Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
válasz -FLY-> #19698 üzenetére
Legalább most kivették a Fal-t a WZ random fegyverei közül , mert botrányosan sokan tolták a macro+Fal páros automata modban .Még a 3.Season-ban is elég sokat nyertünk WZ-ben de a legutóbbinál már rendesen küzdeni kelet a győzelemért . Discord csatornán egy képet nem láttam , hogy valakinek is jött volna visszaigazolás , hogy csalót raktak ki ,de itt a topikban valakinek az ismerősének a nagyanyjának a rokona halott róla , így a rendszer tökéletesen működik
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz jozefgucci1 #19701 üzenetére
Nagyon ra vagy izgulva erra a FAL+Makro temara. Legkozelebb kerlek csinalj sajat videot rola kerlek, mert erre nagyon kivancsi vagyok, hogy nalad mi szamit makrozasnak. (En is tudom az alap egeret, sot meg a kontrollert is ugy hasznalni h automatanak tunjon a loves)
Live-Die-Respawn
-
KaitouP
nagyúr
Tegnap volt egy kevés időm felfedezni az újdonságok egy részét, megosztom tapasztalataim:
ISO: Amennyire gyors barátság köttetett az előző szezon Fennec-je (Vector) és köztem, épp annyira nem sikerült rövid találkozásunk alatt megszeretnem ezt az apró meggymagköpködőt. Egyrészt nem kellett volna a Fennec után egy újabb, hasonló kaliberű SMG-t hozni, ha már mindenképp SMG volt a cél, úgy jobb lett volna egy jobban eltérőt adni. Mindenesetre még barátkozunk, egy jó setuppal még jó is lehet.
Petrov Oil Rig: Ez se lesz az én pályám, valahogy a felépítése logikátlan, 6v6-nak talán kissé nagy is, ráadásul maga ez a tengeri környezet sem az én zsánerem.
Sudal Harbor: Amikor spawnoltam először a meccsen, azt mondtam magamban: "Ó igen..." A jó öreg Call of Duty 1-2-és klasszikus. Remek pálya remek dizájnnal, fantasztikus volt újra átélni azt, hogy előjönnek a régi reflexek, taktikák. Zseniális hogy visszahozták ezt a régi klasszikust, több ilyet kellene.
Egyelőre ennyit láttam az újdonságokból, ma talán folyt. köv.
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
BITBOYS
addikt
Kérhetek egy kis segítséget privátban mesterlövész(quickscope) témában?
Úgy látszik nem vagyok elég gyors és egy profi kolléga reményeim szerint kisegíthetne -
lowzor
veterán
válasz KaitouP #19703 üzenetére
A Fennec nekem elsőre jónak tűnt, aztán rájöttem, hogy pocsék, még a szintjeit sem maxoltam ki. Az ISO-t sem nagyon várom ennek tudatában.
Az Oil Rig tényleg szar, már régóta mondogatom, hogy hagyjanak fel az új pályák készítésével. Vannak bőven pályák még a klasszikus codokból, inkább újítsák fel azokat.[ Szerkesztve ]
-
szgabor12
tag
válasz KaitouP #19707 üzenetére
Én egy Burgundy / Dawnville felújításnak örülnék, Toujane annyira túl volt tolva public és cb vonalon is, hogy már megutáltam a végére Ettől függetlenül örülnék, ha kapna felújítást, a másik kettőnek szimplán jobban.
,,If I'm not back in five minutes... just wait longer!"
-
-
addikt
Pont ezt akartam írni.
A fire rate a FAL kapcsán talán 500rpm.
Ennyit azért elég sokan tudnak kattintgatni (mondjuk én nem, az igaz ).A változtatás előtt mennyi is volt? Talán 800 rpm körül is lehetett vele lődözni.
Na az már 13 katt/sec. Biztos van olyan aki tud ennyit, viszont itt már közel sem lesz pontos vele az ember. Akkor még könnyű volt kiszúrni a makrókat.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Laraxior
titán
Nuketown is jöhet
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laby
őstag
válasz jozefgucci1 #19701 üzenetére
Hát ha a Discord csatornán nem láttál egy képet sem, akkor bizonyára ordas nagyot hazudtam!
Az említett ismerősömnek a nagyanyjának a rokona aki hallott róla, az a valóságban a játszótársam/rokonom/barátom. Mivel olyan nehezedre esik elhinni, ezért szükségét éreztem, hogy képet is csatoljak róla, hátha így már emészthetőbb a tény.
[kép]Egyébként egy szóval sem említettem, hogy jó a rendszer. Én sem kaptam visszajelzést, pedig nem 1 aim-ost jelentettem már. Szimplán csak megemlítettem hogy volt már erre is példa.
Ahogy arra is, hogy blokkoltam egy játékost, és lobby-ba csatlakozáskor feljött egy üzenet, hogy egy általam blokkolt játékos is a lobby-ban van, akarok-e maradni?!
Erről nem készült kép, úgyhogy nagyon bízok benne hogy a Discord szerveren találsz valakinél egy ilyen képet, máskülönben erről is majd csak egy ismerősöm nagyanyjának a rokona fog hallani...Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
jozefgucci1
addikt
Jó elhiszem , hogy van olyan ismerősöd aki kapott ilyen üzit ,de a discord dolgot azért említettem mert az a csoport elég nagy játékosbázissal rendelkezik és nem jött senkinek ilyen visszajelzés . Vagy ne menjünk messzire itt is te vagy az első A blokkolás nálam is tökéletesen működik , így legalább egy bizonyos számú
gyanús játékossal el lehet kerülni a közös játékot .Az általad csatolt kép bizonyítja , hogy valami azért mégis van ,de nem gondolom , hogy ez elégséges .Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Warzone-ban már elérhető a Grau variáns, megvenni még nem lehet a csomagot. Arany tracer és robbantás effekt is jár hozzá majd.
Live-Die-Respawn
-
TaRka94
senior tag
Oil rig-ről hasonló a véleményem mint Ghostpetyának. Új fegyverek meg még kanyarba sincsenek nekem. Nem vagyok hajlandó kiadni +1400 cpt 20 tier skipért, olyan sokat meg nem tudok játszani ugye.
Shipmentetv vissza hadd legyen meg a handgun is platinára shoti után. Már csak a revolver van. -
Laraxior
titán
Ezek most összeszedik a világ összes pénzét ezzel a sok villogó vacakkal
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Láttátok amúgy, hogy Grau kapott egy új Barrelt, ami külön unlockolható challenge-el? Más kérdés, hogy van-e értelme mert csak a ADS Speed növekszik.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
BerserkGuts
őstag
Az miért van hogy egyeseknél nem mutatja a killcamot warzoneban
SBMM-ről meg + -
+ mindig majdnem a fejemre ejti a loadout dobozt xD szóval érzem hogy szeret a játék
+a kedvenc helyem boneyard, storage legtöbbször egy ugrásra van csak és a körben is marad- buy backnél elrak a píbe bezzeg az ellent odarakja vissza pl: 3-at kinyirtam persze szép sorban megint visszatalál mind egyből engem meg elrak a francba csak kocsival tudjak vissza gurulni amire simán felkapkodják a jó cuccokat
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kis érdekesség. Főmenüben ha a multiplayer menüre mentek rá, de nem léptek be, akkor a Warzone menünél jobbra egy halványal látható LIVE feliratot lehet észrevenni. Gondolom a közelgő eventhez kapcsolódik.
Live-Die-Respawn
-
Laraxior
titán
...és az új csávóval mi van? Mert amikor szedi össze az embereket a lobby, akkor olyan, mintha teleportálna a csórikám.... Kb az Xmenbe láttam ilyet.
-
Acheron
őstag
válasz Laraxior #19735 üzenetére
Nem csak nála, hátul kutyaglóknál többeknél is feltűnt az "effekt" tegnap este - mintha anyag darabok szakadnának ki belőle, és tűnnének a semmibe. Azután egyszer csak eltűnik ez a furcsa hatás, és minden a régi. Lehet, már a 2021 -es Incredible Warfare effektjeit tesztelik
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
Doc is visszatért, jöhet a CoD.
/s
-
szgabor12
tag
válasz BerserkGuts #19733 üzenetére
A killcam-ot nem tudom, én úgy veszem észre, hogy teljesen random, hogy mutat vagy nem.
De ezeknek a plusz-mínuszoknak mi köze van az SBMM-hez
,,If I'm not back in five minutes... just wait longer!"
-
ballington
addikt
Oil Rig-en összefutok néhány objektum megjelenítési buggal: csak akkor rajzolódik ki, amikor nagyon közel állok hozzá.
Más is tapasztalt ilyet?
Volt, hogy lőttem egy ellent egy fal mellett, de tiszta célpont volt. Fura volt, hogy nem vitt be találatot, de ő megölt. Killcam-ből már láttam, hogy egy láda mögött állt, amit nekem nem rajzolt ki.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
KaitouP
nagyúr
válasz ballington #19747 üzenetére
PC? PS4-en egyelőre nem láttam ilyet.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
KaitouP
nagyúr
válasz ballington #19749 üzenetére
Egyelőre tudtommal más nem jelzett ilyen problémát ezen a platformon, azóta viszont van új Radeon driver, esetleg próbáld meg, hátha megoldja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest