Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    Az alap probléma nem a cache hiánya, hanem, hogy előre lefoglalja a vinyó egy részét a torrent progi, ha nagy fájlt töltesz le, és ilyenkor végigírja azt a területet, de ez normálisan csak a torrent letöltésének megkezdésekor áll fenn, és ha végig lefoglalta a területet, utána már nincs ilyen gond. Legalábbis nálam, én mondjuk be is kapcsoltam a "minden fájl előre lefoglalása" funkciót, így nem blokkokban foglalgat apránként, hanem egyszerre, egyben. Ha sok darabban van a torrent, akkor akár a letöltés végéig is elő-előjöhet, de mindig csak egy darabig tart, aztán fel kell gyorsulnia. Ha egyetlen nagy fájl van a torrentben, akkor jó pár perc is lehet, míg feltölti (egy több gigás HD videónál pl.), de aztán megint nyugi van a végéig. Én egy 320GB-os külső vinyóval torrentezek, le is, fel is, USB 2.0-n, és nincs különösebb gondom, a normális letöltés kezdésekori lassulás megvan itt is, de utána jó, de a cache növelése ezt semmiben sem befolyásolja.

    Ja, még valami: a kész letöltések áthelyezése is ki van nálam kapcsolva, ahová kezdem a letöltést, ott lesz az átmeneti .!ut fájl (bekapcsoltam, hogy ami nincs kész, ilyen kiterjesztéssel létezzen) is és a végleges is, így elkerülhető, hogy egy 96db RAR-ból álló torrentnél folyton másolgasson, miközben letölt + visszaoszt, ez ugyanis okozhat lassulást.

    Üdv!

    [ Szerkesztve ]

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák