Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Van két ssd a gépembe egy 250 es és egy 120. Minkettő kettő van osztva, és a 250-es egyik felén van a C-m.
Olyat tudok csinálni hogy a 250-esmnek a második felét, teljesen lepucolom, majd hozzáadom a C-mhez, így lenne az 1db 250-es teljesen C ?elég hülyén fogalmaztam remélem érhtető a kérdés.
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, ismerősömnek lett véve egy gagyi webkamera. És Ilyen képet ad.
A világosabb foltokban látszódik az eredeti kép, illetve ami érdekes, hogy ha a képernyőre irányítom akkor viszonylag szép tiszta a kép.
Win xp ről van szó, a hozzá lévő driver ami aveo uvc like névre hallgat, azzal vergődik, hogy nincs csatlakoztatva az eszköz.
Egy win 7 es pc hez is csatlakoztattuk, és ott is ilyen rózsaszínes kép volt.
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Sikerult elrontanom a rendszerem.
Volt egy 120 gbos ssd (kingston)volt rajta egy sysem C 60gb es egy D adatok.
Kesobb mivel nem volt eleg a hely vettem meg egy masik 120 ssd/t (triton)
Erre a tritonra raktam egy w10et es beallitottam h errol bootoljon. (nem osztottam kette)
Ennyi hely sem volt eleg, ezert vettem egy 500as ssd (evo).
Szoval azt akartam volna, hogy csinaljak egy mentest a tritonrol a kingston regi C/re.
De ott nem volt eleg hely ezert azt partitionaltam (ubuntu alol mer win nem engedte)
Na es ezzel meg is halt a gep, mert vszeg azon volt a bootmgr/e a triton w10enek.
Remelem kovethetoen irtam le PLS vki egy kis help h mit tudned tenni.
Udv
Misi -
kmisi99
addikt
válasz quailstorm #102955 üzenetére
Bocs, valóban nem írtam kérdést, de végül is az a kérdés, hogy mi a fene ez. Mert ha a monitor felé fordítom akkor rendes a kép nem ilyen színes. Pl ilyen a kép, ha a monitor van videózva. Fólia nincs a kamerán.
[link] -
quailstorm
nagyúr
válasz kmisi99 #102957 üzenetére
Élesnek így se nevezném. Nincs rajta manuális gyűrűs fókusz?
Ennyi adatból nem tudok semmire se következtetni, a formát se látom hogy mennyire és mit takar ki, statikus képen olyan mint egy fólia...
Amúgy bocsi, Univerzális Windows fejlesztéshez API tesztre vettem 900Ft-ért egy használt Logitechet, az kicsit különb ennél
(#102956) misirulez: WIn10 telepítő, operációs rendszer javítása, új bootmgr telepítése.
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
válasz quailstorm #102958 üzenetére
Tudom, gagyi itt egy másik rózsaszínes kép. Annyi, hogy a sötétebb részekben látszik aminek látszania kell. A gyűrűs fókusz működik, de jelenleg a legélesebbre van állítva.
Sajnos én is csak teamviewerrel tudok távolról bűvészkedni vele.[ Szerkesztve ]
-
Fecogame
veterán
Pdf-et mivel tudok úgy szerkeszteni ( online is jó ), amivel kivágni/beilleszteni tudok akár úgy is, hogy képként ismeri fel?
Van egy pdf-em, amiben rossz sorrendben vannak felsorova dolgok, ezeket szeretném sorrendbe rakni
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
kmisi99
addikt
válasz quailstorm #102960 üzenetére
Tudom, az lesz macska játék. A lényeg látszik, hogy nem látszik a lényeg. . Szerintem a monitor azért látszódott, mert fényes, holnap nappali fénynél ki lesz próbálva, amúgy tényleg kuka. Kínából jött, mivel szar visszakérem a pénzt és veszek egy rendeset.
Ja a telefonra én is gondoltam, annak a kamerája is jó legalább.
-
p2pp
őstag
Kaptam frissítést a Winfos 10-re
Egér görgőm csak hangerőt állít, nem görget semmi mást sajnos.
A gépet még mindíg csak 2x-3x tudom csak leállítani.
Elsőre nem áll le csak újra akar indulni.[ Szerkesztve ]
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
misirulez
senior tag
válasz quailstorm #102958 üzenetére
Sajnos a w10 telepito sem segitett.
Talan egy linuxos grub?
-
Vadernagyúr
senior tag
Nem olyan nagyon régen,találtam egy topicot,amiben direkt a játékfelvételekről volt szó.. Sajnos nem találom,de hátha tud valaki itt is segiteni.. Ugye live adást lehet adni az OBS LIVE nevű programmal,de mikor elinditom a felvételt,vagyis a stream-et,akkor az asztalt jól felveszi,viszont,ha elinditok egy játékot,akkor csak a hangot veszi a kép helyett pedig csak egy feketeség van.. Mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
PSN: joskovagyok199
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Hogy lehet két gépet hálóba kötni? pl játék miatt lenne rá szükség.
mi kell hozzá, és mit kell hogy csinálni?
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
MaxxDamage
félisten
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
saeed8
tag
Sziasztok. Először is jelezném nem vagyok egy guru, így hát elnézést ha ostoba kérdést teszek fel. Van egy lg lcd tv-m, amelyen csak egy usb port található. Filmnézéshez használom pendrive-ról. A kérdésem az lenne, ha én veszek egy usb elosztót létezik az, hogy 2 akár 4 pendrive-ot is beledugok az elosztóba és a tv-m ezt kezelni fogja? Ha esetleg igen a válasz akkor van valami amit tudnom kell vásárlásnál? Úgy értem, hogy mindegy milyet veszek vagy oda kell figyelnem valamire.
Előre is köszönöm a segítséget. -
nyunyu
félisten
válasz sziszi-fuszi #102969 üzenetére
Ezzel a kábellel biztos nem fog menni a két gép direktben összekötése, mert ez egyenes.
Crosslink kábel egyik vége T-568A, másik T-568B sorrendű: narancs és a zöld érpár fel van rajta cserélve:
Elvileg ha két gép között van egy switch, akkor egyenes kábelek kellenek, de a modern hálózati eszközök már figyelik a kábel bekötését, és automatikusan fordítanak ha szükséges, így most már mindegy, hogy milyen kábelt használsz.
Két gép közé viszont még mindig crosslink kell, mert ott nincs automatikus fordítás.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
mezis
félisten
válasz sziszi-fuszi #102969 üzenetére
Ezt a bekötést én egyenes bekötésnek nézem. A keresztkötésű másképp néz ki. És két PC közvetlen összekötésénél az a biztos. (Elektronikán múlik, hogy le tudja-e kezelni az egyenes kötésűt is.)
mezis
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok. Help pls.
Asus X555L laptop újra lett telepítve. Az Intel driver telepítőjét elindítottam és ezt írja ki..... akármelyik másikat próbáltam akkor is. valami ötlet?
UI: USB 3.0 driver telepítésénél is ezt írja ki. egyik USB port sem működik.
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
Bmw 330 Ci, Samsung Galaxy S7 Edge
-
Marci112233
addikt
válasz [HUN]-Kisa #102975 üzenetére
Van gyári lemez a laptophoz? Ha igen én arról tenném fel a drivert. Annak működne kell.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz Marci112233 #102976 üzenetére
Szia.
Ha a telepítőt teszem be akkor ezt írja ki.. Ezt a verziót, hogy honnan tudom letölteni? Tudnál adni egy linket?[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
addikt
válasz [HUN]-Kisa #102977 üzenetére
Tedd fel a NET keretrendszert. Gyorsba kerestem egyet. Ha van frissebb akkor ha ez felmegy a Windows update elvileg frissíteni fogja.Ha ez felment utána indítsd a driver telepítését.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz Marci112233 #102978 üzenetére
-
Csupingo
veterán
válasz [HUN]-Kisa #102980 üzenetére
Megfelelő driver változatokat próbálsz? Win verzió, 32 vagy 64 bit?
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Marci112233
addikt
válasz [HUN]-Kisa #102982 üzenetére
Pontosan milyen oprendszer van gépen?
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz Marci112233 #102983 üzenetére
win 7 home premium 64bit eredeti.
-
Marci112233
addikt
válasz [HUN]-Kisa #102985 üzenetére
Innen próbáltad már?:
[link]Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Csupingo
veterán
válasz [HUN]-Kisa #102985 üzenetére
Pontosan melyik X555L változat? Nincs még egy betű az L után?
-
nyunyu
félisten
válasz Csupingo #102987 üzenetére
Pontosan melyik X555L változat? Nincs még egy betű az L után?
Második betű az nem a VGA modul típusát jelöli?
Annak nem sok köze van a chipset driverhez.(Mittudomén, húgomnak X556UQ-ja van, ebből az olcsóbb UV kivitel Gef920MX-szel, régi UB Gef940M-mel, UQ viszont már Gef940MX-szel szerelt.)
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Marci112233
addikt
válasz [HUN]-Kisa #102989 üzenetére
Esetleg ez jó lehet:
-
Csupingo
veterán
válasz [HUN]-Kisa #102989 üzenetére
Az oldalán csak 8.1-es és win 10-es driverek vannak. Többen írták, hogy fel lehet varázsolni a 8.1-es drivereket is, de az usb drivert nem szokott sikerülni. Ha érzel némi késztetést, akkor tedd fel a win 10-et, ahhoz minden meghajtót megtalálsz.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz Marci112233 #102990 üzenetére
Szia a te linked a windows update után jó volt de az USB portok még mindig nem mennek.
win 10-hez ez a gép szerintem kevés. Az USB problémába segítsetek még légyszives.[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz [HUN]-Kisa #102992 üzenetére
Itt egy asus topik, ott találsz pár gurut szerintem.
-
laskr99
addikt
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy a belső sípoló hangszórót mihez adják? Se a gépházhoz nem találtam se az alaplaphoz.
-
laskr99
addikt
válasz Prémvadász #102997 üzenetére
Az a gond,hogy biosban be van kapcsolva és nem szól semmi. Asrock H97 pro4 alaplap. Most nézem az alaplaphoz nem adnak. Akkor hol lehetne venni?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.