Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz kelly416 #11423 üzenetére

    Semmiképp nem úszta volna meg, mert tavaly újították fel ezen a site-on a kamera rendszert és már vagy 5-ön átment mire belém tolatott. Illetve egyik lakónak is van parkolóra néző kamerája az ablakban, de 10 percig nem tudtuk ki volt. Majd elő került és elismerte. Kolléga dolgozott ott, én nem voltam jelen. De kikértem addigra a kamerát így megvolt a felvétel is. Legrosszabb esetben pedig itt minden kocsi Casco-s.

    sutszi

    A szívemnek jobban fájna.

    De az eszem azt mondja hogy: A Porsche az egy luxus élvezeti közlekedő edény. Ha az kiesik, csak hátra lépek 4-et, bemegyek a garázsba, Volvo V8 indít és megy tovább az élet, biztosító meg majd fizet.

    Ezzel szemben a furgon egy pénzkereső eszköz. Porsche viszi, Vivaro hozza a pénzt. Így most az egyik furgon kiesik, és rengeteg intézni valóm lett a végtelen listám mellé... Biztosítóval kell hozatnom csere furgont, munkák eshetnek ki. Már ma pár óra alatt megvan hogy kik voltak, beszéltem a főnökükkel, megadtak minden adatot. Van videóm, tanúm. Beszéltem a fényezőmmel, mind ezt munka közben. Holnap értesítem a biztosítót minden bizonyítékot elküldök és azonnal intéztetek mindent. Kiesett munkát, bérelt furgont, meg a teljes kárt meg fizeti a tükröt nem ismerő John biztosítója.

    Szóval egyiknek se örülnék, de ez másképp fáj.

    cappa72

    Ha nem is ő, de majd a biztosítója örülni fog a kárnak. Kapott a kerék ív, ajtó, tükör gyakorlatilag egy vödör törött műanyag és fém lett...

    Mindegy, ez van. Schwarzenegger mondta a Pumping ironba. Bajnokként nem engedheted be a negatív energiát. Ellopják a kocsimat fényes nappal a házam elől? Nem érdekel. Nevetek rajta és szólok az ügynökömnek hogy intézze el a biztosítóval. Ezt próbálom alkalmazni én is az életben. Kár nem fog érni, minden meg lesz térítve / javítva. Csak az ügyezés, foglalkozás az egésszel... "Szerencsére" már van tapasztalatom, kapcsolatom mindenhez ilyen téren.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák