Új hozzászólás Aktív témák

  • csuzda

    aktív tag

    válasz Ed3r_X_ #19221 üzenetére

    Csak billentyűzet kitámaszókat törsz le? Kezdő ;] :P [KÉP] (igen, ez egy PS/2-es billentyűzet :D kivívta azzal a tiszteletemet, hogy kibírta az ideigrohamaimat, így nem cserélem le :D pedig mindenki beszólogat, hogy "hogy néz ez ki?!?!" :DD )

    A monitoron egyébként a CoD táblázatom található, benne a rank progression-nel, az orosz számokkal, küldetésekkel, és hogy a fegyverek aranyozásában hogy állok :D (Egyébként szombaton meglett a damaszkus és már csak 4 fegyver van hátra)

    Amúgy a pajzs témára reflektálva. Két pajzsot húztam fel aranyra, egyiket magamnak PC-n, másikat egyik barátomnak PS-n crossplay nélkül.

    Perk 1: Double Time
    Perk 2: Restock
    Perk 3: Battle hardened
    Specialist perk 1: EOD
    Lethal: Thermite (más pajzsosok, wheelson ellen), de dobókés se rossz
    Tactical: Smoke

    Core shipmenten látod melyik sarokban vannak a csapattársak, valószínű velük szembeni sarokban az ellenség van, középről beszaladsz mögéjük, közben bedobsz egy smoke-t és 1-2 embert illik hátulról leütni. Ezután ismét a térképet figyeled és megpróbálod ezt megismételni mikor betölt a füst. Nagy mázli kell hozzá, de ha megvan az EOD akkor jobban bírja az ember.

    Nem kell sietni, lehet várni kell 5-20 másodpercet is mire megfelelő szituáció alakul ki. Mindig sprinttel rohantam be az ellenség mögé, ha ellenség rámnéz azonnal becsúszás, ilyenkor kisebb a felület és a pajzsot maga elé húzza. Utána felállok és ha nem lövi a lábamat akkor leütöm. Megfelelő játékmódot nem tudok, lehet próbálkozni mindegyiken. Team defenderen érdemes berakni kezdő perknek az EOD-t és vinni trophyt. Bekempelsz egy egy oldalról nyitott konténerbe és a sok suta rád rohan :D Jó tanács: a thermites embereket kerülni kell :D

    Amúgy ha egy játékostárs segít elterelni a figyelmet vagy sima fegyverrel, vagy pajzzsal az sokat tud segíteni. Illetve ha ő dobál be gázt az ellenség közé akkor nem tudnak futni, se célozni és úgy is könnyebb dolga van a pajzsosnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák