Hirdetés
Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
válasz nanorambo #11799 üzenetére
285 nem mai disznó... egy 460-as hülyére veri Mellesleg nekem nem volt memóriatúlcsordulásom, mert egyszer nem tweekeltek a karik, és az fps is olyan stabil volt mint az álat!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
nanorambo
őstag
válasz Cybertrone #11801 üzenetére
Jóh olyan kártyákkal könnyű. Az a baj, hogy azt hiszed mindenkinek olyan gépe van mint neked. Pedig nem. Twitteren írta repi, hogy egy teljes nap csak optimalizálták a motort mert nem kezelte jól a vga ramot.
-
eladohardver
őstag
válasz Cybertrone #11798 üzenetére
Dehogynem! Néztem én mindenhogy! Low grafikán, letiltott AERO-val stb... AM nem csak caspianon volt fos a game.... metron is játszhatatlan volt HD5970-el... de amikor ok volt akkor 90fps körül volt.
[ Szerkesztve ]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
ciry
őstag
Vegyetek egy fasza procit, megéri az árát [link]
Biztos sokat dobna az fps-eken"Csak semmi buzulás!"...
-
Cybertrone
veterán
válasz nanorambo #11802 üzenetére
1536mb memóriam van... 2560-ban ebből megevett a game 1300mb-ot sacc 1920-ban ez az érték sacc 1gb, vagy kicsit felette lehet... Miért kell csodálkozni hogy az 1gb-os karik megadják magukat?
Segítő szándékkal írok egyépként is.... annak is írok akinek a gépe 30k-volt, és annak is akinek a gépe 300k... Nem kell rázkódni, csak azt írtom le amit gondolok, és hidd el megfordult már 1-2 hardver a kezeim közt, és lehet tudok segíteni!eladohardver:
Olvastam régebben hogy az 5970-es akkor mikor megjelent nagyon érzékeny volt a driverekre... a kezdeti driverekkel nem is ment a 2 gpu, vagy ment csak nagyon kevés hatásfokkal... Ha az új driverek nem sígítettek esetleg egy régebbit nem próbáltál ki?
Az biztos hogy a game nagyon jól támpogatja a multi gpu-t, szerintem ott a driverben keresendő a gond! Főleg hogy elvileg lowon is csinálta, amire bőven elégnek kell lennie az 1gb vramnak![ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
-
Scholes9
nagyúr
válasz Cybertrone #11808 üzenetére
Ez így is van
Szerk: majd meglátjuk Nekem tetszik mind2 game, az fog dönteni, melyik fut majd jobban
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
eladohardver
őstag
azt a qrwa eszetlen ára van!
jah mai napig érzékeny adriverekre... és sztem ez igaz az összes több gpu-s karijaikra... amd nek,... volt szerencsém 4870x2 höz is...
am pl a 11.8 as driver hulladék volt hd5970 re is meg hd6990 re is szar volt vele cod BO...[ Szerkesztve ]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
Cybertrone
veterán
válasz Scholes9 #11809 üzenetére
És ne legyünk annyira biztosak benne hogy 2 magos cuccon jól fog futni az mw3... az bo-t ugyan a treyarch kreállta, de az iw is csak azt csinálja amit mondanak neki...
-
Cybertrone
veterán
válasz LamaCube #11812 üzenetére
Kifutó termék... egyszerűen nem lehet olcsóbban adni, mert anno kb ilyen áron lett beszerezve... ergo bukni nem fog rajta senki, így kitartják az árát... magyar szokás...
-
v!ct0y
veterán
Modern Warfare 2! 27000Ft a Super Gamerbe Vegyétek vigyétek
-
válasz v!ct0y #11815 üzenetére
Nem a bolt védelmében, de a kép alapján az a Hardened Edition.
Amúgy volt szó a 84%-os Steam statisztikáról. Abban az ajánlott gépigényről volt szó illetve sokan csak ingyen TF2, a CS miatt vannak Steam-en amiknek közel sincs nagy gépigénye.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Cybertrone
veterán
Ezért mondtam én akkor is hogy bolond aki hitelt ad a steames 84%-nak...a java source motoros gamekkel, és más olyan gamekkel játszik amik egy 5-6 éves gépen simán mennek... ugyan már! De hát a sajtónak valamit írni kell!
-
válasz Cybertrone #11819 üzenetére
Én sem használnám a Steam-et, ha anno amikor megjelent nem csak ott lehetett volna külön megvenni a TF2-t. Azóta 1-2 akcióban vásároltam, meg MW2 és Deus EX is csak onnan indul így akkor elindítom amikor ezekkel akarok játszani, de amúgy mindig Offline vagyok...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz Scholes9 #11822 üzenetére
XD Na neee. Ott valami más gubanc lesz. TF2-nek egyáltalán nincs nagy gépigénye.
(#11823) madgie: na igen, mondjuk nem fullhd-ben de azzal én is el tudtam játszani 1-2 kört integrálttal amíg nem volt VGA-m a nyáron.
-
nanorambo
őstag
válasz Cybertrone #11805 üzenetére
Hát nem tudom. Nekem meg van a 60FPS pálya egész részén (high) na jó van hogy lemegy 57 re de az alá nem igazán. Először ha látótérbe került a határátkelős szakasz caspianon akkor konkrétan behalt a játék annyira leesett az FPS. Az ati új hotfixe óta nincs ez a probléma. Marad fix 57-60 az a rész is. Ugye én 1280*1024-ben játszom (akkora a monitorom). Viszont az erdős résznél a 60(!) FPSről leesik 37-re... Beállítottam lowra a grafikát. Újraindítottam a gamet és a legnagyob vicc, hogy nem javult semmit. Sőt még kevesebb volt az FPS egy-kettővel de ez ne számottevő lehet hogy nem volt 100% pontos a fraps. Azért egy HD5850 1GB os kártyától !1280*1024! -ben nem ezt várnám. Pedig lowon azért nem egy hűde komoly a grafika. Abban bízok, hogy az ati faszkodik megint+még a repi által írt optimalizáció a teljesben sokat javít.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Semmi gond nincs nálam, olvassatok utána Steam fórumon Pár hónapja játszottam vele utoljára, akkor volt az, h nem 1x beesett bőven 60 fps alá...nemtom azóta történt-e változás, de elég sokat olvasgattam róla még év elején a fórumokon, h i7-el is volt, akinek akad 1-2 húzósabb szituban, ezek tények, utána lehet olvasni. De tényleg nemtom, h most milyen, mert már rég nincs fent, de ez így volt, ahogy írtam. Na off vége, nem ide tartozik.
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
boogie84
veterán
válasz Scholes9 #11827 üzenetére
Első időszakban nekem sem ment fényesen. H mit csináltak vele nemtom, de jobb lett ez tény. High v ultra beállítások tökmind1. Legalábbis ez volt a tapasztalatom a végére..
Kíváncsi leszek h milyenek lesznek az első tapasztalatok a végleges változattal.Mit gondoltok ez is úgy fog menni mint az előző Frostbite motorok, hogy gigás peccsek jönnek majd hozzá?
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
ETOM
addikt
valaki bedobta régebben azt az oldalt ahol 4k az origin serial játékhoz mi is volt címe?
jah most látom kedvenceim között megvan![ Szerkesztve ]
-
Bazzzs
senior tag
válasz nanorambo #11826 üzenetére
Nálam is jobban megy mediumon, mint low beállításon, pedig sokkal szebb így. Bár azt vettem észre, hogy nagyon akkor se drasztikus a változás az fps számban, ha highra teszem a beállításokat. Nekem is ati kártyám van.
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
válasz boogie84 #11828 üzenetére
Konkrétan az első nagyobb patch azért volt akkora mert tartalmazta a Vietnam DLC-t is. Eleinte volt is BUG vele, hogyha olyanra csatlakoztál aki megvette akkor téged is bedobott néha a játékba. A legutolsó meg azért lett akkora amekkora mert az is tartalmazza az eddig összes megjelent javítást.
Szerintem a végleges verzió sem lesz tökéletes megjelenéskor, bár a Beta-nal több mint valószínű, hogy sokkal jobb lesz a helyzet.
-
LamaCube
addikt
Már 1 éve fel toltam 3.8-ra.
Próbáltam ultrán, meden, lowon. Akcióban leesett 30-ra caspian-on(med), de fix értékeket nem tudott produkálni Kipróbálásra elég volt, de játékra kevés a proci. Egyáltalán nem bánt, mert csak ki akartam próbálni milyen a játék, de megvenni nem tervezem.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Roxbury
őstag
válasz nanorambo #11833 üzenetére
Hali, én végig high-on tolom a kezdetek óta, mert arra állította be, nem akadt, szépen futott, ezért nem is foglalkoztam vele.
A kérdésem az, hogy mennyit számít kinézetben, ha azt leveszem medium-ra?
Mert, ha majd a sok optimalizáció után valós FPS növekedést hoz, és nem megy a látvány rovására, akkor mindenképpen átrakom arra.
-
nanorambo
őstag
válasz Roxbury #11835 üzenetére
Alapból nekem is highra állítja. Én is úgyhagytam. Nem is akad, csak az említett egy helyen.
Sőt az "automata" még belőtte a 16x szűrést is de azt kikapcsoltam.
[semmi külömbség] -
törölt tag
Az első játék amit félve merek majd meg venni a gépigény miatt.
Gépre meg már nincs kedvem/lóvém költeni.
Ha egy BC2 low látvány fogad már azzal is megelégednék majd -
Roxbury
őstag
válasz nanorambo #11842 üzenetére
Egy Asus 6850 1Gb V2-vel játszok, ami 940/1100-on van hajtva. Mellette egy Phenom II X4 840-el, ami alapon megy 3.2-n, gyakorlatilag ez egy Athlon II X4-es, csak Phenom nevet adott neki az AMD, ami kicsit átb@szásnak tűnhet, azoknak, akik nem ismerik, mert nincs L3. De 17k-t megért az egyszer biztos. + 4GB DDR 3-as kingston. 1920x1080-ban játszom.
Érzésre elég a játéknak. Legalábbis sebességbeli problémákat észrevehetően nem produkált. Persze egyszer sem néztem FPS értéket, tehát lehet súrolta felülről a játszhatóságot, de ez nem látszik.
A véglegesben ennél már csak jobb lesz, de ha marad ilyen 2-3 évig, akkor is tökéletesen játszható vele a játék.
5850-edhez képest még lassabb is a kártyám, mert az 2000 Gflops-t tud, ha jól emléxem, az enyém meg alapfrekin ~1500-at. 940/1100-on meg ~1807-et. Viszont BF3 alatt jót tett neki a húzás.
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
1. BC2 -> Frostbite 1.0
2. MoH2010 -> Frostbite 1.5
3. BF3 -> Frostbite 2.0Csak változtattak vmit ha már a verziószám más. A mozgáson tuti, mert itt a bétában már nem fájt a csuklóm, mint az előző két játék esetében.
(#11832) Xaels: Első tapasztalatokat olvasva elgondolkodom h megvegyem e. Az a tapasztalat a béta után h vagy többen megyünk fel játszani, vagy szélmalom harc lesz amennyiben a többiek nem a célra mennek.
(#11836) Gergosz2: Nem is a lényeg h jönnek e a patch-ek, hanem h milyen állapotban kapják meg az első vásárlók. Ha kell a javítás akkor kell, és legalább dolgoznak is majd rajta. Lényeg h minél jobb minősége legyen.
Más: Vajon 1280-ban 5770el 2 maggal 4GB rammal el fog futni élvezhető szinten?
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
válasz boogie84 #11845 üzenetére
Sokat változtattak. Például az új motorba bekerült az EA sportjátékai alatt dolgozó ANT Engine, ezért ilyen részletgazdagok a mozgásanimációk.
Ez meg fog változni. Most a Beta alatt sokan voltak akik csak azért mentek fel, hogy körbe nézzenek, kipróbáljanak ezt-azt és előtte még nem játszottak BF játékkal így nem tudták mit kell csinálni. Idővel akiknek ez a fajta játék nem jön be és rendre csak sikertelenek, ki fognak kopni. Megtanulják, hogy úgy lehetnek eredményesek ha segítenek egymásnak. BC2-ben is vannak már olyan szerverek ahol általában 2-3 Squad azt csinálja amit kell és oda-vissza verős meccsek mennek.
-
Bazzzs
senior tag
válasz boogie84 #11845 üzenetére
Az 5770 és a 4 giga ram bőven elég lesz ahhoz a felbontáshoz medium beállítások mellett. A kérdés az, hogy pontosan mit takar a két mag. Legalább olyan 2,9 vagy 3,3 GHz kell neki szerintem, de inkább az utóbbi.
[ Szerkesztve ]
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest