Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz Flashget #7200 üzenetére
Nagyon is gyártanak, már le vagy maradva. Tavalyi és idei modellek már nagyon ott vannak minden szempontból.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Vikthor #7206 üzenetére
Jó lejátszó. A 370-es szinte mindent visz, a 24p lejátszása 60 Hz-en is nagyon szépen meg van oldva, nagyon kell figyelni, hogy feltűnjön a 24p hiánya, egyelőre nagyon megszerettem. Jelen pillanatban a pio elé helyezem.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Jó eszközzel minimálisra csökkenthető, hidd el, én is tudom mit kell nézni, de jól csinálja és a tv minimális IFC-je is jól dolgozik, eredmény nagyon jó.
-
yvsmad
őstag
válasz johnywalker #7211 üzenetére
A Pana nem gyárt SACD-t. Korábban próbálkozott DVD-Audioval, de már arról is letett.
[ Szerkesztve ]
-
-
blakey
titán
Kipróbálom ha otthon leszek, de nekem elég a FLAC. A DSD-t is ki fogom próbálni, mert tudja.
[ Szerkesztve ]
-
Piftuka
veterán
válasz Csabroncka #7076 üzenetére
"A felbontás jó, viszont képzaj van a BD-n. Nálam ezt szerintem mások jobban tudják miért, mert magán a filmen van - amolyan mozis hatás - mintha "analóg" szalagon lenne a film[..]"
Igen, nagy valószínűséggel ugyanarról a jelenségről beszélünk. Azért gondoltam, hogy a felbontásban kell keresni a probléma forrását, mert úgy tekintettem rá, mint a számítógépes grafika esetében.
Köszönöm mindannyiótoknak a választ!
A 2. és 3. kérdésemre is tudjátok a választ? Nagyon érdekel, hogy az ismertetett jelenségeket mi okozza!?
"Aquila non captat muscas."
-
whited
addikt
Sziasztok
Ha br lejátszót szeretnék venni akkor mire kell figyelni vásárlásnál, milyen jellemzőkre?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Flashget
félisten
pl. arra, hogy br lejátszó nem létezik.
BD már igen.1. milyen filmeket akarsz nézni rajta? Kell a 3D vagy sem? sok HDD-s filmed van, mert akkor lehet jobban jársz egy multiplayerrel?
2. USB milyen fájlformátumokat kezel.
3. DLNA-ban felirat kezelése milyen
4. számít vagy sem a smart dolog?
5. milyen kimenetek vannak rajta, milyen csatlakozások.de biztos van még sok minden majd a többiek kiegészítik.
ja és fontos dolog..mekkora kereted van rá?
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
whited
addikt
válasz Flashget #7220 üzenetére
Szia, mint kiderült, igazad van
A smart nekem nem elsődleges szempont.
A filmeket kizárólag lemezről játszanám.
3D abszolút nem fontos ( személy szerint engem hidegen hagy )Keretem: 50k
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
Csabroncka
addikt
Már ha érdekel használt, ami mit sem von le az értékéből!
"in medias res"
-
johnywalker
őstag
Lehetséges formattálási ok is.Nem tudom az usb-s forrás milyen volt.Az NTFS formátum valószínűleg jobban beolvasható Fat32-nél, de még ekkora méretben nem próbáltam.
-
blakey
titán
Mi az oka?
Én tpvábbra is szeretem a 371-est, egyelőre elégedett vagyok vele.[ Szerkesztve ]
-
yvsmad
őstag
Korábban már írtam, hogy keresek egy BD lejátszót a hálóba, ami szóba jött még, az az LG 640, a Sony 6500 vagy valamelyik Pana. Az LG-ben nincs nagy bizodalmam, miután pár éve egy BD játékosukkal 2 napig sem bírtam együtt élni. A Sony készülékei bénán néznek ki, kicsik és/vagy hülye alakúak, a spórolás látszik rajtuk. A végén tehát egy Pana lett, amivel az új Pana tévét fogom etetni, remélem jól kijönnek egymással. Előtte egy LG DVD+VHS kombó volt, amit meghirdettem és épp ma ütötték le a Vaterán. Már össze is csomagoltam, úgyhogy ott áll a tévé alatt egy nagy üres hely, ki kell tömnöm valamivel.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Tudom, ezért kérdeztem. A "kisebbik" modell nem lett volna elég, hazai garanciával?
-
blakey
titán
A kisebbik alatt pl. a 370-esre gondoltam
Panashopnál 2 év a gari, pán eu is annyi?ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Ua., mint a 370 csak + SD, 2 HDMI ill. oldalt is fém, 370/371 meg fényes, ennyi a különbség.
-
blakey
titán
PIP nincs, cserébe van Netflix. PIP helyén Status van, Status helyén Pop-up és a Pop-up helyén Netflix. [link]
Szerintem érthető amit leírtam, minden más ua.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Nem tudom mire számítottál, nekem egyértelmű volt, hogy ezt jelenti.
Ahogy korábban írtam, semmi különbség a bdt370/371-es és a bdt460/465-ös között, egy-két részlettől eltekíntve.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Azért volt egyértelmű, mert nincs más amit esetleg "PIP"elhetne csak a két HDMI.
Amúgy tök értelmetlen dolog és nincs benne logika, vagy ha van akkor is értelmetlen.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Flyte33
tag
Hello.Lenne egy kerdesem,hogy az LG BP630 nak talcas vagy mechanika ahol be kell tenni a lemezt?
-
CheGhost
aktív tag
Sziasztok!
Régebben egy ideig követtem a topikot, de már több hónapja nem.
Meg tudjátok mondani, melyek az ajánlott játékosok? Utoljára, ahogy emlékszem a Panasonic 360 és a Pioneer 170 voltak ezek. A Panából már látom, hogy eggyel újabb van, a 370. Esetleg várható mostanában újabb készülék, generációváltás?
Használni elsősorban eredeti lemezek lejátszására használnám, médialejátszásra mást használok.
Köszönöm előre is!*** Ha egy probléma megoldódik, akkor kérjük a megoldást is leírni, nem csak annyit, hogy "megoldódott"! *** Hosszú log-ok esetén külső oldal ajánlott mindenki lelki békéjének megőrzése céljából! https://pastebin.com ***
-
blakey
titán
válasz CheGhost #7245 üzenetére
A 370/371-es pana viszonylag új, pio-ból várható, de ajánlom a panát, nekem most 371-es van és jó, 1 dolog nem működik, mégpedig a nem eredeti 24p-s anyagokat 60Hz-en játssza le, az eredetivel nincs gond, de 60Hz-en is egész jól dolgozik, nem zavaró, ráadásul van SMB elérés is a DLNA mellett, képminősége nagyon jó.
-
CheGhost
aktív tag
-
Piftuka
veterán
válasz Piftuka #7218 üzenetére
Srácok, a 2. és 3. kérdésemre egyikőtök sem tudja a választ?
[ Szerkesztve ]
"Aquila non captat muscas."
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs