Új hozzászólás Aktív témák

  • peetmaster

    senior tag

    Sziasztok!

    Hosszas töprengés és agyalás után úgy döntöttem, hogy megpróbálkoznék egy E60 530D-vel (automatával). A héten el is kocsikáztam 500km-t, hogy megnézzek néhány hahu-s példányt, de kicsit elkeseredve értem haza, mert abban az árkategóriában alig volt 1-2, ami úgy-ahogy megfelelt volna. A felszereltségekre és állapotra hárpis vagyok, mivel számomra nem csak egy utazóeszköz az autó, hanem a 2. otthonom. :)) Ami nem lenne szükséges, az a napfénytető, head-up display és talán az ülésszellőztetés.....ezeket kívül viszont minden más kellene. Szövetes, manuális klímás/váltós, vagy ülésfűtés nélküli nem is érdekel (jelenleg Accord-om van, ami szintén bőrös, ülésfűtéssel, tehát ehhez már hozzászokott a hátsóm :B ).

    Az ár....nos igen, úgy gondolom, hogy valamilyen szinten kompromisszumot kell majd kötnöm, mert az igencsak limitált. Össz-vissz 2,7 milliót tudok rászánni (átírással együtt), és egy 2005-ös évjáratút szeretnék vadászni. Az a baj, hogy sok hahu-s kép nem adja vissza a valóságot. Megkímélt/kitűnő állapotú autókon szanaszét van kaparva a hangerőszabályzónál/ablakemelőknél a műanyag és tiszta karc a fabetét (lassan 10 éves az Accord, de a belső térben csak nagyítóval látható hajszálkarcok vannak), nem beszélve a lehorzsolt lökhárítókról és az összekarcolt navigációról. Tudom, új autót kell venni vagy a 3,5-4 milliós kategóriában kell nézelődni és azon nem lesz ilyen, stb., de:

    Mivel a Honda is megmarad és hitelt sem veszek fel szívesen, így ebből kellene kihozni a lehető legjobbat. Egyáltalán nem szeretném elkapkodni a vásárlást, de nem is akarok 2-300ezer Ft-ot elautókázni, mire esetleg találok valamit....főleg, hogy amióta tegnap kipróbáltam az egyiket, szerelmes lettem.

    Nincs véletlenül ismerős valakinek, akinek lenne pont egy hasonló eladó? Fekete, sötétszürke, sötétkék... :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák