Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    Végül rendeltem Polirtech-től egy kis csomagot, van benne Koch Chemie Green Star, Shiny Garage mikroszálas mosó, Shiny Garage üvegre való kendő, illetve egy 500ml-es Kwazar Mercury Super 360 Pro + spricnis flakont a Koch GS termékhez.
    Belsőnél maradni fogok a CG Nonsense-nél, de a falcok, zsanérok, motortér, egyéb kicsit olajosabb zsírosabb helyekre próbálom használni a Green Star-t. Kíváncsi vagyok rá, de a 12.5 pH miatt valószínűleg jó hatékony lesz ezekre a részekre.
    Rendeltem még klasszikus piros Sonax külsőre való mikroszálas kendőt, még azt megpróbálom a szélvédőre, ha azok is szöszölni fognak akkor végleg feladom a szélvédő + mikroszálas párost!

    Amúgy beszéltem a Nanolex hazai forgalmazójával, és egy nagyon korrekt ember írt vissza aki mondta hogy a szélvédőre ők is ipari papír törlőkendőt használnak, mert ugyanazt tapasztalják mint én. Mégpedig hogyha már szárad a szélvédő akkor szinte ragad az üvegre a mikroszálas, és húzza ki belőle a szálakat, viszont a papír tuti megoldás a foltmentes tisztításra. Érdekes módon a 10+ éves kocsinknál ezt nem tapasztalom, de az én új kocsimnál meg igen. Nyilván azóta lehet fejlődött a technika egy kicsit a szélvédőgyártás terén, lehet keményebb puhább lett a szélvédő vagy tököm tudja. Lényeg hogy a mostani állapot jó szar. De majd beszámolok erről a 2 kendőről hogy bevált-e illetve a Green Star-ról is hogy olajos részekre mennyire jó.
    Keverési aránynak olyan 1:5-1:10 környékét tervezem.

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák