Hirdetés
Aktív témák
-
megint én
őstag
LOL!
Mégiscsak lehet...
http://www.youtube.com/watch?v=zmHc8Qeykus -
ciry
őstag
Tényleg nem akarok kötekedni :a játék (jelenleg) alkalmatlan az e-sport számára
Azért a zárójelben ott van a lényegA Bf2-nek is rengeteg modja volt, de a játék motorja 6. évét tapossa, és újként nem lehet eladni a modokat.
Sajnos viszont a szerverfájlokat(vagy mi a faszom a neve) nem adja ki a DICE ehhez a játékhoz, így nem lehet (egyenlőre) buherálni.
Szerintem azonban mindenképp meg fogják találni a módját, hogy aki akarja, az warozzhasson vele, csak idő kérdése"Csak semmi buzulás!"...
-
Eleve szóba sem kellett volna kerüljön a Beta alapján az eSport. Magáról a játékról beszél és nem a Beta-ról, hiába írja oda, hogy "jelenleg", mivel ilyen nincs.
Amúgy a konkurencia nem csinál mást 4éve mint modokat árul teljes áron.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
megint én
őstag
Biztos meg fogják oldani, hogy lehessen warozgatni, de sehol sem lesz az mint a COD2, CS, CS:source... Egyszerűen nem az a fajta játék.
-
BandiHUN
veterán
válasz megint én #11706 üzenetére
Azért is lesz helyből másabb,mert itt még egy 6v6 vagy 8v8 is max. TDM-ben lesz élvezhető...
Viszont ha jó lesz a gém,kevés csaló lesz,stb,meglesz az esélye,hogy azért nagyobb baráti társaságok vagy pl.mint a ph,egyéb fórumok,ahonnan össze lehet kapni vagy 15 játékost,jókat játszhatnak együtt...maximum ez már nem lesz a klasszikus értelemben vett war,mert ugye azok jobbára 4-5 fős brigádok között mentek...
Viszont így talán a csapatélmény elérhetőbb lesz a mezei halandók számára is,mert a klasszikus warok azért elég nagy fokú kockulást és tudást,összeszokást igényeltek már hobbiszinten is,hacsak nem akart az ember folyton mindenki ellen veszíteni...
Aki meg a HC régimódi warokra vágyik,annak talán ott lesz az mw3,bár itt szükség lenne a modtámogatásra kezdetektől,mégha mapokra nem is terjedne ki,mert a PAM,Promod,stb és az extra csalásvédelmek sokat tettek hozzá pl.a cod4 esport dolgaihoz is(bár a modok korlátozásai jobbára az öreg motorosok miatt kerültek be,de végülis egy jobban képességalapú környezetet teremtettek,ami ráadásul egyforma mindenkinek),bár én azt mondom,az irtóra felvert szerverárak,a nem mindenhol elérhető és csapnivaló minőségű szerók eleve sokat tettek a későbbi gémek alkalmatlanságáért,amit még meg is fejelt az mw2 idióta hostrendszere is.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Neoteric
addikt
válasz ch003067 #11707 üzenetére
Ezen vagy 5percig gondolkodtam, hogy mégis mit szeretnél mondani.. de aztán a többiek segítettek.
Lorenzo9: nemtom mennyire vagy képben Battlefieldben, de itt a warokat mindigis 8-10 ember játszotta, de nem volt ritka a 16v16 se.. És persze mindezt Conquestben. teljesen más mint CS-ben vagy CoD-ban megszokott 3v3 vagy 4v4.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
Laraxior
titán
Caspian Border - More Jet Gameplay (9:1, bombing + dogfights)
ha még nem volt...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
eladohardver
őstag
válasz sittes79 #11698 üzenetére
ebben azért nem lennék biztos... Nagyon jól van neki makrózva a lövés+fegyverváltás
Engem is tegnap valami noob magyar gyerek lecsíterezet, meg kurva anyázott ez miatt a fegyver miatt... 36-8 a pálya első felében... Kár hogy sosem tudják végig vinni a legvégéig amikor ellenem tolják, és védek,majd talán a telljesben lesznek skillesebb emberkék.
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hát ennyit a beta-ról. Jó volt ez, főleg az elején meg a végén a caspian. A következő két hétben játszok addig mással, úgyis van lemaradásom. Meg marad bc2, meg cry2.
Live-Die-Respawn
-
jokeman
aktív tag
A Battleglog, meg az origin az kelleni fog az eredetihez, vagy le lehet törölni?
[ Szerkesztve ]
PSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
cellpeti
nagyúr
hát BF3 béta után nekem nem sok kedvem van játszani már a BFBC2-vel. El se lehet mondani mennyivel jobb a BF3. Lehet letörölöm a BFBC2-t
Tigris, tigris, csóvafény...
-
BandiHUN
veterán
Elég tetvek,elqrták a +2 napot,elqrták,hogy az utolsó 2 napra jött jó ATI driver
Igazán hosszabbíthattak volna kicsit.Még jó pont is lett volna a gondolkodóknak,hogy "nesztek még 2-3 nap,ha már mostanra alakultunk ki",nevetséges,de pl.én a 7végén csak tegnap tudtam játszani,bár a drivert feldobtam még szombaton,és egyszerűen hihetetlen volt,hogy kidobás és akadás vagy egyéb anomália nélkül,30-40 min fps-ekkel nyomtam a cp-n...
Most lett volna élvezet,jobbár el is marháskodtam-kísérleteztem már a tegnap estét így,hogy vége,nem volt miért hajtani,inkább repülő-heli-tank,ilyenek.
Bár ez utóbbira eléggé unfair a kezdéskor járműbe spawn(bár meglepő módon sikerült nekem is így repülőbe ugrani,szóval a betöltési idő jó,pedig nincs extra winyó,proci),szerintem jobb a futósdi,vagy mint a bc2-ben vagy az ejtőernyő...
A másik,hogy a spawn megy a repülőkbe láthatólag meccs alatt is,mert sokszor volt az,hogy egyedül vártam a repülőt,megjelent mindkettő,de már ültek is benne
És ez ment sorban.Gáz,ha a k...ögöknek még odasétálni se kell...az ember meg ott les a kifutónál,mert azért csak menne 1-1 kört.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Malachi
addikt
amúgy a repülős videóban a figura szerintem kontrollerrel vagy kormánnyal nyomja, egérrel nem létezik, hogy ilyen jól tudja irányítani. fordulni nem lehet rendesen, nem hogy ilyen manővereket bedobni. ez érvényes az előző helisre is amúgy. nem tudom, talán kellene egy konroller, ha repülni akarok akkor gyorsan kézbe kapni...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz BandiHUN #11730 üzenetére
Na azt a két nap early hozzáférés miatt haragszok rájuk, mert ha nem kuncsorgok kulcsért a 2. nap végén soha nem kapom meg. Hja persze állítólag mindenkinek kiküldték. Vajon hányan vettek emiatt moh le-t, vagy rendelték elő origin-en.
Malachi:
Van olyan ismerősöm, aki a bf3 beta miatt elővettem a botkormányát, hogy azzal tolja majd a helizést, meg repülőzést. Billentyűvel-egérrel nem lehet így játszani szerintem.
Ami izgat engem. Barátlista vajon megmarad? És lehet majd törölni barátokat majd? Mert beta ideje alatt nem lehetett.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Cybertrone #11737 üzenetére
Jobb egérgomb eltávolítás?
szerk: lol és ott marad az origin-ben. Ez de gáz. Remélhetőleg játék indulására origin is feljebb lép beta státuszból és lehet majd törölni demókat, beta-kat. Nálam pl véletlenül rákattintottam az egyik ingyenes Sims3 cuccra, azóta nem tudom levakarni onnan.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Cybertrone
veterán
Jah átdob a programok telepítése és törlésébe... le lett törölve... de a game listák közt van hogy letölthető... na onnan hogy lehet letakaritani
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
BandiHUN
veterán
válasz madgie #11731 üzenetére
ez szép és jó,de nekem nem volt időm belenyomni a gémbe 50+ órát,ráadásul ha lett volna,akkor se teszem,ahogyan ment(3-4 kifagyás is néha/kör,akadozás,ha csak futni próbáltam,stb),így mivel tegnapra normalizálódott a helyzet,evidensen ki akartam használni az időt kicsit kísérletezgetni...
A menés-foglalás-ölés annyira nem izgatott,az ott lesz a véglegesben is,kerestem inkább ilyen 15 körüli emberkés szerókat,hogy legyen kire lőni,de azért ne is 10 ember ácsorogjon a kifutónál+persze a tömeg megterhelőbb is gépileg.
Remélem még idén meglesz a 2500K,akkor annyira nem fog zavarni az optimalizálatlanság...de mivel az utolsó 2 napra meg csak csinált az ATI egy jó drivert,nekem humbugnak tűnik,a BC2 is szépen ment mindig,nem voltak akadozások,max az ember nem tolta fullra a grafikát.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
polonic
félisten
válasz Cybertrone #11742 üzenetére
Nos, ez jó kérdés.
Nekem is ott virít, mint ahogy mindenkinek, gondolom.Csak eltűnik majd egyszer. Vagy tán akkor, ha aktiváljuk a dobozost.
-
madgie
titán
-
Laraxior
titán
véletlenül mi...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Cybertrone
veterán
válasz madgie #11745 üzenetére
2000dpi-n használom a cuccom, de még akkor sem sasszézott olyan gyorsan a jepüjő De szokatom magam a nagyobb dpi-hez, csak rárántásnál rendszeresen túlrántom
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Qbász
aktív tag
Nah gondoltam vissza megyek BC2-t tolni. 10 perc után rájöttem miért is utáltam meg ezt a játékot. Eszméletlen sok csíter, fél csapat sniper, szétlőnek mindenkit a bázison a "GER"-el kezdődő vagy azt a nevükben tartalmazó állatok miközben beszállsz a helikopterbe csak mert nem ők értek oda vagy csak mert unatkoznak. Repülni a fele nem tud azok közül akik elviszik a helit és mindenki arra vár hogy Gunner legyen. Ha pedig te vagy a pilóta és lelőnek 5 perc röpködés után egyből F***ing n00b helipilot a jutalmad. Sok az aimos és a kedvencem a balf@sz csapat.
Belépsz a meccsbe és persze hogy a bénákhoz kerülsz. Most is az volt. Lelőttem egy ellenfelet és máris a 3. lettem a csapatban pedig én már a menet végére csatlakoztam be.
Az elszomorító az hogy a Battlefield 2 is ilyen volt egy idő után. Szerintem a 3. még rosszabb lesz ebből a szempontbólFuture Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
Aktív témák
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 4
- Futás, futópályák
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...