Hirdetés
Aktív témák
-
gergo0328
senior tag
-
-
janihunk
senior tag
Úristen volt már valaki 10.000 tickets-es szerón? Nem akarok hazudni este 8 tól mostanáig toltuk öcsémmel és 4000 embernél jártunk. De az útólsó fél órában már csak mi haltunk meg mert mindenki aki velünk volt hátul kempelt sznájperrel. De úgy hátul hogy caspian-on a jet-ek mögött. Alig voltunk elől vagy 10 en. Holnap megint megpróbáljuk hát ha lesz egy normális csapat. Rengeteg vagy 50ezer pontot szereztünk most.
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
pohár
félisten
kereshetek neked Caspianos videót is, ott is ugyanez megy (csak nem ilyen mértékben)
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
boogie84
veterán
0 tudás kell ehhez amit csinál. Semmi komolyabb manőver.
4 percig még csak lőni sem lőttek rá. Utána már kezdték beméregetni. Valamire való szerveren 1 percig ha él egy heli. Jettel nem is mennek rá.. lámák ellen nem nehéz játszani.
Megnéztem volna mit csinál HC szerveren, ha két Jet megy ellene (ha rendesen dolgoznak).
Érdekes h az ilyen űber videók nagy része nem HC-n készül.[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Cybertrone
veterán
válasz H.Ezredes #49938 üzenetére
Aki okos volt limitedet vett 8.9k ert... A dlc eddig semmibe se kerult, es szerintem megerte, foleg hogy a limited eps a sima egy arban volt! Re hat az okfejtesed hibas, aki a te elmeleted szerint vette meg az ne a gamet hibaztassa ha nem sajat magat!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
mackosajt
addikt
válasz janihunk #49953 üzenetére
este nyolctól hajnal félkettőig 50k?
Picit inkább soványnak nevezném. Már bocs.
TDM szerveren, ha jól sikerül, egy 20-30 perces kör 20-30k-t hoz a konyhára. Vagy ha díjak nélkül írtad a pontot, akkor más.
Amúgy bele tudnék őszülni egy 5 1/2 órás körbe. Pláne egy kempelő csipa csapattal.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
hajsza
aktív tag
válasz janihunk #49953 üzenetére
Én egyszer voltam, majd' beleőszültem. Itt írtam róla.
-
Nem lehetne végre felfogni, hogy ez egy játék. Az a lényege, hogy szórakoztató legyen úgy, hogy mindenkinek azonosak legyenek az esélyei. Ha túl realisztikus lenne sokkal kevesebben játszanának vele, mert többet nézné az ember a Spawn képernyőt mint játszana.
Azon kívül én csak egy dolgot hoznék vissza, mégpedig a tracer gunt az összes kaszthoz pisztoly helyett választhatóként. Helinél csak az ECM ütné ki, tanknál a füst.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
janihunk
senior tag
válasz mackosajt #49958 üzenetére
A végét nem vártam meg. De tisztán 30K körül volt díjak nélkül. Kaptam egy 10K sat meg egy csomó 500-200 asat. Kb 50k lehetett. Mivel több mint a felét a 9 éves öcsém tolta így ezért lett ennyi a pont.
-
Cseri0058
őstag
Nektek leengedi tenni a mortalt?
Mert nekem valahogyan nem engedi... -
Ribi
nagyúr
Nos beruháztam Q9550-re 2 magos helyett és hogy is mondjam, mintha más játékkal játszanék. Nincsenek eszement belassulások és az egész játék nem akadozva fut. 2 magossal habár 40-50 fps-t ír, akkor is valahogy nem futott simán. Mostmár minden faja. Remélem a lap bírni fogja a procit. Öreg már szegényke.
-
Winne
nagyúr
Kérdés: a radart nem lehet felmókolni bal felülre valahogy?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Sabre
őstag
tegnap kezdtem el megtapasztalni hogy összekuszálták a fegyvereket elég szépen.
engineer oldalról az m4a1 ami maradt jó meg a91, a többi eddig negatív élmény volt
assault-ra ki mit használ a patch óta? mert aek971 volt a kedvencem de ha nem tdm-ezek akkor messzire totál ratyi lett...
-
Ribi
nagyúr
válasz janihunk #49968 üzenetére
Grafikától nem igazán függ hogy hogy fut 2 magon (legalábbis nálam). Low szinte ugyanolyan mint high. Cpu 100%on pörög és csomószor vannak 1-2 másodperces belassulások amikor 10 fps-re esik.
Nemhiszem, mert most is ugyanaz a vga van, ugyanúgy low grafon tolom és nincsenek ilyen belassulások. Csak akadások, de az töltés miatt és akkor megáll minden, de az olyan 0,2 sec. És csak ott csinálja ahol még nem jártam a mapon.
2 magossal konstans csinálta, akármennyit is játszottam.[ Szerkesztve ]
-
Illusion1010
senior tag
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz Illusion1010 #49978 üzenetére
Hangulatos kis videó, kitűnő zene választással.
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
Ribi
nagyúr
válasz boogie84 #49981 üzenetére
Én low-n tolom, lehet hogy highon bejátszik már a textúra méret is.
Majd este kipróbálom úgy is. Bár ott nekem 50-60-ról le fog esni szerintem 30-35 körülire ami már macerásabb játék szempontjából, de letesztelem.
Te fix high beállítással tolod, tehát blurr meg AF is be van kapcsolva? Vagy csak az első 6-7 beállítás high, a többi meg off? Mert én úgy szoktam. -
Winne
nagyúr
Support castban jól emlékszem, hogy nem csak lmg-al lehet menni?
-
janihunk
senior tag
Miért van az hogy amiket a sniperektől elveszek dögcédulákat a battlelogon ott van egy lakat mellette. És nem tudom használni őket.
-
Ribi
nagyúr
Fu ezt most kaptam: az igazi pro playerek
-
Winne
nagyúr
Megpróbálom köszi! Lánctalp, kerék esetleg?
50000!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest