Hirdetés
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
Sziasztok. Láttok még esélyt arra, hogy az új Black Ops-ig leárazzák a játékot?
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz prokxy #20703 üzenetére
De asszem azzal lassabban lő. Egyszer mintha kipróbáltam volnaÉn azt hittem, hogyha megveszem a BP-t, akkor minden unlockolódik
Maxos lett az LMG... beteg egy cucc Ma kipróbálom a
TexasChainsawMassacrecuccal[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz BITBOYS #20707 üzenetére
Csak épületekben dolgozik jó hatásfokkal. De a nagy tár miatt még az ugrabugrább nyikhajokat is lefekteti
-
nyul105
senior tag
Először:
levettem a resolution scale-t, hogy egy pillanatra se essen az FPS.
Sorban (n->n+1 jelzi, hogy n-edik felvettem, n+1-ediket hogy veszem fel)
1->2: rögtön a 2. kockára ugrasz a teherautóról, onnan tovább
3-4-5-6 (ezek elég magától értetődőek, ne ess le, ne állj le), és probálj lendületben lenni, főleg a kék kockáknál és a kockarakásnál.
7->8: a 7-estől át lehet ugrani a 8-as korlátjára, ehhez a 7-es korlátra érdemes az elején ráugrani, hogy derékszögből fordulva (gyakorlatilag a 7-es felvétele után ívesen
fordulsz és ugrasz), a szembe korláton megkapaszkodsz (space)
9->10: első igazi trükk, itt a kék teherautó baloldali ajtajára ugrasz, és onnantól kezdve CSAK FUTSZ amíg el nem érsz a 11-esig, amit felszedsz. miután felvetted a 10-est, ne ugorj, csak fuss!
11->12: ez egy igazán nehéz ugrás, jobboldalra kell ráugrani a függőleges deszkára, és onnan tovább a kék kockára, és felkapaszkodni a kerítésre.
nem állsz meg!!, rögtön továbbugrasz a függőleges deszkáról.
Itt néha a kék kockán nem lesz elég lendületed a felkapaszkodásra, sebaj, hátramész fél lépést és lendületet veszel
(Néha sikerül rögtön a kék kockára ugranom gázba esés nélkül, felkapaszkodással, de ez kb. BUG)
...13-14 csak ugrálás, a szalmabálára ugrásnál kell kapaszkodni 99%ban, de úgyis mindig arra számolsz, hogy kell ( ) .
14->15: nagy trükk, hogy a tetőről az ereszen át RÁFUTSZ (nem ugrasz) a kék kockára és onnan átugrasz a nyúlketrecre(?).
A tetőnél is derékszögű ívesen jobbra kanyarodás, nem állsz meg, tartod a lendületed.
Ezt az íves kanyar-ugrást kell gyakorolni, CS-ben ez volt a bunny-hopp alapja, meg úgy tudtál korlátokról ugrani (pl. Aztecon az egyik ablakból a másikba: bal-jobb félkörív ugrás)
15->16: a legegyszerűbb a jobboldali szalmabálák közül az alsóra ugrani, majd a felsőre, innen át tudsz ugrani könnyen a 16-osra.
16->17: nagy ugrás, nem mindig jön be, érdemes felkapaszkodásra készülni
17->18: ezt érdemes egy lendületből, hoppolgatva megcsinálni megállás nélkül3-4-5-6nál lendületesen kell csinálni, és ha a fentieket követed, sose esel gázba, és minimális (0.1sec) megállás nélkül, lendületből csinálod. Ha úgy érzed egy-egy ugrás előtt, hogy nincs semmi lendület, akkor hátralépsz.
Fontos, hogy kb. mindig arra készülj, hogy kapaszkodnod kell, a széleken nyomd a spacet. A duplafutás alap, nekem egérgombom van és minden érkezés után katt-katt.Ha valamelyik nem egyértelmű vagy nem sikerül, akkor írj egy privit!
https://youtu.be/Axu4wHWJ_-4?t=116
csak a kamerarángatás nélkül, most hirtelen jobb példát nem találtam.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
-
MasterMind
tag
Plundert mi a haverokkal úgy szoktuk játszani, hogy mindenki máshova ugrik és őrült tempóban csak a ládákat nyitogatjuk. Double Time, Ghost perk szerintem javasolt. Feladni a pénzt mi nem szoktuk, mert az időveszteség, amíg pénzt is gyűjthetnél. Esetleg ha szembejön egykét ballon, vagy veszel ha úgy van...
szerk: nem árt betanulni is egy utat a ládákkal, ha tovább akarod fokozni
[ Szerkesztve ]
-
-
Laraxior
titán
Néha felmegyek multiba is, de ott hamar lezsibbad az agyam.
Plunderben érdemes a repülőgép vonalától jó messzire elvitorlázni, közben lehet nézni, hogy megy-e még arrafelé valaki, vagy nem kell számítani senkire.
Vannak most már a kóddal nyitható bunkerek, azokra érdemes koncentrálni, főleg a 10-esre. Ott elég sok láda van.
De ott van pl a központi bank, Downtownban, és mindegyik városrészen általában vannak kisebb bankok. Azokat érdemes meglátogatni.
Promenade East és West még jó hely. 1-1 bankkal, és sorban álló házakkal. Ergo jól lehet rejtőzködni.
Én nem is használok rejtő perket, helyette van két nagy fegyverem, az egyik távolra jó, a másik közelre. De jobban teszed, ha csak futsz, mert ugye a játékban vannak hibák, és olyan lövéseket is bead, amit nem kellene. Így ki tudod küszöbölni a hibát.
Ha sok pénzt akarsz gyűjteni akkor ládákat kell keresni, ha XP-t akkor contractokat.
..és igen, jobb ha mindenki másfelé kóvályog, sokkal többet lehet úgy gyűjteni, mint ha mind a 4 ember egy kupacban kóvályog.[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz nyul105 #20711 üzenetére
Ügyes leírás, köszi, mielőtt egyáltalán nekiálltam volna, elolvastam, hogy ne érjenek váratlanul a dolgok.
PS4-en (kontrollerrel) sikeresen meg is csináltam, 39.3-as idővel, könnyebb volt mint gondoltam. Lerögzítettem video formájában, hátha segít a többieknek a szöveges leírás mellett a videós forma is. Itt lehet megnézni: [link]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
KaitouP
nagyúr
válasz ScomComputer #20720 üzenetére
Tervben van mára, igen, akarok menni pár karika Valorant-ot majd vele. Írok PÜ-t, amint megnéztem a dolgot!
Ui.: Jó az új avatarod.
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
KaitouP
nagyúr
válasz nyul105 #20722 üzenetére
A cél a gold volt, onnantól kezdve a hogy mennyi az idő, az részletkérdés. Rengeteget voltam jump szerveren annak idején CoD 2-ben, de egérrel és billentyűzettel hatványozottan, mérföldekkel könnyebb, mint kontrollerrel. Tudom, tapasztaltam és tapasztalom mindkettőt.
-
KaitouP
nagyúr
válasz nyul105 #20724 üzenetére
Persze, világos, csak a tisztánlátás végett jegyeztem meg. Lehet tudnék még kisajtolni belőle pár tizedet (összesen 1-2 másodpercet), sőt, más biztos megtette helyettem, nekem csak igazából az arany meg a reward volt a lényeg.
-
venom8888
őstag
Hey
-
prokxy
veterán
válasz nyul105 #20711 üzenetére
Megpróbáltam, ez egy idegbaj, beledöglök a gázba mindig
Konkrétan szétmegy a space-m! Destiny 2-ben volt jumping puzzle, a legutálatossabb része volt számomra a játéknak.[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz nyul105 #20731 üzenetére
Silver fél mp-en múlt, csak ott volt a gázban töltött idő
Grau már nem vmi nagy szám, meg nekem sosem volt a kedvenc.
De már egész jó meg ahhoz képest, h 1 perc alá nem tudtam menniszerk: kinyomtam, mert ez egy idegbaj baszdmeg
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
KaitouP
nagyúr
válasz lacy86 #20728 üzenetére
Games of Summer Event első pályája, Multiplayer/Warzone menüből lehet elérni. Ugyan olyan ügyességi feladatok mint amit a Trials alatt is lehet játszani, a különbség annyi, hogy ez "nyári olimpiai" tematikájú. Az első verseny arany medálos teljesítéséért egy Desert Eagle blueprint a jutalom, Games of Summer tematikában.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz prokxy #20732 üzenetére
Hagyd a fa**ba ezt az ugrabugrát, ez nem Mirror'-s Edge
-
JSaN
addikt
válasz prokxy #20732 üzenetére
En is most 1 orat szopattam magam vele, silever 40,7 a rekord eleg is volt.
Nem megy, Ghost Petya videojaban azt latom o valahogy nagyobbat ugrik, meg a vegen a szekerre egybol nem tudok ugrani oldalra ki a szena kockara megy csak.
Lemondtam rola elg volt felbaszott.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
sith7
nagyúr
köszi a válaszokat mindenkinek
-
Laraxior
titán
válasz prokxy #20740 üzenetére
Rátettem a porszívócsövet az Originre, majd nyilatkozom, hogy érdemes-e így használni
-
nyul105
senior tag
válasz KaitouP #20733 üzenetére
mai nehezebb volt, 36.6 lett.
taktika:
- AMAX + RENETTI1. szoba: 5 shot renetti
2. szoba: 6 shot renetti
-> reload renetti
3. szoba: 5 shot renetti
4. szoba: 4 shot renetti
5. szoba: 2 felsőt renettivel
utána átvált AMAX és 6 shot AMAX
6. szoba: 5 shot AMAX
7. szoba: 3 shot AMAX
7ésfeledik szoba 4 shot AMAXEgyszer kell reloadolni a 2. szoba után, amikor futsz fel a lépcsőn, és rögtön szembe arcodba kapod az ürgét.
És egyszer kell váltani, amikor az 5. szobában lelőtted a felső kettőt.Biztos van jobb, de renettinek gyors a töltése, amaxxal könnyű célozni és gyorsan vált át renettiről.
nekem ~41 sec lett kb. és ~5t levont a pontosságért. Néha le lehet kapni 2-t egy lövéssel, de nem éri meg erre várni/koncentrálni. -
KaitouP
nagyúr
válasz nyul105 #20743 üzenetére
Megcsináltam már 1-1,5 órája, sokat nem volt kedvem vesződni vele a BP farm miatt, az első goldos idővel már megelégedtem. Nem a felvett köröm lett a legjobb, az a poén, hogy mentem ennél egy sokkal jobbnak induló kört, amit a végén rontottam el egy civil tábla lelövésével - az olyan 36-37 lett volna. A végül felvett második goldos próba: [link]
-
gorje
senior tag
Sziasztok! Ez a traileres "játék" mikor van még? Éjfélkor ma pontban indul? Ott kell pont lenne a lobbyban vagy hogy lehet ezt?
-
nanorambo
őstag
Érthetetlen, higy miért csinálták ennyire gyengére a Holgert. Közel hasznalhatatlan. Hiába látod meg előbb az enemyt, hiába találod el előbb, 90 százalékban akkor is te halsz meg. (Hc)
-
Laraxior
titán
válasz nanorambo #20749 üzenetére
Told az új LMG-vel, a FiNN-el.
Az veszett jó lett"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3400G ingyenes Fox
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs