Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ajánlott weboldalak:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltszalay
tag
"Nem a japán piac miatt készül a PS4 változat, ebben biztos vagyok."
Ilyen fű alatti "marketingel" mint ez a bejelentő videó, éves késéssel, e3 jelenlét nélkül nem fognak nyugaton milliós dq11 eladást elérni az tény
viszont japánban az ff15 elérte az egymilliót, a dq11 meg sokkal nagyobb dolog ps4en is:
sok ps4 játék létezik japánban ami meg sem jelent nyugaton, lényeg az hogy szerencsére a dq11 nem került közéjük.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
Topikgazda
válasz zoltszalay #4502 üzenetére
Pár nap és látni fogjuk mennyi DQ XI fogyott a hétvége alatt és milyen arányban.
A Slime draws near! Command?
-
Thorus
aktív tag
Androidra találtam egy egészen jónak tűnő játékot. Tales of the Rays. Képek és kis bemutató videó alapján nem tűnik rossznak. Véleményt eddig nem tudok mondani róla mert épp most töltöm le az összes adatot hozzá és hát eléggé nagynak tűnik.
Az ember annyit ér, amennyit a többiek akarják, hogy érjen.
-
ldave
Topikgazda
Ebben nincs benne a digitális letöltés. Összehasonlításként a 2009-ben a Dragon Quest IX (DS-re) 2,3 millióval nyitott, de akkor még nem volt letöltés, szóval lehet ez a mostani XI még sikeresebb hétvégét zárt.
-
ldave
Topikgazda
sajna nem saját képJapánban kapott a DQ XI egy speckó kiadást, mely tartalmazza 3DS-re és PS4-re is a játékot. Jó érzés együtt látni a két gép logóját egyazon dobozon Nem is tudom van-e még olyan játék a világon, ahol ebbe belemenne két versenytárs cég.
-
-
Thorus
aktív tag
válasz Totheground #4509 üzenetére
Korrigálok, majd ha nálunk megjelenik
Az ember annyit ér, amennyit a többiek akarják, hogy érjen.
-
ldave
Topikgazda
Picit off, de azért valamilyen szinten ide kapcsolódik: nem sokkal a megjelenés után megvettem a Children of Zodiarcs játékot. KS-en indult, Square is támogatta, Tactical JRPG-ként reklámozták a játékot a pénzgyűjtés során.
Azt kell mondjam, hogy az első 10 pálya alapján nem tudom teljes szívvel ajánlani a játékot. A kártyahúzás és kockadobás mechanika ötletes és jól is működik, csak jóval nagyobb szerencsefaktort visz bele a taktikába, mint én azt az ilyen játékokban elviselek, főleg a kártyalapok.
A harc során két cselekvésünk van, először mozgunk (vagy ott maradunk ahol állunk), utána pedig három lehetőség közül választhatunk: lap kijátszása, lap húzása vagy védekezés. És szerintem ez a játék gyenge pontja. Ugyanis ha ott állunk az ellenfél arcában, de nincs nálunk megfelelő lap, akkor nem tudunk húzni majd támadni, vagy húzni és védekezni, vagy először támadni és elmenni onnan, stb.
Lap kijátszása során jönnek elő a kockák és ez szerintem jól működik, ennyi random faktor belefér és megfelelő mértékű izgalmat ad. A kockák döntik el, hogy mennyit sebez egy képesség, vagy hogy a kártya speciális hatása aktiválódik-e vagy sem. Persze, múlhat azon a pálya sikeres teljesítése, hogy mennyit dobunk, de sokkal jobban befolyásolja a játékot, hogy van-e nálunk megfelelő lap vagy sem.
-
nonsen5e
addikt
Fél év alatt szép lassan összegyűjtöttem 400 lovecat, hogy ha majd megtetszik valami, akkor legyen rá bőven.
minden szar 1 - 0 angel Riko
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
zoltszalay
tag
válasz nonsen5e #4513 üzenetére
Mobilon most játszom a phoenix wright dual destiniest, megvettem pár dragon questet - a final fantasy 5öt a super mario runt free2pay lehúzást soha többé nem akarok látni.
az a bajom velük hogy sok f2p mobiljátékban a menük tengerében alig találom meg a játékot már ha van bennük olyan egyáltalán (kis túlzással)
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
addikt
válasz Totheground #4514 üzenetére
400 kavicsból esett a 8 garantált SR, most utána meg még láttam, hogy van 15 BT is, azokat is elvertem azért a csillagászatian kicsi esélyért, hogy UR-en belül is pont azt kapjam meg, amit akarok, de gazdagodtam még 3 SR-rel.
Ezek után nem én utálom a játékot, hanem a játék engem.zoltszalay: Objektíven (és anyagilag) a régi konzol játékok hivatalos portjai vagy az emulátorok garmadája éri meg.
[ Szerkesztve ]
-
zoltszalay
tag
válasz nonsen5e #4516 üzenetére
az a bajom hogy f2p játék az elején jó játékélményt ad, aztán idegesítő lesz a játék hogy "fizess" (na ez az amit még nem csináltam, és törlésre került mindegyik)
A konzolportok az irányítás miatt nem jók mobilon kivéve a körökre osztott "menüs" harcrendszerű jrpgk pl a dragon quest.
A legjobbak a visual novellek (pl phoenix wright) vagy amelyik úgy épül fel mint a white island hogy fejezetenként kell fizetni vagy várni pár napot (egyre többet, inkább megvettem a játékot) illetve nemrég VNDS interpreterrel olvastam végig a higurashi no naku koro ni-t , pcn nem bírtam volna végolvasni olyan hosszú visual novelt, de így pont jó volt, láttam hivatalosan is a google playen de ... sajnos csak japánul angolul nem, kár hogy csak a steamre adják ki angolul a visual novelleket, pedig az szerintem mobilon volna jó.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jön a Dragon Quest Builders 2 PS4-re és Switch-re.
Live-Die-Respawn
-
KaitouP
nagyúr
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
KaitouP
nagyúr
válasz Adam_Shepard #4520 üzenetére
Annak idején elkezdtem, de valami hiányzott belőle nekem, így abbamaradt. Lehet pár év után jobban tudnám értékelni a játékot, majd egy unalmasabb időszakomban nekiesek megint. Most lefoglal az FF XII.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
Adam_Shepard
addikt
Ez a Xenoblade Chronicles zsenialis. Valamiert a Vagrant Storyra emlekeztet. Tuti vetel volt. Jovo honapra a Monhun Storiest varom meg nagyon!
.
-
Thorus
aktív tag
válasz Adam_Shepard #4522 üzenetére
Elvileg valamikor ebben az évben jön a 2. második része Switch-re.
Neten néztem videókat és nekem is bejön csak hát emiatt venni egy wii-t, sajnos nincs annyi felesleges pénzem. A környéken meg nem ismerek senkit akinél meg tudnám lesni, hogy milyen a való életben.
Amit a videókból nem tudtam kideríteni, hogy mire jó a controlleren a kijelző ilyenkor.Az ember annyit ér, amennyit a többiek akarják, hogy érjen.
-
ldave
Topikgazda
válasz Adam_Shepard #4522 üzenetére
A Vagrant Story hogy?! Az egy este, 90%-ban zárt térben játszódó lassú rpg, a Xenoblade pedig egy hatalmas open world akciódús játék
-
melega
őstag
ÉN a japán játékokat becsülöm legtöbbre:
Dark Souls 1,2,3, Bloodborne. Demon Souls, Nioh mert ezekkel tényleg tudni kell játszan fogni a játékot és
belefektetni az időt.Mert valjuk be a legtöbb mai játékot bárki végigjátsza, bárki rug online 10 gólt. Ezért várom a Bloodborne 2-őt és a Code Veint.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
-
nonsen5e
addikt
válasz Adam_Shepard #4531 üzenetére
Grat! Hány loveca volt az ára neki?
Végül összesítettem, a múltkori 400 után még félig gyűjtöttem félig vettem (kár volt) 155-öt, = 11db 10+1 pull, +1 darab soloyolo, + 4 darab 5BT pull + 4 darab 1GT pull.
Ilyen rosszat szerintem még senki sem produkált.
Legalább hasonló a szerencsém az OW lootboxokkal is.[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
En inkább már nem számolom...
És erre jön rá minden egyéb... de már csak alig egy hónap Saitama-ig. Nagy buli lesz.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kickstarter officially launching in Japan this September
Nem volt Japánnak eddig semmilyen hasonló oldala?
Live-Die-Respawn
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Totheground #4535 üzenetére
Maki UR? Ha már Yohane, akkor a játékboltos Yohane ami JP only?
.
-
Totheground
addikt
válasz Adam_Shepard #4537 üzenetére
Maki UR-ekkel nincs szerencsém, eddig ez az egy jött. Majd később dolgozok rajta, de a fő projekt most angel Riko. Yocchan meg a Gamers-és verzió, igen, de szerintem majd EN is megkapja.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Adam_Shepard #4534 üzenetére
-
nonsen5e
addikt
Utálok mindenkit. <3
Totheground: Még úgy sincs ennyi UR-em, hogy ömlenek a promo darabok.
9 µ's tag + snowboard You + samurai Nico + headphones Nico + world poster girl Rikoén: u/nonsense ---> 691647127
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Totheground #4541 üzenetére
A vicc az, hogy a redditen jósolt 155k-tól is elmaradt a Tier1 határa. Eredetileg a top 50 volt a cél, de közbejött néhány dolog úgyhogy beértem a T1-el. Jól fognak még jönni azok a kavicsok amiket a ranking-re szórtam volna el.
Megszokásból takarom ki a nevet mindig, de itt tényleg hülyeség voltAmúgy a Riko UR is scouting ticketből jött -
Adam_Shepard
addikt
-
Totheground
addikt
válasz Adam_Shepard #4546 üzenetére
Beloluk mennyi promo? Nehanyrol tudom, de nem mindenkirol.
Latszik, hogy volt nalam egy hosszabb hiatus, egy csomo promo UR kimaradt. Mondjuk hasznalni nem nagyon hasznalnam oket, de az albumbol hianyoznak.Ja, es nekunk nem volt poster girl campaign. Nem gyakran tortenik meg, hogy valamit az EN elobb megkap.
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
addikt
-
nonsen5e
addikt
válasz Totheground #4549 üzenetére
Az meg akkor valahogy nekem maradt ki - tavaly nyár közepe óta játszok, gondolom akkor az valami régebbi. No persze lehet, hogy az 1-1 kimaradt pár nap alatt volt bezsebelhető. A nem bejelöltekre viszont 100%-os bizonysággal mondom, hogy promók.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest