Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
public73
senior tag
-
Devid_81
félisten
válasz littlelion21 #10801 üzenetére
ko9 jelentkezett nalam egyeb uton.
Nos, mivel nem akarom a komplett tartalmat ide copyzni, engedjetek meg, hogy csak a lenyeget idebokjem a tortentekrol:"Elmondom mi történt, csak hogy tiszta legyen, nem akarok "rossz üzletpartner" színében feltünni:
...A történet maga tényleg az, hogy egy ismerősöm akarta eladni videókártyáját, én csak az összekötő lettem volna, de mivel bizonyos okok miatt nem volt akkoriban Internetelérésem, ezért megadtam a felhasználónevem és a jelszavam neki...
...Tudom, hibát követtem el, hogy megadtam az accountom másnak, bíztam abban a
srácban, de a múlton sajna nem tudok változtatni...
...Ez a helyzet, én személy szerint nem vágtam át senkit, sose volt még szándék se bennem, de így jár az ember, ha vakon bízik másokban..."A jogot megkaptam arra, hogy ide masoljak mindent, illetve az erdeklodoket informalhatom, a lenyeget mindenki megtudja mar ebbol is, a teljes sztoriert lojj egy privit ram, vagy jelezd itt, hogy kell.
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
Ezt meg EriXonnak, O ugyis szereti ezt a Gangnam akarmit.
...
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #10805 üzenetére
Otthonra kellett volna, de draga mamanak azonnal kellett egy VGA kartya, mert a facebook farmot lelepi a gaz, igy lett egy uj ve've...persze dragan, a Feroe tokeletes lett volna amugy!
Koszi EriXon!
...
-
BaKeSZ87
őstag
Esetleg érdekelne valakit egy Athlon II X2 240 proci?
És egy Tokyo Marui M14 Socom airsoft fegyver Guarder Full Tune Up Kittel?
Vagy egy STTi Mk.23 gázos nem blow back-es airsoft pisztoly? -
poffsoft
veterán
válasz littlelion21 #10801 üzenetére
"Screenshot-ot privibe, aki készített."
Csatlakozom.
A lexebb, hogy a bizonyítékok eltűnnek és az említésük is retorizóBAN von maga után
(kivétel ha tezsvír vagyol)Ja, és az adatlapon meg több oldalnyi "téves" bejegyzés születik. Hajrá CL!
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
Én csak azért nem írom le a véleményem, mert nem ismerem személyesen a tagot. Így nem hajigálok sem követ sem angyalkás glóriát. De mellé kell tennem, hogy első olvasatra sántítanak a dolgok!...
Pont tegnap egy klántársam kinézett magának egy procit. Beregisztrált, nullás újonc. Az eladó kb. hasonló cipőben jár. Mondom bakker... nehogy előre utalj. Viszont postázni kell a dolgot, mert van köztük vagy 500 Km. Mondom csak annyit tudok esetleg segíteni, hogy én tele vagyok pirospöttyel és max. rajtam keresztül megy az üzlet ha másképp nem megy... De ezt is max úgy tudom elképzelni, hogy a srác elküldi nekem a procit én kipróbálom... ha működik a srác utalja a pénzt. Ha megérkezett, akkor én postázom neki. Annyira nem régi a haverság, hogy 25 ezret és a jó híremet kockára tegyem. (már ha van még )
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Szlovi
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
ZetorGumi
addikt
[ Szerkesztve ]
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
tááo
aktív tag
De lehetne a bünti kötelező keresztelés is.
Nem veszélytelen egy ilyen ceremónia.Geby: Nem baj, hogy jönnek hátha pezsdül a topic.
Egy csöpp fárasztó: (lehet, hogy volt már)
[ Szerkesztve ]
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
Geby
senior tag
válasz poffsoft #10826 üzenetére
Ne értsd félre. Nem a mennyiséggel van bajom hanem a minőséggel. Az ilyen hozzászólások nem mutatnak túl jó színt az illetőről. Megértem, hogy vannak akik más tartalmakra buknak, de akik ilyeneket linkeltek eddig azok ellátták a megfelelő figyelmeztetéssel és link mögé rakták, nem csak így be a képet.....
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Meg?
...
-
Devid_81
félisten
Ez a liftes tema nem mindig jon ossze!
...
-
Devid_81
félisten
taao, Te mint illetekes kerdezlek, vo'tema'?
...
-
Devid_81
félisten
[ Szerkesztve ]
...
-
Pacák
senior tag
Valamiért nem a szabványos 180 fokos beosztással készült, hanem egy "háziszabvány" szerinti 200 fokossal. Aki csinálta, az pont igazoltan hiányzott mértanból, amikor azt tanulták, hogy egy kör: 360 fok, egy fél: 180 fok, egy negyed meg ugye 90 fok...
Nuclear launch detected
-
Pacák
senior tag
Isztok ti rendesen?
Tudjátok, jobb helyeken is ilyen a belépő...
- Kérek egy korsó sört!
- Access denied.
- Kérek egy korsó sört és egy Unicumot!
- Access granted.Nuclear launch detected
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest