Új hozzászólás Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz BeZol #51090 üzenetére

    Azt ne felejtsd el, hogy a parasztvakítás korszakában vagyunk, azaz most még olcsó az elektromos autós energia. Aztán ha majd elkezd fogyni a benya és a dízel utáni jövedéki adó, az autókat töltő áramot is felemelik ugyanarra a szintre, mint most a benzin van, ebben biztos lehetsz.

    Ingyen parkolás se sokáig lesz már. Bár az aprópénz, hacsak nem a Podmaniczkyn van az üzleted és ott állsz egész nap óránként mittudomén, most 300-400 forintért? Nekem anno havi 30-40e körül elment csak a pesti parkolásra, és ha jól tudom ,azóta nem csökkentek a díjak. De mondom, ez aprópénz a tényleges költségekhez képest, nem is érdemes foglalkozni vele.

    Az igazi gond azzal van, ha pl. az autó sokat megy, hosszú távokat. Ezt nem lehet megoldani semmi mással gazdaságosan, csak a dízellel. A hibridek sem tudnak labdába rúgni autópályás menetben.

    Én is gondolkodtam elektromos autóban, mert pont jó lenne ide a környékre a feleségemnek, napi 50-60 kilométereket menni. De mi van, ha 200-at kell? Vagy 300-at? Veszel addig másik autót, ami tudja ezt? (Sharan méretben, ne a kisautókat nézzük). Tehát az elektromos autó nálunk csak harmadik lehetne. Nem éri meg sehogy sem. Akkor inkább egy hobbiautó, amit szeretni is lehet, pl egy Z4 :) Az se éri meg, de jólesik.

    ui: a teslában több az alu, mint egy BMW-ben? Ne már :)

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Új hozzászólás Aktív témák