Hirdetés
Aktív témák
-
Bird01
csendes tag
Tisztelt Origin Felhasználó!
Úgy értesültünk, hogy a múlt héten az Origin szolgáltatás bizonyos esetekben kívánnivalót hagyott maga után. Őszintén sajnáljuk, ha bármi kényelmetlenséget okoztunk, és szeretnénk felajánlani némi kompenzációt.
Az alábbi kódot ajándéknak szánjuk, melynek segítségével az Origin áruházban díjmentesen letölthető egy játék*:
xxxxxxxxxxx
Feltett szándékunk, hogy az Origin nagyszerű szórakozást nyújtson, és ügyfeleink biztosra vehetik: mindent megteszünk, hogy a lehető legjobbat nyújtsuk.
Jó játékot kívánunk!
Az Origin csapata
*Csak digitális PC letöltés. Az ajánlat 2011. december 31-ig érvényes. Az ajánlat értéke a vásárláskor levonásra kerül a megvásárolni szándékozott termék árából. Az ajánlat csak az http://store.origin.com oldalon megkezdett új vásárlásokhoz használható fel. Csak Magyarország területén érvényes. Az ajánlat nem vonható össze más akciókkal, ajándékutalvánnyal és visszatérítéssel. Vásárlónként egy akció igénybe vételére van lehetőség. Az akció nem érvényes előrendelésekre, pontokra, feltöltőkártyákra, Warhammer, Ultimate Online és Play4Free tárgyakra, továbbá az utolsó 30 napban megjelent játékokra. Nem érvényes azon területeken, ahol az ajánlat törvénybe ütközik.Valaki kapott még ilyet?
-
janihunk
senior tag
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
keIdor
titán
válasz ForRedGlory #12897 üzenetére
Szerintem ennek a topiknak mindegy már. Ha megjelent a játék ezt át kell helyeztetni modival fáradt gőzbe BF3 off topiknak, a játéknak meg újat kérni. Fogom is ezt kérni majd.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Źşë'
addikt
csak annyira van értelme, h akinek kell segítség ne kelljen már átnéznie 13k off hozzászólást, meg se jelent még a játék de 13k hozzászólás van... beta után is csak pár hét telt el...
am origines mailt miért kaptátok?! van valakinek valami kézzelfogható magyarázata?
(#12907) Jhonny06 phn ez egy szabályos eljárás, tekintheted amolyan rend a lelke mindennek dolognak
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Chabe89
addikt
Hoki kamerás, de ez is valami.
-
válasz keIdor #12910 üzenetére
AZ OFF hsz-eket nem lehet listázni és törölni? Mert új topikot nem feltétlen érdemes nyitni.
Amúgy Damavand Peak-ről nincs valami jobb Gameplay videó, mert amiket eddig találtam nem voltak túl acélosak.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Def26
félisten
válasz Góliát #12914 üzenetére
Anno bc2 -nél is maradtunk az off topikba. Nem sok hsz. született a "rendes" topikjába miután megjátszották ugyanezt. Nyitása óta 1 év alatt belement 500 hsz. A bc2 off -ba meg belement 15000hsz.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pohár
félisten
haha
teljesen felesleges ez a hercehurca, elég ha az első hsz-t megcsinálja valaki rendesen, és kész, minden másra ott a kereső
épp ezt akartam írni én is, hogy a BC2-vel is el lett ez szépen játszva, és a kutya nem ír az újba...
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Def26
félisten
De, azért szegény Zoli tartja a frontot.
Keldor papa: Engem nem különösebben érdekel. Ha annyira izgatott volna bárkit is a rang, akkor a bc2 topikba írogatnánk nem a bc2 off -ba.
Szvsz inkább be kéne záratni és nyitni egy újabbat a a PC Játékok alá.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Laraxior
titán
válasz keIdor #12919 üzenetére
ráadásul két topikban kétszer annyit tudnának szemetelni...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Neoteric
addikt
Én speciel lesz@rom, hogy hol van a topik. Lényeg, hogy meglehessen dumálni a sok ökörséget.
Egyébként tényleg nem volt BC2-nél sem értelme 2 külön topiknak. Egy jól megfogalmazott első hsz kell, sok hasznos tudnivalóval, infoval, aztán cső.
PSN: ne0teric_sAN
-
edgR
őstag
nekem uj volt
csak kar, hogy konzol. -
Chabe89
addikt
Változások a bétához képest:
- Hitreg nagymértékű javulása, az "oneshot" bug megszűnése
- Operation Firestormon 6 tank lesz mindkét oldalon, a zászlók között pedig 500 méter távolság lesz, így ez inkább járműves pálya
- Minimap végre normális lett, olyan mint a régi BF-ekben
Az engineer mortar (mozsár) fegyverével a minimapon tudunk célozni, ez valszeg azt jelenti, hogy később lesz mortar jármű is
- 3D spot végre normális, ha egy ellenfél fedezék mögé megy, akkor eltűnik
- Squadrendszer végre normális, 8 squad lesz
- Béta óta rengeteg pozitív változásForrás:
-
Gergosz2
veterán
válasz Chabe89 #12926 üzenetére
- Operation Firestormon 6 tank lesz mindkét oldalon, a zászlók között pedig 500 méter távolság lesz, így ez inkább járműves pálya
ez nem is volt BETA-ban , így nincs mihez mérnünk a javulást
Anúgy kíváncsi leszek HC játékmódra mert ez a 2 sniper lövés / 1 kill nem nagyon adja.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
-
Laraxior
titán
válasz Gergosz2 #12929 üzenetére
normális esetben egy lövéssel meg kellene halnia bárkinek..HC ide vagy oda. ezt azért nem ártana belekalkulálni a játékba. Még CoDban is így van.. feltéve ha úgy találom el az ellent. Ez egy összetettebb game... illene.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Neró
őstag
[link] - itt is van egy pár infó az Nvidia Lan -ról. Hol rendezték, mit próbáltak ki + gameplay stb.. Olvassátok, nézzétek egészséggel.
| www.diablohungary.hu
-
Góliát
őstag
Megnéztem a videókat. Köszönöm.
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
Viper26
nagyúr
OPERATION FIRESTORM:
A pálya közepén egy gyár foglal helyet, melybe be lehet menni, ahol (amolyan cod stílusban) megkezdődhet az épületharc.
Semmi baj, hogy ez a kib@szott BF3, és nem egy gyökér CoD...
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Gergosz2
veterán
válasz Laraxior #12933 üzenetére
bc2 nem hc módja számomra játszhatatlan volt. Csak felidegesítettem magam azon hogy telibe lövöm a mellkasát GOL -lal + extra sebzés perk . és fut tovább. ÉS MÁSODIKRA SEM HAL MEG LOL !
Nyílván betaba diret nem rakták be a hc modot hogy bárki élvezhesse.Mondjuk egy kettő hírt aggasztónak találtam nem tudom hogy igazak -e :
ha becélzol kevesbbet sebez mintha vaktában lövöldöznél.Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
válasz Viper26 #12939 üzenetére
Jah értem, szerinted jobb lenne ha az egész gyárkomplexum zárva lenne és fél órákat kéne körbe rohanni egy raktár/hangár körül semmi fedezékkel. Az, hogy az épületek kapnak belső teret kifejezetten élményfokozó szerintem és a falakat így is ki lehet majd robbantani...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Viper26
nagyúr
Azért van igazság abban amit mondtatok.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
boogie84
veterán
válasz Chabe89 #12926 üzenetére
"később lesz mortar jármű is"
Ezt nem értem. A mortar az nem egy nagy hatótávolságú ágyú?
Vagy ilyesmi lenne?Vagy ilyen, az ún. artillery [link]
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest