Új hozzászólás Aktív témák

  • ferke9506

    újonc

    Sziasztok, a következő problémába ütköztem: Tegnap hiba nélkül normálisan lagg mentesen ment a játék a gépemen, előtte pár napig csinálta nekem is azt a játék, amit többeknek, hogy kidobált hibaüzenet nélkül teljesen bezárva a játékot magát. Na szóval tegnap tök jót játszottunk a srácokkal (ők ps4 esek) 4 órán keresztül lagg és hiba mentes volt mindenkinek, erre ma is ugyanez volt a terv, csak ahogy beléptem az első meccsre, laggol a játék és fogalmam sincs miért... Amire laikusként rátudtam nézni, az az hogy a feladatkezelőbe a teljesítményeket megnézve láttam, hogy a processzorom 99% on míg a videokártyám max 5 % on megy...
    Erre jött az ötlet, indítottam egy benchmarkot a videokartyara, hiba nélkül ment mint eddig. Elindítottam a CS:GO-t nyomtam rajta egy meccset, full grafikán, mindenféle probléma nélkül, ahol a videokártya 30%on ment.
    Nos most akkor tanácstalan vagyok, hogy nálam van-e a baj, vagy a játékkal újfent?

    Konfigom:
    Intel core i5 4570
    Asus b85 pro gamer alaplap
    2x4 gb hyperX ddr3 ram 1866 Mhz
    120 gb ssd hyperX fury(ezen a windows van csak)
    1tb western digital hdd (ezen vannak a játékok)
    Evga geforce gtx 1070 8gb acx 3.0 ftw videokarya
    Seasonic 80+gold tápegység.
    Tervben van ugye a bővítése a ramnak illetve még egy nagyobb ssd-nek csak, hogyha tegnap hiba nélkül futott a játék, akkor most is úgy kéne nem? Válaszokat köszönöm előre is, legyen szép napotok :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák