Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakos90
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon fontos kérdésem lenne.
Vettem egy Elgato Game Capture HD60 -at amivel egy PS3-ról szeretnék játék videókat felvenni.Mindent összekötök ahogyan azt kell. Itt is egy tutorial videó, minden videóban így kötik össze az Elgatot, a PC-t, és egy HDMI elosztót.
[link]
Elvileg ennek úgy kellene mennie, mint a karikacsapás.
Hiába kötöm össze, nem működik. Az Elgato letöltött szoftverénél HDCP hibát, vagy pedig no szignált ír, ha összekötöm a dolgokat. A TV-n elmegy a kép, valamint a PC monitorján sem jelenik meg a PS3 képe. Ha összekötöm, akkor néha-néha mintha be akarna jönni a kép, de aztán semmi.
A HDMI kábelek le lettek tesztelve és jól működnek. Ilyen elosztót használok, ha ez számít.
[link]Tudnátok ebben segíteni? Nem kevés pénzbe került ez a szerkentyű, így jó lenne aha sikerülne működésre bírni
-
Szakos90
csendes tag
válasz MasterMark #103849 üzenetére
És HDCP hiba esetén mi a pontos teendő? Tudom, hogy az a digitális jogvédelem, de azt akkor hogyan lehet kikapcsolni ha konzolról felvételt akar készíteni valaki?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Warhammer 40.000
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok