Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Dißnäëß #15901 üzenetére

    Tiestot mi az In my Memory megjelenesekor fedeztuk fel. A trance ott eppen haldoklott, a proghouse kifulladt, a gabber meghalt, a schranz viszont mar ott volt az ajtoban. Tiesto ott nagyon kellett, kb honapok alatt a feje tetejere allt a scene. Fun fact: A suburban traint osszel hallottam egy szejjelkopott bakelitrol egy technopartyn (szenne filterezve, kb +8%as pitchen es lekeverve a kiallas elott). Isu + Dork (Technokunst) jatszotta egy ponton. En meg mosolyogtam, hogy kb a valaha volt egyik legnagyobb trance himnuszt itt jatszak es a kozonsegnek fel sem tunik :). egyebkent ha latod oket fellepni ajanlottak.

    eurotrance egyebkent nekunk is megvolt. Londonban Camden Marketben van egy Cyberdog nevu ruhabolt / szexshop, na ott delelott 10kor majdnem konnybe labadt a szemem, amikor megszolalt a System F - Out of the Blue.

    Monika Krusetol a Needle Hopper mekkora volt! Meg anno kb az egesz On the road vol 1.et kb rongyosra hallgattam. kb a [link] Heiko Laux fele Temp.Space volt meg hasonloan jo, valamint a Sven Väth fele Sound of the First Season. Kb itt latszik, hogy az elektro megy, a tribal megy, a techno megy, a schranz mar jon be, az EBM meg mindig is itt volt.

    Carl Cox eloben zsenialis volt, 2008ban lattam. Egy este jatszott [link] Dj Rolandoval (Aztec Mystic), eletem egyik legjobb technos esteje volt, bar technikailag tribal/techbe csuszott mindket set.

    valamennyire egyebkent jon vissza a kemenyebb techno. [link] Ellen Allien ket napja tolt egy kb 145 bpmes hardtechno / ebm setet. 20 eve kovetem a munkassagat, hasonlot se hallottam tole. [link] charlotte de witte is remek es hasonlo technot jatszik mint anno Kruse. [link] Regal is eszmeletlen, ot 2019ben lattam eloben.

    mi kb 03-05 kozott mozdultunk fokozatosan tovabb dnbre barati korben, bar ott igazabol mindenhova mentunk ami elektronikus volt, Budapesten meg volt felhozatal :DDD. basszus most nezem a 2003 szigetet zaro DJ Rush is fent van.

    Brejchat vagom, de elo setteknel en kemenyebben szeretem. Hozho tippert viszont koszi!

    btw most hetvegen volt Budapesten Moderat, szivtam is a fogam, mert ide svedekhez nem jonnek

    u, mi meg ISDNen kezdtunk :DDD. de ott kb kinyilt a vilag, elotte kb akkor volt uj cucc, amikor valakinek sikerult nemetektol importalnia CDket, amik utana jartak korbe. Kazaa szornyu volt, de megoldas, utana DC++ zenere sose volt az igazi. Soulseek a community jelleg miatt mukodott remekul, kb azt tudta akkor es ott, amit most a Spotify listamegosztasa. Plusz melle ott volt a Discogs, avagy szisztematikusan lehetett vegigmenni az eloadokon. egyik baratommal azt szoktuk csinalni, hogy sziget elott kb vegighallgattuk az osszes fellepot aztan az alapjan volt lista, hogy kit nezunk meg. fun fact: eletem egyik legjobb koncertje egy Tool volt, es konkretan a koncert elott 12 oraval ebedfozes kozben lettem szintre muvelve, hogy mire megyunk :DDD.

    DYI hangfalazas barati korben ment, jelenleg ez talan abban csapodik le, hogy itthon dupla subom van es a 7.2n all-channel stereoban szoktam technot hallgatni. meg van itthon egy Pioneer DDJ-SB3 :B. barati kort covid alatt vegig technoval terrorizaltam :DDD.

    LP nekem kimaradt, tul sok vele a macera. DVD/Blu-Ray filmgyujtemenyem van, azt is boven eleg volt koltoztetni :DDD.

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák