sorozatot. De az eredeti BO az nagyon ott volt :K
    Ha itt az SBMM -el nem cseszték volna szét a játékélményt, nem is nagyon lenne kérdés bennem, de így én is várom a folytatást (remélem hasonló szörnyszülött nélkül...)
    A falon mászkálós téma annyira hagy hidegen, hogy bár gyűjtöm a COD minden részét, de az infinite Warfare -ról szerintem még a celofán sem került le, bár ott áll a polcon évek óta... :U
    (#20462) DrTechnoid: Remélem igen, borzasztó frusztráló és bosszantó, hogy a jó pályákat rendszeresen kiveszik, és szutyokkal töltik fel a választékot. A Quick play -ban rendszeres, hogy ha bedob egy - egy jó pályát, pár másodperc múlva már vált is valami élhetetlenre. De ha a rosszat dobja elsőre, az marad... nem győzöm skippelni a szemetet :( Remélem, ha egyszer (remélem még sokára) megszűnik a rendszeres támogatás, akkor ezt az ostoba váltogatást is ejtik, visszarakják válaszható módnak a Shoothouse - Shipment - Rust triót, azután csók. Mindenki játszik, amit akar.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák