Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
válasz quailstorm #103801 üzenetére
De, sajnos. Szóval lehet, hogy megszívtam.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
milanfan
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van 1-2 hete,hogy a FB-ból vagy egyéb oldalakról megnyitott youtube videókat firefox nem játssza le. Ha egyből a youtubra megyek akkor az első videót még elindítja néha,de a másodiknál már megint csak fekete kép.Újabban már néha az első videónál leáll.
Firefox és flash player frissítve.Chrome-nál nem csinálja.
Mi lehet a baj?Van valakinek ötlete?
Csináltam róla egy videót:
http://indavideo.hu/video/20170212_124528
Gépem elég jó,I5-ös proci,8GB ram,1GB-os videokártya
Rendszer:egy kb. 2-3 éve futó Windows 7 Ultimate 64 bitElőre is köszi a segítséget!
-
RaMa96
csendes tag
Sziasztok!
A Visual Studio telepítése után "system thread exception not handled" hibával indul újra a laptopom, az edevmon.sys fájlt (ESET Smart Security Devmon Monitor driver) jelzi hibásnak.
A Start-up Repair és a system restore nem oldotta meg a problémát, illetve a speciális rendszerindítási lehetőségek sem működnek.
Szerintetek mit kéne csinálnom?
Előre is köszönöm a segítséget. -
qamu74
őstag
HI!
A Baidu.com-ra hogyan kell a magyar 30-as mobil számot beirni,mert sehogy semfogadja el...
+36
0036
sehogy sem...Help
-
HF77
őstag
üdv
hogy tudnám a legegyszerűbben kiszámolni hogy mikor ugorhatok a következő Rangra? a Rangrendszer működését megtaláltam, csak ott teljesen külön van bontva típus szerint a hozzászólás, tehát hol mikor szóltam hozzá, és melyik topicban, ez alapján pontoz...közel 6 éve vagyok reg. sok helyre írtam...! én tuti nem tudom összesíteni...köszi
[ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
-
-
-
holozis_HUN
veterán
Üdv!
Van valami mód, hogy csökkentsem a pingem? Igazából játék alatt kellene, speedtest szerint jó... DNS szerver váltás megoldaná?
Vagy egyéb ilyen cucc, mint Razer Game booster ér valamit?
Igazából akkor van gáz, ha a húgom videót néz, az lezabálja a pinget és lesz vagy 200... 8mbit le és 2mbit feltöltés van... Nincs jobb itt. Van valami megoldás, hogy én legyek a fő net használó?
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
MasterMark
titán
válasz holozis_HUN #103820 üzenetére
WTFast, viszont ha a saját hálózatod korlátoz, akkor nem ez lesz a megoldás...
Egy normális router kell amin be tudod állítani magadnak.
A DNS szerver névfeloldást végez, amit beírsz a böngészőbe azt fordítja IP címre. Sok köze ehhez nem lesz...
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
holozis_HUN
veterán
válasz MasterMark #103821 üzenetére
Igazából akkor bőven jó, ha egyedül használom, meg ha valaki csak böngészik rajta, de amint elindítanak egy videót, akkor ott off, jön a 200-as ping... Viszont addig tökéletesen megy...
Hát egy 5000 forintos tp link router van, gondolom ez nem tud ilyesmit.
(Kíváncsi vagyok mi lesz, ha húgom megkapja az új telóját, full hd képernyő, aztán lesz az 1080p 60 fps videonézés.... -.-)
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
törölt tag
Sziasztok, olyan segítőkész topiclakó jelentkezését várnám privátban, aki Bitdefender-torrent kliens portnyitást csinált és működik is rendesen-
Örök hálám
-
Ispy
veterán
Köszi, már felvettem a kapcsolatot Cink_Elek-kel, ő ezzel foglalkozik.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
törölt tag
Sziasztok,
Van olyan topik, ami hardverapróval foglakozik, de nem bug vagy hibajelentős, hanem megbeszélős, infócserélős? Kerestem, de lehet béna vagyok, mert nem találtam.
-
Jakesz
addikt
Sziasztok!
Béna kérdés következik Windows telepítés témában. Ha rámegyek a továbbra, akkor megmaradnak a partíción levő adataim? [link] -
Jakesz
addikt
Köszönöm, valóban, ezt ki is írta utána, csak nem mertem addig rányomni, amíg meg nem győződtem róla
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Szaktopicba írtam, de eléggé kihaltnak tűnik, így irok ide is, hátha
Sógorom UPC adást szeretne nézni a számítógépén!
Milyen megoldások vannak arra, hogy az adást át tudja vinni a gépére?
Win7 64bites rendszere van!Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz forras2 #103832 üzenetére
A UPC topik pörög ezerrel, hová írtál?
Horizon Go Online lehet egy megoldás. Azt hiszem kell hozzá Silverlight és egyébként regisztrálós. Ugyanez működik telefonon, tableten is applikációval. Csak oda kell figyelni a sávszélre olyankor és hogy milyen neten megy.
[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
válasz #54715584 #103834 üzenetére
Milyen TV Tunert vegyek topicba írtam!
De akkor írok az UPC-sbe is, köszönöm szépen! -
spiritex
veterán
A könyvelő topic halott, számviteli nem létezik, a jogász topicban pedig nem tudtak válaszolni a kérdésemre.
Ti tudnátok segíteni ezekben a kérdésekben?2 éve céges számlára vettem egy gépet, és az most elromlott. Hol kell, hogy legyen a helye a leselejtezés után a hibás gépnek? Mindegy? A szerviz kiállít egy papírt, hogy kuka, tehát nem lehet javítani, én pedig vagy ott hagyom nekik ingyen, vagy kiteszem a kuka mellé, vagy akár maradhat a cégben is?
Másrészt, ha esetleg úgy veszi át a gépet a szerviz, hogy kell neki alkatrésznek és ad érte valamennyi pénzt, akkor azt hogy kell lepapírozni?
A szerviznek mindenképpen hivatalos márkaszerviznek kell lennie, vagy lehet mezei kis szerviz is?
Előre is köszi!
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
toza
senior tag
105C 1000uf 200v 35x20mm kapacitort hol talalok?! ezcool 650W psu ba kene.. kicsit felpuffadt az egyik..
szegyen a futas,de faraszto...
-
toza
senior tag
-
quailstorm
nagyúr
-
toza
senior tag
válasz quailstorm #103840 üzenetére
ez hasznaltan 20 ropi.. 1db kondenzator meg kb 1000 .. esetleg megerne ez is..
de hol talalok..?!
(magyarok miert "kukaznak"mindent egybol?! tokre javithato,televan csodaszep-mashol is felhasznalhato alkatreszekkel! semmit nem kell kidobni sose!)
-
quailstorm
nagyúr
Mi használtan 20 ropi?
Újonnan 550-es tápot kapsz 18k-ért. 200-as tápot meg 10k körül. FSP Hyper 550 20 alatt van. FSP Hexa, vagy 300-as FSP meg már 10-12k körül.Egyáltalán nem kukázunk semmit mindjárt. Ezt a szart megvenni se lett volna szabad, de ha már megvetted és tönkre is ment, akkor rakd már a helyére a szemétgyűjtőbe. Mesés számok, hulladék minőség, ellenőrizetlen beszállítók, nulla védelem. Mit akarsz azon a tápon még?
1000Ft rohadt sok, én annyiért 300-as Component PRO-t vettem, ami FSP NYÁK-os. Nem egy 200-as kamutápot kéne dédelgetni.Hogy hogy jött ki a 200? Nem P3-as a gépet, tehát csak a 12V számít. 12x18 jóindulatúan lefelé kerekítve 200W. De lehet tápteszteren a 180-at se bírná ki.
[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, jobb híján ide írom a problémámat. Az aláírásomban szereplő konfiggal van olyan problémám, hogy nem tudom windowsból kikapcsolni a gépet. Miután leáll a windows, hallani ahogy leállnak a ventilátorok de egyből indulnak is újra és feljön a windows. Az egyik tippem a tápegység lenne, a másik maga a ház ami érintőgombos. Csak úgy tudom kikapcsolni hogy nyomva tartom a kapcsológombot a házon. De olyat is csinált már hogy 20 perccel a kikapcsolás után magától bekapcsolt.
-
varmi2
nagyúr
Van itt a ph!-n egy tápos topic. Az összefoglalójában van egy veszélyes tápok listája, ott megtalálható az ezcool márka, ....
Innentől nincs vita a táp minőségére.
Bár 650W van ráírva, a mai pc-k, csak a 12V ágat terhelik nagyrészt, amin le tud adni 216W, ez harmat gyenge....[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Szakos90
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon fontos kérdésem lenne.
Vettem egy Elgato Game Capture HD60 -at amivel egy PS3-ról szeretnék játék videókat felvenni.Mindent összekötök ahogyan azt kell. Itt is egy tutorial videó, minden videóban így kötik össze az Elgatot, a PC-t, és egy HDMI elosztót.
[link]
Elvileg ennek úgy kellene mennie, mint a karikacsapás.
Hiába kötöm össze, nem működik. Az Elgato letöltött szoftverénél HDCP hibát, vagy pedig no szignált ír, ha összekötöm a dolgokat. A TV-n elmegy a kép, valamint a PC monitorján sem jelenik meg a PS3 képe. Ha összekötöm, akkor néha-néha mintha be akarna jönni a kép, de aztán semmi.
A HDMI kábelek le lettek tesztelve és jól működnek. Ilyen elosztót használok, ha ez számít.
[link]Tudnátok ebben segíteni? Nem kevés pénzbe került ez a szerkentyű, így jó lenne aha sikerülne működésre bírni
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest