Hirdetés
Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz Alexios #49200 üzenetére
Csak kicsit kéne pozitívabbnak lenni, és te is élveznéd a gamet... csak kicsit... nem kell mindíg a konzervben csücsülni, mennyél ki a levegőre, ott is lehet nagyokat gyakni
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
nanorambo
őstag
Nekem tetszik az új patch is. Egyvalami nem tetszik (mondjuk az már e megjelenés óta) a játékban szereplő fegyvereknél az 5 éves unokahúgom vízipisztolya is komolyabb stukker...
(ha a sebzést nézzük)[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz Zoli1222 #49203 üzenetére
Zsír a vidi... a gyerek kp-val mit leoszt... csipával fejbelövi a gyereket, és még a granyót is a kezében a medik meg már megy is támasztani, és pukk... hatalmas
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
pohár
félisten
válasz Pocok111 #49198 üzenetére
sokkal-sokkal-sokkal (bár még az se lenne az igazi, de nagyon sokat lépnél előre szerintem...)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Neró
őstag
válasz Cybertrone #49201 üzenetére
Ez nem erről szól. Ha valaki az eSport oldaláról nézi a játékot akkor egy nagy kalap szar lett. PUB játéknak tökéletes. Csak aki kicsit komolyabban bele szeretett volna menni abban minden remény szétfoszlott ugyanis a játék erre nincs felkészítve - alap dolgok hiányoznak belőle. De elég vicces is. A régi CoD2 -ben megoldották a spectatort meg a demo felvevőt csak ebben a 2012 -es játékban nem képesek rá. EA fail. Többet sem veszek EA játékot, ezt a **** meg eldugom valamelyik polc sarkába.
Ennyi lettem volna. A patchről meg no comment - "már fokozás lenne".
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
Cybertrone
veterán
Lehet nem is akarják E-sportá tenni... erre nem gondoltál? Aki nagyfokú realitásra vágyik mennyen armázni, átlag melós emberkéknek kikapcsolódni ez is megteszi, a klánok meg vagy elfogadják, vagy mennek mást tolni... kb ennyi
[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
A gond azzal van hogy a 10+ millió emberből kb 10 ezer + nézi eSport oldalról...
Sokan játszanak haverokkal de ezt pubon is megtehetik. Én azt mondom hogy akit az eSport érdekel az játékot válasszon hozzá ne a legújabb játékkal akarjon zsákba macskát játszani. Ott a Cod4, a mai napig is nagy eSport közössége van és kiváló is arra.(#49212) Pocok111: ha úgyis új gépet veszel akkor már érdemes a procit is nagyobb mértékben fejleszteni. Inkább vegyél egy rendes 4 magos procit mint ez a 2+2 szálasat.
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
TXT
őstag
Erre valaki esetleg?
-
L-e-f-i-e
senior tag
-
Mukorka
addikt
válasz gergo0328 #49213 üzenetére
Sok veterán visszavonult már , elkezdeni sose késő. Másrészt aki eSportozni vette a Bf3-at az tuti tolta már korábban valamivel. Ha a bf széria kell akkor ott a bf2. Sokan ezt panaszolják hogy ez nem olyan de hát épp azért van ott a Bf2.
Esetleg még lehet valami petíciót is indítani bár én nem hiszek az ilyesmiben.[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz L-e-f-i-e #49220 üzenetére
Ez esetben ez nem jött össze... illetve nem úgy ahogy sokan szeretnék! A legfőbb gond azon van hogy nagyon meg akarnak felelni a közönségnek(A sok rinyagépnek a hivatalos fórumokon) És ez így csapódik le... mindíg is így volt a tömeg akarata szerint történtek a dolgok, és itt is ez van... Sokszor mondtam hogy a beta állapothoz képest semmit nem változtattam volna, ez én vagyok 5 millió más ember meg igen... láthatod nem könnyezek itt, ha nem idomulok, és megpróbálom élvezni, ami sikerül is... ha ezt itt még pár ember megpróbálná nem csak könnytengerrel lenne tele a topik ha nem minden mással is... Bugok mindenhol vannak, minden gambe, ebbe is, ezen rég nem kéne fennakadni!
-
törölt tag
-
Qbász
aktív tag
Ha something went wrong üzenettel kidob az eredményem amit a meccsen elértem addig elvész? Csak mert egy totál jó kör vége felé ezzel kihajított az asztalra.
Szerk.:Hurrá megkaptam[ Szerkesztve ]
Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
Ne vegye senki magára itt a fórumon amiket most írok/írni fogok, de szerintem a BF sorozat igazán sohasem volt eSportra való játék. Ahhoz, hogy egy komoly War - ahol kimutatja a játék a foga fehérjét - összejöjjön túl sok játékosnak kell összeegyeztetni az idejét. A többi játék azért is volt mindig sikeresebb ilyen téren mert oda elég 3-4 játékos és 1-1 mérkőzés sokkal kevesebb időt vesz igénybe mint itt. Sokkal egyszerűbb a játékmenet is.
A másik meglátásom, hogy az évek folyamán az eSport világa is kicsit elkorcsosult/felhígult, legalább is ebben a műfajban. Annak idején amikor még én is aktívan játszottam nem volt ennyi csapatváltás, oda-vissza any@zások és sokkal kevesebb volt az olyan eset amikor szabályokra hivatkozva egy teljesen amatőr csapat "nyerni" tudott. Volt tisztelet a játékosok között és fairplay ami manapság egyre kevésbé jellemző.
Engem is hívtak 5 komolyabb klánba játszani, akik hívtak tudják magukról, nem fogok neveket mondani, de mindet visszautasítottam.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Qbász
aktív tag
Én egy svéd szerón voltam. Ahol megkaptam hogy az AKS egy noob weapon. Amúgy erre a bátyám is panaszkodott (2-en játszunk egy acc alatt) volt hogy ban-olták csak azért mert egyes tüzelésre állította az m16-osát és messzire osztott vele. AKS-el is simán lehet pötyögtetni meg is kaptam a magamét.
Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
Laraxior
titán
noh..mentem egy fél órát Gulfon...
Tank szart sem ér, IFV viszont még mindig jóféle. Egy ilyennel két tankot lőttem ki, holott ők ketten lőttek rám
Repcsi ugrál össze-vissza...érdekes. és mintha változtak volna a fegyverhangok is. IFVn pl a géppuska biztosan, és talán a helin a rakéta és a flare hangja is?"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Cybertrone
veterán
válasz Laraxior #49235 üzenetére
Ezt írtam már alant... a tankon az 50-es hangja szerintem jobb lett, helin a raksi most már szürke füstöt húz, és mélyebb a hangja Egyedül a tank lett gyengécske, azt tulzásba vitták a többi szerintem teljesen jó!
-
Laraxior
titán
válasz Cybertrone #49236 üzenetére
De azért leírhatom én is a véleményem ugyeeeee?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
boogie84
veterán
válasz Cybertrone #49236 üzenetére
És az h lézer ellen flares? Legnagyobb baromság a játékban.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Cybertrone
veterán
válasz Laraxior #49237 üzenetére
Megtisztelsz!
boogie84:
Hát én leszedtem egy helit javelinnel délután... vagy nem nyomott semmit, vagy elfelejtette, de a lényeg ugyan az felrobbant Viszont a javelinnek a befogási idejét mint ha növelték volna... legalább 5 sec volt mire lockolta... szvsz el tud menekülni![ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
válasz Cybertrone #49239 üzenetére
Korábban tárgyalták hogy javelinre nem hat csak tank guided-jére, valamint a javelin lock idejét is növelték, igen.
[ Szerkesztve ]
-
stifi
senior tag
sziasztok,
játszik itt valaki c2duo procival? csak kíváncsi vagyok, mire számíthatok mielőtt megveszem, nehogy úgy járjak vele mint a Black Ops-szal, ami egy bughalmaz volt feltehetőleg processzorgyengeség (pontosabban a fos szoftver processzoréhsége) miatt
konfigomról vélemény a játékhoz? eye candy nem érdekel, csak a multi..
MW3-tól szabadulnék.Nincs időm kedvesnek lenni!
-
becsitibi
senior tag
Üdv urak.
Titeket is kidob a szerver ha egy helyben kempeltek a sniperral 10 kill után
-
Cybertrone
veterán
válasz Mukorka #49241 üzenetére
Ja hogy akkor ezért Bár az elvet nem értem a 2 rakéta egy elven müködik, lézerrel "megfestett" célpontot talál el... és a jevelin, amit egy emberi lény hordozni tud erősebb egy tankrakétánál Szép kontraszt!
-
Winne
nagyúr
Bocsánat, hogy nem olvasok vissza, de itt rengeteg a szájkarate és a flame, ezt kaptam kétszer is egymás után:
5let?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest