Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz bandus #99304 üzenetére

    Nem ne kezdjem. Az ne kezdje, aki ejszaka betalalt, hogy bullyingoljon.

    Viszont en lettem elkuldve mashova, nekem tapostak a lelkembe, nekem "ruhellik a kepem mindenhol" pont egy igen rossz idoszak alatt.

    foccer: moderalva itt torlest jelent. Hianyzik 79190-79192 a "haláli, hogy mindenütt ennyire kedvelik ;] " , meg hasonlok.

    Mindegy. Szerettem volna tudni, mi volt itt rolam, miert van torolve, mert iszonyatmod utalom, hogy a hatam mogott kibeszelnek, kirohognek.

    bandus: szerinted en alapbol olvasom ezt a topikot? Nem. Valaki felhozta, most, alatamasztando, hogy jobban tennem ha eltunnek a .csaba, mert senki nem kivancsi ram. Ezert kerdeztem.

    Senkinek semmi koze, hogy hova, miert es milyen nyelven irogatok. Hadd dontsem mar el en. Az itteni forumtagok egy resze pedig nem csak ismeretlen nick a szamomra, lehet neked igen, nekem nem feltetlen.Miinimalisan vagyok jelen forumokon, egyszeruen nincs ra idom sokszor.

    [ Szerkesztve ]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák