Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Gamer21 #18373 üzenetére

    Üdv, egy kicsit zavarosan fogalmazol, esetleg mégegyszer nekifuthatnál. A tűzfal kivétel nálad mit jelent? Milyen tűzfalad van, milyen oprendszered? A win 7-8-10 esetén ha a beépített falat használod ott nemigen kell semmit állítani, ha van az internet és közted router akkor a routerben legyen bekpcsolva a UPNP, ez a qbittorrentben is legyen engedélyezve - pipa be - . A qbittorrentben lehet portot választani ott az alapértelmezett helyett érdemes lehet valami 54xxx. pl. 54222, vagy hasonló.
    Kezdésnek próbáld a túzfalban/routerben történt változtatásokat visszaállítani valami alapértelmezett állapotra,alaposan távolítd el a qbittorrentet esetleg egy ccleaner-es takarítás és a cclenarben van registry pucoló - nem túl agresszív - azt is futtasd esetleg egy-két újraindítás közben és ezután tedd fel a qbittorrrentet ezután sem árt egy restart és utána keress valami letöltendőt (ajánlott valami magyar - aszfalt vagy Nmagról) a piratebay már magnet linkes de ott is ki lehet próbálni persze legyen sok seeder.
    Alapban egyik víruskergető sem zavarja a qbittorrentet van digitális aláírása, elég publikus program, ha van egyéb anomália akkor lehet hogy akár valami kártevő is lehet a gépen.

Új hozzászólás Aktív témák