Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
A bazookában én is nagyot csalódtam.
Amúgy arra gondoltam, hogy ezen a játékon már csak az segítene, ha úgy ahogy van az egészet ingyenessé tennék. Gondolom sok júzer pipa lenne, aki megvette, de én spec. örülnék neki. Aztán adhatnák el a skineket 3 vagy akárhány euróért. Mindjárt lenne élet. És persze csalás ellen instant valamit.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
lofagi
addikt
A Bazookát pont most nerfelték, mert túl erős volt a tankok ellen. S igen is egy jó cuccról van szó, mert konkrétan nagyon messziről lehet lövöldözgetni a tankokat, jó helyen és szögből kell eltalálni és nem sebez keveset.
Ha most sebzésre vágy valaki akkor az alap panzert kell használni, mert azt meg erősítették.Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
addikt
válasz lofagi #24303 üzenetére
Az volt a poén tegnap Wake Islanden, hogy a sziget széléről A pontról lövöldöztem bazookával a hajóról leguruló LVT-ket és állandóan el is találtam!
(#24301) Leon77 Na azt próbálják meg, persze, aki meg megvette pénzért azzal jól kib@sznának! Aki akar vele játszani, szépen vegye meg, 16 Euróért már megvehető, az meg nem a világ pénze. Meg aztán elárasztaná a játékot a sok nolifer csaló, akiknek már pénzbe sem kerül. Azzal kvázi szerintem épp komplett kinyírnák a játékot.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
addikt
válasz BullKoxa #24306 üzenetére
Oké, a Battle Royal verzióját tegyék ingyenessé, annál a műfajnál úgyis általában az a bevett gyakorlat, de a teljes játékot hagyják meg fizetősnek, ahogy a Codnál is van.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
protegum
aktív tag
válasz kisza25 #24308 üzenetére
Ezt a részt már semmi sem menti meg. A Firestorm-ot át is kellene alakítani, ahhoz, hogy embereket vonzon be, nem elég ha ingyenessé tennék. Az alapjátékon már az sem segítene.
Kevés a 64 slot egy br-hez.
Kevés az egy map a játékosok átcsábításához más játékokból.
A loot rendszert egyszerűbbé kellene tenniük.
Ezeken kívül még valami extrát is ki kellene találniuk.
De ez a fogalmatlan banda még a franchise-t is valószínűleg elqrta.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz protegum #24309 üzenetére
Egy-két napja én is felraktam a CoD ingyenes br-jét, és sajnos meg tudom erősíteni, hogy ég és föld az eltérés a két játék között, és nem a Firestorm javára. Mondom ezt úgy, hogy kb. 150 órát beleraktam, szóval van némi tapasztalatom:
Egyébként szerintem meg az van a háttérben, hogy minden nagyobb játékfejlesztő már az új konzol generáció megjelenésére vár, és oda csoportosítja az erőforrásokat, a meglévő játékokat meg csak takaréklángon tartja addig."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Topikgazda
válasz zalman90 #24311 üzenetére
A célkereszt közepét ("zero") tudod állítani, hogy kompenzáld a lövedék esését adott távolságra.
Tehát pl 75m vagy 150m vagy 300m-en jelentse a becsapódás helyét a kereszt közepe.Alapértelmezetten a V gombbal.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
FaTHI
őstag
válasz pendre54 #24310 üzenetére
Nálam a Pubg kb 10-óra játék volt, a gyerek fortniteje nekem már sok, a Bf5 firestormja semmi extra, és hát igen ki kell mondani most nagyot dobott a warzone nem csak mint játékélmény hanem a grafikája is eléggé ott van. Tudom ez mind off, de én mint elvakult BF -rajongó sajna ezt most le kell nyelnem.
-
Laraxior
titán
Nem is olyan rossz ez a Warzone... ingyér' meg pláne nem.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz FollowTheORI #24323 üzenetére
Az más, a bf4 egy jó játék volt
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
protegum
aktív tag
-
FaTHI
őstag
válasz CptAdamica #24326 üzenetére
Oké nálam még a Bf5- az etalon, de azért a warzone már közel van hozzá, és kb. a gépigénye is azonos ahogy álligattam.
[ Szerkesztve ]
-
tbw
aktív tag
Megy a játék egyszer csak kilép éjszaka és game session not available anymore.
Ezt a szart.TBW
-
bul07
nagyúr
Nem tudom mi van ma de több szerveren is tapasztaltam
Lag helyek, teleportáló ellenség
És befutok fedezékbe és csak kilőnek( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Leon77
őstag
Gondolom vírus haver miatt átmenetileg mindenhol megugrik a jatekos szám.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Gainka
őstag
Nekem elötte is ilyen volt a játék. A Bf4-1 az nem, mert közben felraktam azokat is ha épp fel idegelne ez.
-
Lendova
őstag
Lassan meglesz a bipod az egeremre is!
All fiat goes to zero.
-
bul07
nagyúr
Jól felturbózták a földi AA-kat
Csak ép megint túllőttek a célonBreakthrough
Mert
A régi pályákon a bombázók annyira lassúak hogy esély sincs a menekülésre mert szinte az első túlmelegedésig szét is kapják a gépet
Meg ugye nem is egy földi AA van egymás hatókörébenViszont az új pályákon meg vannak olyan gyorsak a gépek hogy meg se érzik, meg ugye itt csak egy földi AA van szakaszonként
Tehát a régi pályákon sz@tbaszták a repülőzést
Mert bombázót a földi AA se perc alatt szétkapják, ha vadásszal megy az ember csak körözget össze vissza mert nincs a levegőbe ellenséges gép dobálja a pici bombát ami még egy gyalogost is alig öl megEgyszerűen szarul vannak megcsinálva a pályák, így a földi AA erőssége nem jó az új meg a régi pályákra
Egyszerűen ebbe nem gondoltak bele mikkor az új pályákat csináltákTrehány banda
Megvan a heti, így már csütörtökig nem kell elindítanom, megyek kicsit BF1 tolni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
addikt
Legalább a földi AA-val most már van esély kiszedni a nagy bombázókat. Én személy szerint kifejezetten örülök neki, hogy erősebb lett az AA.
Amúgy meg miről beszélünk, ha a bazinagy tonnás bomba még mindig onehitel egy fullos tankot? Ráadásul az a rohadt 6 pounder is olyan erős a bombázó csőrén, hogy még a fullos vadászgépet is onehiteli. Na az mennyire fer szerinted??
-
tbw
aktív tag
Jól van ez így.
Eddig meg sem lehetett érinteni a bombázót aaval.
Semmit nem ért kb. egyik aa sem.
Tegnap is volt egy jó kis jelenet, AL Sundanon jövünk ki a bázisról, és a csicska bombázók akkor szoktak 6os killt csinálni vagy még többet, de már készültünk rá 2 fliegerrel.
Így lett neki 0 kill meg azonnali halál.TBW
-
tbw
aktív tag
Nyugi kicsit kell csak a repcsiseknek sírni és elbasszák megint.
TBW
-
addikt
Szintén, pár napja Al Sundan pálya és spawn után azonnal Fliegerre váltottam. Jön egyik bombázó, egy másik fliegeressel együtt kiszedtük. Berepül 3 másodperc elteltével a másik, puff. Ennyit a 2 bombázóról.
Én amúgy előszeretettel pilóta vagyok, de az nem járja, hogy a repülő úgy lebombázza az anti airt, hogy az fullba lövi de alig sebzi meg. Én ezt számtalanszor átéltem, mikor a bombázót ki akartam szedni anti airrel vagy Flakpanzerrel. A 6 pounder meg a bombázón a legnagyobb vicc.
-
Gainka
őstag
Az egész játék ugy el van baszva ezzel a bombázgatással hogy szánalom.
-
Gainka
őstag
nagyon fel tud mérgelni, 100közül is az én fejemre esik, vagy mikor sietek valahova.
-
addikt
-
Gainka
őstag
+1 hozzá szólás, elfelejtettem hozzá tenni hogy én már nagyon ritkán járok repülös map-ra, rettentően idegesít, ez van.
-
bul07
nagyúr
válasz smokiii1 #24347 üzenetére
Akkor a te játékod a COD sorozat
BF sorozatnak pont a lényege hogy vannak páncélosok, repülők, hajók, minden ami gépesítettAmúgy itt is van repülő és tank mentes mód
Amúgy tényleg túlzásokba esnek, nem tudják rendesen belőni hogy mindenkinek egyformán rossz legyen
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
csapee
őstag
Ha jó pilóta vagy most sem zavar az AA, lebombázod simán.
Csapee
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest