Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz philoxenia #10547 üzenetére
Tőlem többen kérték privátban, akkor maradhat?
-
public73
senior tag
-
Devid_81
félisten
válasz public73 #10555 üzenetére
Latod latod, egyeni elbiralas van, ugyan ennek a gondolataert a Kecsoi topikban 1 honap fejloves lett volna es ket het kotel alaphangon, sot meg a gyari avatart is elveszik ott ha nem vigyazol...nezzed meg, itt meg idejon es kap egy "nemke'ne' figyelmeztetest...milyen ez mar, nem?
...
-
Tybee21
senior tag
Van itt valaki, aki komolyabban foglalkozik mobiltelefonokkal, illetve ismer olyat közelebbről, aki foglalkozik velük?
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
ko9
addikt
válasz public73 #10548 üzenetére
Ha egy héttel korábban linkeled, tuti megszabadítalak 1-2 dologtól.
Bár azért érdekel most is pár cucc:Az egyik képen nem veszem ki rendesen, az egy D-Sub/S-VHS-RCA átalakító? Ha igen, azonnal megyek érte.
HDMI + Ethernet kábel? Az milyen fajta szülemény, életbe nem hallottam még erről a kompozícióról.--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
fero02
nagyúr
-Hogy hívják az V. kerület orvosát?
-Dr. Oetker -
Zodicus
senior tag
válasz Devid_81 #10535 üzenetére
A németet tanították 6 évig, de annyit se tudok, mint amikor elindultam Angliába angolból. De van rá pár hónapunk, hogy intenzíven ráfeküdjünk. Azért Olaszország, mert ott már van pár ismerős. De végülis nincs eldöntve, hogy hová, csak az a biztos, hogy nem maradunk itthon. Ausztráliát nézegettük mi is, nem rossz hely, sőt. Csak az már tényleg messze lenne a családtól.
-
Devid_81
félisten
válasz doberman #10577 üzenetére
Jaja, beszorta vele a vilaghalot ugy latom!
Zodicus: Ertelek, nos semmikepp ne maradjatok otthon, annak sok ertelme nincs, raadasul rohadtul eszi a penzt a draga kis hazank, minel tovabb vartok annal kevesebb marad, persze nyilvan megvan az oka amiert igy csinaljatok stb stb.
Mindenesetre sok sikert a kovetkezo orszaghoz, igy elore is!
Ha esetleg haza tevednek es a sracok osszehoznak valami kis PHalinkas talalkozot, azert Te is eljohetnel am, ez ugy majus korul lesz elorelathatolag...mondjukl ez nalam meg nem biztos, lehet holnap gondolok kettot, es elhuzok innen a π-csa'ba......
-
Devid_81
félisten
Csak halkan jegyeznem meg a filmszeretoknek, hogy:
Argo.2012.720p/1080p.BluRay.x264-*****
Valahol a Zibejen, rendelheto!...
-
ko9
addikt
válasz Devid_81 #10581 üzenetére
Köszi a figyelmeztetést, nálunk az nFlower-ben is kapható, már meg is rendeltem, hozza a futár
public73
26-os kép, HDMI Cable with Ethernet a matrica szerint, ezért volt érdekes
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
-
Devid_81
félisten
Azert ez eleg borzaszto ami ott (is) megy...a foldet nem kell felteni, megoldja a problemat, de az elet ami rajta van az hamarosan oda lesz!
Itt nalunk nem kell, ugyan van szmog, de nem ilyen!Szerk: public40: oke megirom meg ma, mindenkeppen megnezem most delutan...!
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz public73 #10588 üzenetére
50 perc utan olyat tettem amit igen ritkan teszek, kikapcsoltam, es ha nem lenne ****-kotelessegem a futarceghez, maris torolnem a jo edes qrwa anyjaba ezt a fospusztulat szemetet...
Pontozhatlan higtragyale.
Lehet ha valaki vegigszenvedi rajon valamire, de az nem leszek!...
-
benzol
aktív tag
Django elszabadul, mostanság nem láttam ilyen jó filmet.
///\oo/\\\
-
public73
senior tag
válasz Devid_81 #10592 üzenetére
semmi gond Dávidom, volt már én is hogy benéztem filmeket!
a Django-t érdemes megnézni, az bizti.
kicsit hosszúkásra sikeredett, de nagy élmény volt!megvarom amig lesz belole valami jobb fajta anyag, es megveszem neten!
már jó pár hete kiválló minőségben, angolul, hun felirattal "kapható"....
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest