Új hozzászólás Aktív témák

  • shotika

    őstag

    válasz SZKEBE75 #13403 üzenetére

    Ami azt illeti, az aktuális codon hibán kívül minden faszán megy. Mit értek fasza alatt? Nem fagy ki semmi, az újabb játékok is megfelelő látvány mellett (értsd: nem minimumra húzva, hanem ésszel beállítva) bőven 60 fps feletti értékeket adnak (persze játéktól is függ, egy RDR 2-től nem várok 100 fps-t, de kellemesen néz ki és fut az is), a Cod2019 közepes beállításokkal 90-120 fps produkál a kisebb mapokon, nyílván a Warzone már jobban megizzasztja, itt 65-re is leesik.
    Még az új Doom is High beállítások mellett bőven 90-100 FPS, de még jobban is fel tudom húzni, azzal se esik be 60 alá.

    És mindezt egy 8 éves proci segítségével. Kapise? Szerintem egyértelmű (ha eddig nem volt az, most már talán az lesz), hogy ha jelentősen megkopott volna a kis erőgép, akkor már régen leváltottam volna.

    "Ez a napok óta tartó kálvária egy hatalmas nagy user error lesz!"
    - Ez a jelenség nem napok óta tart, hanem a játék megjelenése óta, én már akkor is jeleztem, hogy baj van, és nem csak nálam produkál/t ilyen tüneteket a cucc. Elég ha visszaolvasnál mondjuk 50 oldalt... Egyfelől igen, user error, másfelől még mindig ott van az, hogy ez az egy játék produkálta ezt - és ha az ember benne van egy ilyen szituációban, akkor nem úgy megy ám, hogy pikkpakk megoldódik, hiába tűnik külső szemmel egyszerű "user error"-nak.

    Illetve még annyi, hogy a "kálvária" talán másnak is segítséget nyújt, azoknak is, akik inkább nem írnak be, csak olvassák a fórumot, és ha nálam megoldódik, akkor legközelebb könnyebben tudunk segíteni másnak is. Én se unalmamban irkálok ide, ez egy folyamat, majd legközelebb én is módszeresebb leszek, elszoktam ettől.
    De még mindig szívesebben olvasok ilyen jellegű hsz-t, mint azt hogy "full kemper mindenki", "mindenki rakétavetővel lő", "itt az új Monster kód", "mé' cserélgetik folyton a játékmódokat" - mert ezek mennek amióta megjelent a játék.

    Tessék, íme a Control játék, 80+ FPS-sel, minden maximumra húzva, 1080p-ben (RTX persze érthetően nincs benne, mert a kártyám nem tudja) - hát csak "ennyire" fasza az a kis proci...

    Befejeztem az offot!

    [ Szerkesztve ]

    Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

Új hozzászólás Aktív témák