Hirdetés
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Warhammer 40.000
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Gray Zone Warfare
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Wuthering Waves
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tomcsi23 #77954 üzenetére
+ Bit:
Az bug vagy feature, hogy ha 160 fölött rögzítem a sebességet élből akkor nem tartja, ha 150-nél rögzítem akkor meg tartja.
De ha 150-ről gombbal gyorsítok 160 fölé akkor is tartja a tempót. Csak élből 160-ra nem engedi rögzíteni a tempót, sőt ha 150-nél rögzítem és utána gázzal gyorsítok és úgy rögzítem 160+ tempónál a sebességet akkor megint tartja.Természetesen egy zárt versenypályán próbáltam ki ezt, véletlenül se közúton.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tomcsi23 #77957 üzenetére
Mintha úgy lenne leprogramozva, hogy ha véletlen 160-nél megnyomod a gombot akkor ne tartsa a tempót... mert amúgy ha gyorsítva éred el akkor tartja szépen ahogy kell.
Mindegy, úgy sem
megyek ilyen gyorsannagyon használom a tempomatot.Jah fékvasalás és tempomat csekkolás, bővül a to do list Brada!
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
válasz CoolBoy323 #77962 üzenetére
Bocs. Kuldj egy B+-t. Mackonak is elfelejtettem multkor.
I humbly and respectfully decline™
-
Feature. A német pályán a biztosító sem fizet ha 140 felett balesetezel. A tempomatot sem szabad használni 30 alatt és 150 felett. Utóbbinál 1 másodperc alatt 41,6 métert teszel meg. Gondolod hogy ilyen sebességnél lenne bárkinek ideje reagálni bármire, ha bele van bambulva a tempomat nyújtotta kényelembe?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
bandus
veterán
válasz Magnum_ #77939 üzenetére
Nekem is volt ilyen, szepen feloltozve draga bortaskaval a keletinel elfekudve senki sem kerdezte meg jol vagyok-e
Mondjuk csak annyira masnapos voltam meg a legszebb egyetemievekben h csak a keletiig sikerult kijutni a vonatra mar fel nem igazan csak miutan megpihentem kicsit."a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
macilaci78
nagyúr
Itt mindenki esik-kel, mint a frontkatona?
Vigyázzatiok magatokra, fiúk!Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #77972 üzenetére
városbéli puhányok nyavalyások
-
válasz Magnum_ #77974 üzenetére
Az újabb rendszerek valószínűleg más elektronikákkal kombinálva tudhatnak a jelölt tartományon kívül is működni. Szubjektív véleményem szerint nem egészséges. Tudtommal pl usákoknál van még olyan állam is ahol pl 40 alatt sem használhatod , nehogy a városban bebambulj.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz bitpork #77970 üzenetére
Akkor fícsör. Sejtettem. Thx. A múltkor az eblakemelő viccölt meg. Mindig tanulok vmi újat.
mod:
Saint: Nálam megy 160 fölött is de csak úgy hogy ha előtte már volt egy rögzített érték. Gonodolom azért van így beállítva hogy ha véletlen megnyomod a gombot akkor ne gyorsítson fel. Kormiban már foschtam össze magam így. Pályáról lejöttem és mivel szar helyen van benne a kar véletlen megrúgtam a térdemmel amivel aktiváltam. Na az Fehérvár belvárosában eléggé
nemmókás mikor megindul a gép mert 152 volt az utolsó rögzített érték...macilaci78: Sehol nem marháskodik csak egy bizonyos tempó felett nem engedi egyből a magas értéket belőni csak ha van/volt egy korábbi alacsonyabb érték rögzítve.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz GabN73 #77980 üzenetére
Igen, ezen én is meglepődöm, milyen vehemensen gyorsít olyankor. És ez nem csak az enyémben van így meg Kormiban a többi autóban is ezt tapasztaltam eddig amit próbáltam. Aztán utánaolvastam, azért van így beprogramozva mert ez az üzemanyag takarékos megoldás.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Spet
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
válasz GabN73 #77980 üzenetére
Nem találom a cikket de vmi ilyesmi volt az indok, hogy gyorsításkor fogyaszt a legtöbbet az autó egyenletes haladásnál meg jóval kevesebbet. Tehát minél előbb eléred a kívánt sebességet annál rövidebb ideig tart a magas fogyasztási - gyorsítási fázis. Nyilván csőgázon többet eszik ezért van egy ideális tartomány erre is, ők ezt programozzák le.
#nincsbennetarcsi
-
zsolti72837
addikt
Ha van valakinek PANINI SUPERSTARS kártyája az írjon PM-et.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Szigetszentmiklós-Lakihegyen mik a tapasztalatok, ami az internetet illeti? Ahogy néztem PR-Telecom és Invitel, ami elérhető. Mik a tapasztalatok, ami a stabilitást, megbízhatóságot illeti?
Köszönöm!
-
válasz Chaser #77991 üzenetére
A 2.0 és 2.5(QR25) benyásoknak van pár korai jellegzetessége. Pl szeret a katalizátor felső része repedni ami nagyon csúnyán szét tudja barmolni a motort belülről, és a vége olajfogyás.
Osztán ott van a kezdeti hengerfej tömítés problémája is.
Ne is menjünk bele mélyen. Kompressziómérést kell rajta csinázni minden előtt. És amíg nincs kizárva a repedt katalizátor én nem mennék vele, mert ha onnan valami a motortérbe kerül akkor felveszi a keresztségben a Mihály nevet. Éppen elég ha most a lehúzógyűrűket már tönkretette. Ha ez a hiba.
De lehet pillangószelep csavar lazulás is ami megint csak szeret a dugattyú felé közlekedni.Szóval ehhez szaki kell, és olyant én BP-n nem ismerek, nagyon sajnálom
-
-
Magnum_
nagyúr
itthon is kitilthatnák a 'cibe.
I humbly and respectfully decline™
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #77998 üzenetére
Jajjnemá, nekem úgy hiányoznának. (Munkahelyem közelében van a kedvenc útvonaluk.) /irony
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Grundig Ovation 2i CDS 9000 WEB Internet radio 2.1 micro hi-fi eladó
- HIBÁTLAN, EVGA GTX 1080 TI 11GB GDDR5 352BIT!! 3 ventis verzió!
- Dell Latitude 5400, 5500, Inspiron 7591 2-in-1 gyári új 8500mAh akkumulátor (4GVMP)
- Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 2666MHz memória
- 2.5 SATA HDD-k - Toshiba, HGST - 100/100%
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest