Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Dark Archon #6199 üzenetére
Gondolom 50-es szinten vagy (vagy 61), 20-as szintű lényeket gyakni nem kihívás.
Nem, de kb. már 10 szinttel alattad levőket sem kihívás, és XP-t sem ad érdemben.
-
burny
aktív tag
És ezután ki is fagyott a gépem
De utána save editorral vissza hax-oltam -
burny
aktív tag
válasz fi:zi'k #6203 üzenetére
Zárt térben mindenkit kinyír(engem is) + second wind
Bővebben itt. -
intercooler
őstag
válasz dejaris #6207 üzenetére
Derp Tunguska (Damage)
BL2(hwAAAAAJzwhBBwAACdHrGQAkQwEAsACFGwoIFBwo/v9nAExBkQDw) (Explosive)Deep a Tungunska (Mag Size)
BL2(hwAAAAAwCghBBwAACdHrGQAkQwEAsACFGwoIFBYo/v9nADxCkQDw) (Explosive)Gaa dunk ga Tungunska (Accuracy)
BL2(hwAAAACLZAhBBwAACdHrGQAkQwEAsACFGwoIFBco/v9nABRCkQDw) (Explosive)Dippity Tunguska (Reload Speed)
BL2(hwAAAAA5RAhBBwAACdHrGQAkQwEAsACFGwoIFBgo/v9nAOxBkQDw) (Explosive)Fwap a Tunguska (Weapon Swap Speed)
BL2(hwAAAACCKghBBwAACdHrGQAkQwEAsACFGwoIFBko/v9nAMRBkQDw) (Explosive)Fidle dee Tunguska (Rocket Speed)
BL2(hwAAAABNAwhBBwAACdHrGQAkQwEAsACFGwoIFBoo/v9nAJxBkQDw) (Explosive)Dum pa Tunguska (Fire Rate)
BL2(hwAAAAD5MQhBBwAACdHrGQAkQwEAsACFGwoIFBso/v9nAHRBkQDw) (Explosive) -
MARV6969
tag
intercooler fórumtárs(nő) megelőzött, mivel Roland-ot kellett x-edszerre kiszabadítani, tegyük hozzá, sikerrel...
Eddig a Tunguska elnevezésű rakéta vető szerkezetnek nem nagyon tulajdonítottam jelentőséget (konkrétan: semmit), de ki fogom próbálni ingatlanok belsőterének bandittalanítására
Köszönöm az infót burny fórumtársnak!"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
MARV6969
tag
SPOILER
HACKED GUNS
tehát következzen egy-két nem hivatalos (bankban eltárolandó) Tunguska változat, az érdekesség kedvéért, saját szórakozásra.
jellemzők:
- megnövelt fire rate
- megnövelt rocket speed
- egyszerre legalább 15 rakéta
- és...bónuszként külön-külön: slag-áram-sav-tűz elementál
- a "sima" robbanós változatnál +3000% demage...
- nincs távcső
- LVL61
BL2(hwAAAABkRghBBwAACdHrGQCUgAIAUALKJ5ReDBoolmJkAOxBkQDw)
BL2(hwAAAACUHwhBBwAACdHrGQCUgAIAUALKJxQJFBooejFkAOxBkQDw)
BL2(hwAAAAAqIwhBBwAACdHrGQCUgAIAUALKJ5QJFBooejFkAOxBkQDw)
BL2(hwAAAABWWghBBwAACdHrGQCUgAIAUALKJ5QIFBooejFkAOxBkQDw)
BL2(hwAAAADNpQhBBwAACdHrGQCUgAIAUALKJxQKFBooejFkAOxBkQDw)... ne hogy már pont én maradjak kódok nélkül....!
[ Szerkesztve ]
"Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
-
VoidXs
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #6211 üzenetére
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
intercooler
őstag
-
intercooler
őstag
válasz TESCO-Zsömle #6211 üzenetére
-
válasz intercooler #6214 üzenetére
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
dejaris
addikt
válasz intercooler #6214 üzenetére
-
Helmoras
őstag
54 es Gunzerkerrel kicsit benehezedtek a dolgok, most multizgatni próbálok de amikor belép egy 60-as egyből feltolja a szörnyek szintjét és kb esélytelenné válik a helyzetem, mit tanácsoltok a hackelésen kivül ?
-
MARV6969
tag
válasz Helmoras #6218 üzenetére
tegnap hallottam egy "szakértőtől", hogy Sanctuary-ban lépjen be a magasabb szintű játékostárs és úgy állítólag nem növexik az ellenfelek szintje.... nem tudom igazolni és garantálni sem ezen kijelentés valódiságát, mert én még nem próbáltam
-
Helmoras
őstag
válasz intercooler #6219 üzenetére
Egyedül már túl nehéz, nem volt szerencsém a loottal van egy beem dehát nem túl acélos a védelmem így, a multiban beléptem már velem azonos szintühöz addig nem is volta túl nagy gond, de amikor belépett egy 60-as akkor kezdődött a baj(az meg hogy mikor lép be az tök random, nem ismerőssel játszottam, sajnos nincs meg senkinek és elég véletlenszerű időpontokban tudok játszani) :S
Az új kieg megjelenésével gondoltam elkezdek egy pszihopatát de aztán megcsappant a budge szóval ő kimarad az életemből egy darabig... jó egyébként a karakter? megéri a pénzét?
[ Szerkesztve ]
-
MARV6969
tag
válasz intercooler #6219 üzenetére
ilyen ronda láma pofát ?!?
Egy barátom imádja Krieg-et, állandóan azzal jön, én meg jobbnak láttam Maya-val játszani,mert nem győzöm éleszteni sirénnel meg távolról is lehet, egyrészt rohan előre ész nélkül az ellenség közé, így soxor én is kinyírom.. érdekes, vicces karakter amúgy (még én is várok a megvásárlásával)
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz MARV6969 #6222 üzenetére
egyrészt rohan előre ész nélkül az ellenség közé, így soxor én is kinyírom..
Na ezért nem toltam semmit arra a bizonyos skillre. Ez akkora tehertétel, amit nem lehet bevállalni. Amúgy nekem is az jön eddig legjobban be. Iszonyatos darálásokat lehet vele csinálni.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Inkv1zítoR #6227 üzenetére
Azért az igencsak karekter-függő is. Egyedül -szerintem- a katona a legjobb. Szorult helyzetben kidobod magad és az ellenség közé a tornyot, ami tökéletes elterelőcélpont. Onnantól kezdve téged senki nem lő, kvázi "nyugodtan" kiállhatsz fedezékből és leirthatod a népet.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Inkv1zítoR
tag
válasz TESCO-Zsömle #6229 üzenetére
Na akkor kipróbálom Eddig Zer0-val mentem.
Asus ROG STRIX SCAR II 17.3" GL704GW + HP Omen 32" 1440p
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Helmoras
őstag
Ha már igy belejöttem a farmolgatásba, gránát modból van jó amit igy ki lehet farmolni a torgue dlcből?
-
Inkv1zítoR
tag
Ha Save Editor-t használok, az miatt banolhatnak?
Asus ROG STRIX SCAR II 17.3" GL704GW + HP Omen 32" 1440p
-
VoidXs
nagyúr
válasz Inkv1zítoR #6234 üzenetére
Nem.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Inkv1zítoR #6236 üzenetére
Valamit nem jól csinálsz ha nehéz.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
MARV6969
tag
válasz Inkv1zítoR #6227 üzenetére
SPOILER.... biztos ami biztos...
Az editor használata után ugyanúgy megkapod az acsikat. Egyedül tényleg Zero-val a legnehezebb. De ha már Zero, akkor szerezz egy Spy class modot lehetőleg kéket, ami 6 skill-t ad a velocity-re. Ha ez meg van, akkor erőssen koncentrálj minden egyes ládanyitásnál és boss-nál hogy dobjon neked :
- egy Bee pajzsot,
- 1db Harold pisztolyt,
- 1 db quasar gránátot (segít egy pontba terelni a rossz fiúkat, ami után akár egy rakéta vetővel könnyebben elintézhetők)
- 1 db Maliwan Norfleet rpg, ami térdelő helyzet megszüntetéséhez is kitűnő, és az előbb említett gránáthoz is passzol
Valamint a Scarlet-es dlc-ben csináld meg azt a küldit, ami után Scarlet megjutalmaz egy Sand Hawk smg-vel. Nekem ez bevált, persze ahány fórumtárs, annyi megoldásMég az is egy ehetőség, hogy osztott képernyőn játszol, mint általában én is, és ekkor egyszerre tudsz fejleszteni két karaktert, akik okos class mod választással még erősítik is egymást (viszont ekkor két személyre méretezve jön az ellenség,de egy próbát megér Szerintem Zero mellé jó választás Maya (ha lehet sexy dress-ben ) egy team heal regen class mod-dal. Akár...
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ez tényleg nem rossz, de odáig el is kell jutni.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
VoidXs
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #6240 üzenetére
Warriorig megvan. Arra kell. Single-ben mással nem nagyon lehet megsebezni.
-
VoidXs
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #6242 üzenetére
4-5 óra játék múlva (30-40%) már igen. Addig nem nagyon van rá szükség, egyedül Flynt izzasztó.
-
warcat
veterán
PS3: CJKJT-SWSTB-FXK53-ZTWJ3-JXJCX
WinPC/Mac: WJW3B-W5BK5-JHFBT-T3J33-JK3TT
X360: CTKBB-HFHTZ-559T6-K6JT3-65WTX5 GK
EA: It's in the crate!
-
messi6502
tag
válasz TESCO-Zsömle #6240 üzenetére
Ugyan, gyerekek!
Ennél jobbat nem lehet csinálni!
-
MARV6969
tag
már aki szereti a közelharcot ugye... én nem annyira kultiválom, pláne mert ha csak ninja eszközöket dobálnék, akkor mi értelme lenne annak a sok legendary meg pearl meg seraph fegyvernek .
nem az én stílusom, bár respect annak aki ezt szereti[ Szerkesztve ]
-
MARV6969
tag
egyetértek TESCO-Zsömle fórumtárssal abban, hogy mire elérsz odáig legálisan, hogy "kunájokat" dobáljon Zero, az nem egyszerű történet... főleg, ha mondjuk előtte Salvadorral is játszottál.
szóval szerintem a "kunájokig" Zeroval a legnehezebb szólóban játszani, bár aki szereti ezt a karaktert annak úgy is mindegy, és amúgy is ez csak egy vélemény a sok közül."Ha kell meghalok. Ha kell ölök. Érte megéri. Omen....!"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest