Új hozzászólás Aktív témák

  • mudleeska

    újonc

    Sziasztok. Elobb egy kerdes, utana egy tortenet okulasnak.

    Kerdes:
    320i, 1999-es, miota bejott a hideg, akkor allo helyzetben az alapjarat ingadozik, van, hogy le is all, van hogy mielott lefulladna, ad maganak gazt. Bp Jaszberenyi uton jart bmw-s embernel, gyari diaggal nem talalt semmit, mindenfele sprevel korbefujta, nem fuj ki sehol. Barmi otlet, tipp, merre lenne erdemes tovabb menni?

    Tortenet:
    Az autot nem reg vettem tobb honapos kereses utan masodik autonak magamnak. Elotte elvittem egy altalam valasztott vizsgahelyre atvizsgalni, ahol a srac nagyon szimpatikus volt. Azt mondta, szerinte nem jo vetel, de tetelesen leirattam vele mindent, hogy miket kene javitani, es vegul megvettem, mert ugy gondoltam, ennyit barmelyikre ra kell kolteni, ha meg nem, akkor pont annyival kerul tobbe, ezt legalabb en rakom rendbe.

    Le is adtam egy masik szerelohoz, akit ajanlottak, ahol miutan szetkaptak kiderult sok kis aprosag, amit nem ertek, hogy a vizsgahelyen hogy nem vettek eszre... (en laikus vagyok). Egy pelda: a kezifek tudtam, hogy nem mukodik, nezte a vizsgaztato is, de a masik szerelo hivott, hogy o ilyet meg nem latott, konkretan hianyzik a kezifek minden alkatreszevel egyutt, a bodden elvagva, lemez nuku, stb. Mondom WTF?! Termeszetesen az elozo tulajjal szemben is elinditottam, amit el kell. De mindegy is, otthagytam elolegnek 200k-t, rakjon rendbe mindent, nezzuk at teljesen, azert vettem, 400ig valahol majd megall.

    Es akkor jon a csavar a tortenetben, ra nem sokkal friss jogsis parom osszetorte a 2 eves csaladi (automata) autonkat. Jol van meg minden, meg szerencsere cascos es nem lett totalkar, de nem szeretne visszaulni bele, mert neki tul nagy, es kicsit fel tole. Ergo el kell adnom a bmw-t, ha amiket akartam ki lesznek javitva... szar, mert errol az autorol elvileg mar mindent tudok, mit kell meg rajta megcsinalni, mik lettek rajta megcsinalva (lengokarok, tarcsak, betek, stb, stb), de nyilvan ala nem fogom adni.

    Szoval mivel szart nem akarok eladni, jelentos bukoval szallok ki valoszinuleg belole :(

    Tanulsagok:
    - friss jogsisnak ne uj es nagy autot!
    - olyan szerelohoz vidd atnezetni az autot, akiben megbizol es ert is hozza, alapos

Új hozzászólás Aktív témák