Hirdetés
Aktív témák
-
janihunk
senior tag
válasz ProciVettel #48696 üzenetére
Jaj dejó lehet ez a pálya, áj a fenébe meg kéne valahogy venni a B2K-t:S
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
ProciVettel
tag
válasz janihunk #48701 üzenetére
Nekem is bejön nagyon csak a B2K mapok kissé fakultak.
Bár ez most jól hangzik: "Jobban szaturált a grafika, kevesebb a kék. Wake Islanden tényleg mintha nyomokban zöldebb lenne a fű. PC játékosoknak ajánlom csináljanak 1-1 előtte-utána képet hogy kiderüljön igaz-e."Picit több szinnel még jobbak lennének meglátjuk változattnak-e ezen.
-
janihunk
senior tag
válasz ProciVettel #48703 üzenetére
Grafika mod. Nem bannolnak miatta!! Legalábbis lassan 1 hónapja tolom vele.
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
TTomax
félisten
Ennyi csitert.... a saját quadtársam a szemem elött nyomta... bannolták is... az egyik Cokamano, a másik 007Subzero... állt fennt a vagonok mögött (Noshahr Canals ) és lövöldözött vaktában...5percig figyeltem...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
mackosajt
addikt
2:25-nél úgy látom, magyar áldozat is van
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Wasp_HUN
tag
válasz janihunk #48705 üzenetére
Dettó. Battlelogon is írták többen, hogy FXAA Injektor miatt nem bannolnak. Amúgy csak nekem tűnik úgy, hogy a színvak mód egy kicseszés a színvakokkal?? Én színtévesztő vagyok és bekapcsolt színvak módban alig tudom megkülönböztetni a squad társat az ellenféltől.
Senior Wasp - 1st Legion/HUN Reloaded [RAX]
-
Winne
nagyúr
Na toltam egy kicsit, egyelőre kb fogalmam nincs semmiről, de brutális hatása van, találó a Battlefield elnevezés. Gyengék még a fegyverek és rushon bejöttek úgy a tankokkal, hogy semmim sem volt még ellenük, a többiek meg kb lesz@rták, de voltak mókás pillanatok így is. Holnap folytatom.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
gergo0328
senior tag
válasz Mukorka #48713 üzenetére
akikkel nem szoktam beszélni sajnos törlésre kerülnek. Általában MO klánjai közül 2-2 ember van az ismerőseim között +akikkel jóban vagyok és sokat játszom velük avagy régóta ismerek. Esetleg még azért veszek fel ismerősöket mert valamiben jók és próbálom beépíteni a csapatba. De folyamatosan 150 az ismerőseim száma így ha valaki bejelöl és nem tudom ki az de meg akarom tudni ki kell törölnöm valakit az ismerőseim közül... Nem tehetek arról, hogy 150 a max ismerős...én kb már 3-400-nál tartanék ha nem kellene kitörölnöm senkit se.
-
scope2007
addikt
szerintem ez Xboxos bf3
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
TTomax
félisten
Jó lenne ha lenne a játékban unfavorit gomb is.... van néhány szerver ahová nem mennék szivesen többet.. a kedvencem amikor egy pályán megtiltják az rpg-t,de a mavos toronydaruba való utazást és onnan sniperkedést nem...Persze egyszerübb lenne ha a szerver cimébe beirnák mit nem lehet,és akkor véletlen sem lépnék fel... herotom van az olyan sniperostól aki elbujdokol egy ház tetejére fraget gyüjteni... persze hogy küldöm neki az rpg-t ahogy kiszurom... jöjjön csak le a "terepre" ha onnan kilö szavam nincs.Remélem kilövik végre a mavos utazást...Ezeket a szerveret szivesen gyüjteném egy 'unfavorit" mappába... még csak véletlen se lépjek be...
Ja és azt is imádom amikor éppen jól megyek eltalálok az ütemet és akkor kick... magyarázat nélkül persze... csak ugy... aki megnézi a statomat látja nem csitelek... akkor a K/D-m nem 0.8 lenne...(#48723) maskimx
Ez az add-on legális?(#48724) SVLaller
Általában ha rpg-t nem lehet mortart se... de.. próbáltál már 64 fös tdm-en mortal-al nyomulni???A birkák ugy se védenek meg, azonnal rámjönnek messziröl virit hol vagyok...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Egyébként ha akartok normális FXAA injektort,akkor ezt tegyétek fel... nekem nem volt vele gondom eddig sehonnan sem vágtak ki,a ggc-nek is tetszik..és hát gyönyörü lesz a játék töle! (Felelösséget azért nem vállalok)
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
Azért egy téli pályát kidobhatnának hozzá...
Tigris, tigris, csóvafény...
-
daneeeeee
aktív tag
Urak !
Ezennel én is csatlakoznék a díszes társasághoz
Megvettem/még azorigines 50%-os akcióban/ a BF3-at és a B2K-ot is.Szívesen csatlakoznék a társasághoz, persze még újonc vagyok(BF3-ban ) de azért lelövök bárkit
A battlelog-on captaindaneeeeee vagyok. -
Socket A
aktív tag
elvileg unlockoltam extended magot az AS-VAL hoz 200 killel de nem kaptam meg
ez vmi bug?"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."
-
cellpeti
nagyúr
miért kijött már a patch?
-
mackosajt
addikt
válasz Erdei88 #48732 üzenetére
Nem.
The ~1.6 GB update will start rolling out at around 9AM UTC / 11 AM CET March 29.
Ne tévesszen meg a két időpont.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
TGaben
tag
És akkor tényleg újra le kell szedni a B2K-t?? Törli a patch vagy mi? Nincs is annyi helyem,h újra le tudjam szedni+patch. Eszem megáll, hihetetlen
Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
-
creedszl
aktív tag
most olvasom hogy originen lesz 3 "shourtcut" amit meg lehet venni és ezek megvételével minden cucc a játékban azonnal elérhető.magyarán unlockol mindent,ez miiiiii?
Today, we are also offering 10 different shortcut items for sale for Battlefield 3 on PC. If you’re new to the game, this is the perfect way to gain some ground on the veterans online. Or if you’d love to get your hands on those AA missiles for jets instantly, this is for you.
The 10 shortcut items are available now from Origin and include:
Kit Shortcut Bundle: Immediately unlocks all items unique to the four playable classes
Vehicle Shortcut Bundle: Immediately unlocks all items for all vehicles
The Ultimate Bundle: Immediately unlocks all items from all other available shortcut packsHulligaaan
-
busman
veterán
Az adataimnál szereplő géphez tudna valaki egy elfogadható mediumos beállítást ajánlani.
Tudom,hogy már eléggé kevés hozzá,de nem szeretnék low-on játszani.
Mediumon 30-35 fps tudott hozni,de úgy tudom eléggé kevéske játék közben..I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
cellpeti
nagyúr
most mindenki AS VAL-val futkozik, pedig sztem ritka szar fegyver. Gyors az igaz, de pontatlan is sztem
-
Mukorka
addikt
válasz busman #48744 üzenetére
Hát ha nem szaggat akkor már jó az is ezen a gépen. Az a baj 4870 csak Dx10-et tud ami ha jól tudom lényegesen lassabban fut mint hasonló kártya Dx11-el. A lényeg hogy a Mesh quality-t tartsd ultrán és ilyen msaa mehet offra, texture quality is mehet lejjebb mint a többi.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest