Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cr4Zy

    tag

    válasz OnSeT #21499 üzenetére

    Szép :)
    Én a witchclaws-t nem tudtam megszeretni, mert a dreadchargernek előszeretettel használom a képességét. Igaz, nastyvel a witchclaws sokkal hatásosabb (a full hp-s forsakeneket is kiüti, így pl. a fire t1-nek esélye sincs ellene), s a (piros) wintertide is hatástalan ellene, hiszen nincs stomp képessége, viszont ha egy amazonnal találkozik, akkor elég csúnyán jár... Emellett ha csak nagyon kicsi hp-ja marad, akkor sajnos a sebzése is a felére csökken, hiszen a 2 egységből csak 1 marad életben...
    Az amii lapokból viszont a piros twilight brute-ot lehet nagyon jól kombózni egy eruption-el, mely elég durva sebzést tud okozni a unitspam ellen, ha a kiszemelt ellenséges egység belehal az eruptba (erupt: 300-tól 900-ig sebez 10 méteres körben, majd a képesség hatására 400-tól 1600-ig még a megjelölt egység a halálakor egy 15 méteresben). 2v2-be nagyon hatásos lehet egy olyan pályán, mint például a Gorgash. :)
    Még egy használható lapra figyeltem fel mostanság: kék wintertide! Igaz, a stomp/knock ellen nem üt vissza, viszont több sebzést nyel el.

    U.i.: OnSeT, az oldaladon jó pár amii lapnak a leírása eltér a valóságostól, illetve van, amelyiknek nincs is fent (pl. wintertide). Gondolom tudsz róla, de azért inkább leírtam.

    IGN: TBPeti

Új hozzászólás Aktív témák