Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
tegnap hosszas kocsmázás után sikeresen megvásároltam első unkempt haroldomat. kevés időm volt vele egyelőre próbálkoznil, de máris nagyon a szívemhez nőtt - fight for your life-ra igen jó, ill. a ravager jellegű shotgunnal gunzerkelve... hmmm, hát nobel békedíjat nem fognak osztani érte
[ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Pedro78
senior tag
Borderlands 2 Shift Codes
Source: @GearboxSoftware 5 Keys
Release Date: 2013:09:18
Expire Date: Sept. 30
PS3: W3C3B-ZFXZJ-HHCKJ-HJKJT-SKRXS
XBOX: 535JJ-RZ5BT-9XS36-CX333-9Z3RF
PC: W3KJ3-ZXSH5-53ZJB-TJB3T-CK559pc 3 kulcs
CTKJB-CBHC6-5JZBT-J3J33-9Z9JHBnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Fortissimus
őstag
5 kulcs
PC / Mac: CBCB3-FX9H5-KTZJT-B3JJ3-6F335
Xbox 360: 5JWJ3-5S533-H6ZT6-5XJBB-6F6TJ
PlayStation 3: CBCT3-3HXZT-HSCKJ-ZTK3B-5H9SB''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Fortissimus
őstag
nem tul friss kulcsok, de az elobb meg mukodott:
PS3: 5BWT3-JFTZ5-ZS5C3-HBWTB-RJ3JH
WinPC/Mac: CJ53J-93SCR-CBS33-T3BBB-3TCX6
X360: 53KJJ-WJT53-H6936-5X3JT-3KSCF''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
emiki6
veterán
Honnan tudom legolcsóbban beszerezni a gémet?
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Fortissimus
őstag
5 kulcs:
Randy Pitchford @DuvalMagic 2m
PS3: 5T53T-35HK9-3XR5T-Z3WBT-TCW5S
WinPC/Mac: 5353T-SRH9F-96W53-3TBTB-FXHF9
X360: 5TK3B-XHKHF-ZSJKR-CF3JB-5TTZT''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Fortissimus
őstag
3 kulcs:
PS3: 53CTB-Z65KZ-JRFW3-SJCJJ-W3FR3
WinPC/Mac: 53KJ3-RJXZR-HXWKT-J3B3T-W3BKC
X360: CJCJJ-KCTHR-SSJKX-KXJT3-9WWX6''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
addikt
válasz Fortissimus #7311 üzenetére
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
warcat
veterán
Borderlands 2 Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack 2 : 1 angol font ,gamersgate kedvezménnyel rendelkezőknek 0,8 font
Mac-es vezió de ez ne riasszon el senkit, Steamplay miatt a pc-s verzió alá is beaktiválja.
Ha valami forint alapúval fizetsz, persze érdemesebb megvenni a sima .com oldalon,mert a forint-euró-font váltás közben elveszne a pici különbség : 1.25 EUR[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
-
TESCO-Zsömle
félisten
Borderbe nem sajnálom a pénzt. A két részbe együtt több, mint 900 órám van.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Pedro78
senior tag
En sem sajnalom, elorendelve vettem meg a 2-t szal nem az a lenyeg, de meg nem jatszottam ki csak lvl50-ig dlc-k meg sehol szal ezzel raertem.Ennel olcsobb viszont tuti nem lesz mostanaban.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
pelenka35
őstag
Let’s kick off the new month proper -- with SHiFT codes for 3 Golden Keys in Borderlands 2!
PC / Mac: 53W3J-FXW6X-KT93B-3T3JJ-RW3KK
Xbox 360: KBWBJ-TFFK3-9R9T6-WXJJT-JBFRK
PlayStation 3: K3K3J-R96ZK-Z9553-9BC3J-K6BHWGamertag:Rob3rt75
-
Fortissimus
őstag
válasz pelenka35 #7320 üzenetére
meg 3 kulcs:
PlayStation 3: K3WT3-H9FHC-9H5C3-SBKT3-5JRK6
Xbox 360 : WBKTT-KRFCT-ZXZT6-KF33B-W5JJX
PC / Mac :5JW3T-ZFK6F-C3S3T-J3BJB-933KX
Active through 10/6''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Fortissimus #7321 üzenetére
Köszönjük. Hát még, ha érnének is valamit a kulcsok.
-
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #7322 üzenetére
Az egyik jó volt, a másik expired a harmadik pedig szimplán rossz. User error
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
LLKobe
veterán
válasz BomiBoogie #7325 üzenetére
Több okból sem: egyrészt bármikor tölthetsz le olyan mentést, amiben megvannak a maxos legendary cuccok, másrészt bármikor töltesz le olyan profile fájlt amiben van 250 kulcs, és nem kell egyesével köcsögölni a kódokkal.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Fortissimus
őstag
3 kulcs:
PS3: K3KBJ-BH5KZ-TFXKT-HJWJ3-5HHK6
WinPC/Mac: KJKJT-HB6SR-SFC5J-3JJJ3-TKKW6
X360: C3KTB-X5JSF-9Z3WR-56T3T-ZKW5W''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
vitaro
senior tag
Na ilyenkor mi van? Találkoztatok már ezzel a hibával?
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
AlexWolf
senior tag
válasz BomiBoogie #7331 üzenetére
Ha easter egg, akkor nekem elsőre a Fallout jut eszembe. meg kéne nézni, hogy ott van-e jelentősége a számnak.
közben utánanéztem, és ha 2-essével szétbontom, akkor a megjelenési dátumra gondolok a 11/03/97 Fallout1, de lehet csak hiba és én konspirálom túl
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
warcat
veterán
Csendes a topik,lehet csak nekem újdonság,de felbukkant (a Dishonored GOTY mellett) a Borderlands 2 Game of the Year is Gamersgaten okt 11 megjelenéssel.
Tudtam hogy jön de dátumot még nem láttam eddig.
49.99 EUR/39.99 fontról indul.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz fi:zi'k #7334 üzenetére
Így álmosan rápillantva a második szintemelést kihagyták a leírásból.Mondjuk a Maces verziót választva akció nélkül is filléres tétel az upgrade pack nr.2.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
dejaris
addikt
válasz Hun Mallior #7337 üzenetére
Es az elkovetkezendo dlck sincsenek benne.
-
TGaben
tag
Sziasztok!
Nemsokára megjelenik, vagy már meg is jelent a GOTY verzió. Szerintetek az működhet, hogy csak a DLC-k kódját adom hozzá steamhez? Az alap is "dobozos" volt, és mivel én steamen nem tudok vásárolni, máshogy nem jutok hozzá DLC-khez. Godoltam a GOTY-ből is megveszem a dobozosat, de az alap kódját hagyom, és csak a kiegeket adom hozzá. Külön vannak a kódok, vagy 1 kód van csak?
Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
BorgBoss
tag
válasz BomiBoogie #7340 üzenetére
Ja ja, nagyon várandós, csak az a baj, hogy a BF4-el egy időben, úgyhogy valszeg jegelve lesz "BAHAMA".
“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
BorgBoss
tag
válasz BomiBoogie #7344 üzenetére
Na ja, mivel a GB nem szülte még meg Egyszer érteném már meg, hogy miért novemberben jön ki a legtöbb legjobb, legjobban várt szoftver.
Egyébként figyeljetek oda, mert okt 11-től extra loot lesz a játékban hetekig. Olyan fegyók, amiket nem lehet máskor megszerezni. Mintha ezt olvastam volna. Persze ez egy nyereményjáték keretében, ami ismét csak a kiválasztott jenkiknél elérhető.“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
BorgBoss
tag
válasz BomiBoogie #7349 üzenetére
Azért az 50e dolláros fődíj nem annyi semmi szerintem.
“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs