Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Skimaster #39981 üzenetére

    Jah, Neked nem par eves az X3 -ad? Kivel keverlek? :D

    Az ATE tudod mennyit ert a 11 eves coupe -on? Egy Nemetorszagot.... Aztan szabalyozas utan meg egyet. Mindent mondanek ra, csak azt nem, hogy minosegi. ATE creamic betetekkel a fekerom sem volt az igazi a kopott gyarihoz kepest sem. Alig vartam, hogy leszedethessem az autorol, penzkidobas volt. Es hiaba volt garis, az ATE nem fogadja vissza a hasznalt hullamos tarcsakat, mondvan helytelen hasznalat eredmenye. Mig a BMW azonnal csereli, ha veletlenul bekapsz egy ilyet.

    En utani hulye voltam, es a gyari helyett EBC -t raktam ra. Az mondjuk jo volt, nem hajlott, de a marasok miatt gusztustalanul hangos volt. A redstuff betetek meg egy kalap kakit nem ertek, hiaba irtak ra, hogy jok.

    Azt tudni kell, hogy az ujabb BMW -kre mar nem beszallitotol veszik a tarcsakat. Legalabbis nem ugy, mint regen tettek, es az ATE volt a fo-fo, meg az E39-E46 idokben, es oda jo is volt. Az ujakhoz nem lesz jo egyik utangyartott tarcsa sem, ne ezen akarj sporolni. Az ajanlat, amit kaptal, az meg tobb mint kedvezo. :U
    Azert ilyen draga, mert az X3 -ra a 30D mellett nem rakhatnak jatektarcsafeket. Azt fizeted meg, hogy nagy, nehez es eros autod van.
    Ha sokallod az arat, akkor nem markaszervizbe kell menni, az AFA -t min. megsporolod, de ott is csak gyari tarcsa. A rendes szerelo ugyis ezt fogja ajanlani. Kerdezd meg Ezredest, mennyi lenne a teljes szett csereje.

    A Lamfoldert nem kellett volna idehozni, az megint mas. INA szinten. Gyari beszallito... En mikor rendeltem Lemforder cuccokat a futomuhoz, akkor BMW -s cikkszammal jott. INA szinten.... Sot, mikor erdeklodtem a gyari alkatresz shopban, akkor volt ket opcio. Lemforder BMW -s dobozban, vagy ugyan ez Lemforderes dobozban. A kulonbseg a 40% volt. Eladni eladhatjak a nem BMW dobozost is, ha viszont a szervizbe viszed, akkor csak BMW dobozossal dolgozhatnak.

    Ezredes is megirta....

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák