Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
Source: PAX Prime Shift Code - 3 keys
Release Date: Sept 3
Expire Date: Unknown
PC: WB53J-KRRXW-5KXCB-STKTT-XC5BR
PS3: CTKT3-K5RTB-CTTWX-CXJBJ-RFJWZ
XBOX: KBWJT-3WC5R-ZCS3J-JBJTB-5SBC5
---------------------------------------------Source: PAX Prime Shift Code - 3 keys
PC: KJWB3-6RXRC-CKR5B-H3WB3-WZRF5
PS3: 53CTT-6KX3T-K3T5R-5RBBB-XJJ33
XBOX: WBCTJ-WCC5X-H5H3J-BT33T-5RFSB
---------------------------------------------Source: PAX Prime Shift Code - 3 keys
PC: CJCJ3-B6XXC-CK6WT-HTWTB-5SSW5
PS3: 5JCBJ-3WF3B-WTJWR-563T3-K399K
XBOX: W3WT3-HTCWR-HCHB3-JTBJJ-XF3TS
---------------------------------------------János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
BorgBoss
tag
Ezzel egyetértek. Ha csak erősebbek az ellenfelek és nem regenerálódnak, akkor rendeben, nem ügy, de taktikázással kész vicc az egész. Ha taktikázom, akkor például mire megkerülöm a sziklát, hogy máshonnan támadjam, addigra meggyógyul és kezdhetem előröl az egészet.
“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
nagyúr
szerintem el kellene fogadni, hogy egy játék legnehezebb fokozata by definition nem való mindenkinek. az 1. Borderlands-nél a legáltalánosabb panasz az volt, hogy túl könnyű a játék, gyakorlatilag Crawmeraxon kívül minden sétagalopp volt benne (na jó, a zombis DLC elejét még be lehetett szívni, ha rosszkor ment oda az ember). itt a fórumon is írogat néhány ember, akik láthatóan nagyon élvezik, hogy az UHVM minden kreativitást és aggresszivitást kifacsar belőlük. nekem a TVHM pont elég, egy adott ponton még az is eléggé elvette a kedvem, aztán azon sikerült túllendülni, de az UHVM-nek eszemben sincs nekikezdeni, mert nem élvezném. hasonló a helyzet a raid bossokkal is, bár Hyperius seggét szívesen szétrúgnám
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
capulet75
addikt
Most kezdtem (fél napja) az UVHM-et, sztem nagyon állat.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
BorgBoss
tag
És nem csak a fegyverek miatt, hanem a skill tree miatt is. Én próbáltam TVHM-ben túlmenni lv50-fölé és a végén már csak 1 xp-ket kaptam, mert sok szinttel voltam felettük. Nem csak a nehézségért játszik a játékos hanem a szórakozásért.
“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
AlexWolf
senior tag
Axonnál hogyan számolódik a "második torony" skillnél a cooldown?
Ha leteszem az első tornyot, majd mikor lejár, egyből lerakom a másodikat, akkor kezdődik a cooldown egyből vagy amikor a második is eltűnik?
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
nagyúr
hát akkor nem lesz seraph cucc. nem tudom, talán bennem van a hiba, de ezek egyáltalán nem tudnak aggasztani. főleg, hogy a torgue dlc-ben is lehet érdekes cuccokat vadászni, és ott a tokenekhez csak szimplán harcolni kell. a kocsmai bunyó küldetés amúgy is szék alá röhögős
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
BorgBoss
tag
Ott a pont, az a legjobb az egészben Azt tényleg jól megoldották, hogy küzdeni lehet a cuccokért azzal, hogy harcolsz a fizetőeszközért. HA arra járok mindig lenyomok pár kört
-
bunfi
őstag
Azért rakták a játékba, hogy ne próbálhassam ki? Mi értelme van ennek, hogy nem lehet használni, mert nem fizettél érte a véreddel és órák tucatjaival? Ugyanez a logikája a guardianokkal való küzdelemnek. Egy nagy üres tér, semmi fedezék (csak glitchely o'lol), amit meg kapsz, az vagy használhatatlan, vagy nincs rá szükséged, mert amivel legyőzted, az komolyabb holmi. Lehet, hogy négyen egyszerű, de ha egyedül vagy, akkor meg te kapsz mindent, kivéve ha nem jársz utána youtubeon, hogy hogyan kell 6-28 másodperc alatt lemészárolni, leglitchelni (lásd. Pete, Gee). Persze ha megvan hozzá a megfelelő karatered, a megfelelő classmoddal és fegyverekkel. Nomeg emiatt egyre nehezítik (ahogy kijavították a Babymaker glitchet is vagy tették használhatatlanná a CC+Bee kombót) a Guardianokat (lásd 4 sárkány). Ez nem Diablo, hogy AH és arany (jegyezzük meg a fejlesztők be is látták a hibát és átírták a drop rendszert, mert szar volt), se nem WoW, hogy az jelenti az elismerést, hogy neked van olyan cuccod. Aki pedig nem hiszi, hogy ez így nem jó így, az játszon UVHM-et maximum nem küldetésjutalom kék-lila fegyverekkel.
Még a Tina előtt játszottam pár ismerőssel, akikről kiderült, hogy nekik is megvan a BL2+SP. Fél óra játék után megkérdezték, hogy csalok-e, mert nagyon darálok, megmutattam nekik a legendaryket, amiket használtam és megkérdezték, hogy EZ MEG MI?! A játékosok döntő többsége nem nagyon lát ritka lootot. Nem hiszem, hogy csak és kizárólag arra az 5% ultra-hardcore játékosra kellene optimalizálni a játék nehézségét.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
nagyúr
a loot dropot ne keverjük ide, mert arról nem írtam semmit (btw. az szerintem is szar).
a guardianek valóban multira vannak optimalizálva, de miután Te is írod, hogy a szemétdombra való, amit dobnak, igazából nem értem, pontosan mi is a problémád. rohadt nehéz, és ha nem csinálod meg, nem maradsz ki semmiből. el lehet dönteni, hogy akarsz-e próbálkozni. megjegyzem, attól sem voltam elájulva, amit az első részben crawmerax hagyott maga után.
az pedig, hogy a raid bossokat különféle trükkökkel le lehet győzni (nem programhibákra gondolok), az pont a challenge része. nekem állatira tetszett pl., ahogy egyesek gunzerkerrel, két norfleettel nekiesnek voracidiousnak. vagy itt a fórumon az egyik kolléga (bocs, nem ugrik be, ki) lelkesen kampányol a két unkempt haroldos build mellett, amit egyszer egész biztosan ki fogok próbálni.
a legtöbb játéknak az a halála, amikor egyes játékosok ilyen extrém ötleteket ültetnek át a gyakorlatba, és utána úgy mennek végig minden ellenfélen, mint a kombájn a mezőn békaeső után. ehhez képest a BL2 képes az ilyen ötletekkel szemben is kihívást támasztani - én ezt értékelem."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
bunfi
őstag
Nem. Rákényszerít, hogy ezeket használd, mert más módon őrületes szívás megcsinálni (vagy talán lehetetlen?). Egyébként a 2 harold helyett DP Harold+slag Binary Rubi kombót próbáld ki. Effektíve ameddig sebzel, nem bír még a raid boss sem megölni. Egyébként csak ezt próbáltam pont kihangsúlyozni. Így viszonylag egyszerű megölni minden raid bosst, a megfelelő build és egy kis gyakorlás mellett. Máshogy? Hát nem hiszem, hogy annyira fun lenne százötvenedszer nekimenni ugyanannak. Tekintve, hogy közben még az eridiumot is stackelni kell, hogy tudjál fizetni belépőt. Too hardcore.
-
fi:zi'k
nagyúr
Wut-wut.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
nagyúr
pontosítsunk - rákényszerít, hogy kitalálj valami ilyesmit. voracidious-ra három videon három különböző stratégiát láttam, ráadásul abban is különböztek, hogy volt, aki a sámánt pillanatok alatt kiirtotta, és volt, aki azzal bűvészkedett, hogy életben tartja. mondom: én ezt értéknek tartom a játékban - de nem vagyunk egyformák.
rubinak utánanézek, hol lehet szerezni@fi:zi'k: yesssss! avatar nagyon rendben van
-
-
MODERÁTOR
Valaki tudna nekem dobni egy how-to -t , hogyan kell a DLC-ket végig tolni? Hányas szinttől kezdjem, van valami rávezető küldetés?
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
bunfi
őstag
VÉGRE! Ennyiben tudnám nyugtázni az UVHM UP2-t. Új legendary classmodok kerültek be, most már nagyon durván lehet csapatjátékot játszani a classmodokkal, mint BL1-ben. Akit bővebben érdekel: itt tekintheti meg őket. Valószínűleg az overdrive során lehet hozzájuk jutni.
-
MODERÁTOR
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz BorgBoss #7174 üzenetére
Tévedés, skálázódás TVHM főszálának bevégzése után van (PT2.5), vagyis ha megölted a Warrior-t, akkor az összes mellékküldetés folyamán hozzád skálázódnak az ellenfelek. Igaz, maguk a küldetések nem skálázódnak, de ha jól láttam, azok UVHM-be is maradnak a felvételkori szinten.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
bunfi
őstag
válasz TESCO-Zsömle #7179 üzenetére
Igen, pontosan azon a szinten lesz a küldetés, ahogyan felvetted. A jutalom is.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nna, egye fene, megvettem ezt a DLC-t is, úgyis ezzel a játékkal töltöttem eddig a legtöbb időt, ennyit megér még egy kis móka.
Kivel lehetne coopozni? -
BorgBoss
tag
válasz TESCO-Zsömle #7179 üzenetére
Zsömi, én is ezt írtam, ha elolvasod. az UVHM azt jelenti, hogy PT2.5 nem?
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz BomiBoogie #7181 üzenetére
Majd velem pl.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
BorgBoss
tag
válasz BomiBoogie #7181 üzenetére
Na én meg azért nem veszem meg, ne legyen kísértés Majd a többi DLC-vel. Bár lehet nem bírom ki
-
BorgBoss
tag
válasz TESCO-Zsömle #7185 üzenetére
Köszi a helyreigazítást, mert így most új távlatok nyíltak a játékban
Eddig mindig a warrior-t hagytam a végére és megcsináltam minden dlc-t. Most majd gyorsan végigviszem a főszálat és utána a minden ellen skálázódik a mellék küldetésekben és nem lesz olyan brutál állat mint UVHM-ben.“A nyájat terelgetjük, a csordát hajtjuk, az embereket vezetjük. Vezess, kövess, vagy takarodj az utamból.” G. Patton
-
bunfi
őstag
válasz BomiBoogie #7186 üzenetére
Én meghagytam az összes mellékküldetés, amit meg tudtam csinálni és aztán leadogattam őket 4-5 óra alatt léptem 4 szintet. És találtam egy új classmodot, egy Chubby Spederantból esett ki.
#7181: Én szívesen játszok coopban, ha kapok steam profil linket, fel is tudlak majd venni
[ Szerkesztve ]
-
vitaro
senior tag
válasz BomiBoogie #7186 üzenetére
Leggyorsabban Pete bárjában Shamfleetelve lehet fejlődni.
Egy kis coopozásba bármikor szívesen társulnék én is.The Arcana is the means by which all is revealed.
-
Injun
senior tag
Az új DLC-ben levő pálya csak UVHM-ben játszható?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Itt a Steam-profilom minden kedves érdeklődőnek.
-
MODERÁTOR
válasz BomiBoogie #7193 üzenetére
Azért a 69/69 komoly...
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
bunfi
őstag
válasz BomiBoogie #7193 üzenetére
Jómagam ezen keresztül található vagyok meg egy kis 61+/UVHM játékra.
-
warcat
veterán
Érdekes módon az új upgrade pack dlc Maces verziója féláron van gamersgaten a pc-s verzióhoz képest,a 20%-os kedvezménnyel rendelkezőknek csak 2 euró/1.6 font.
Mivel Steamplayes,így aktiválja a dlct a pc-s verzióhoz is.EA: It's in the crate!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest