Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aboriginal74
tag
válasz Moddingfan #7448 üzenetére
Ne foglalkozz vele Ő egy "mindenhez jobban értek mindenkinél" EMBER fajta, van ilyen sok ebben a világban.
Kis barátunk elfelejti, azt a tényt, hogy az ATI és az AMD ( mert ugye egy éves fúzió volt ) még mindig a tavalyi fejlesztésekkel éri el az a teljesítmény amit idén az NVIDIA...Processzorok esetében ua. a helyzet!!! lásd. pl: Hypertransport...
Olvasni, ebben élni, ezzel foglalkozni nem nehéz, ha midennap követed az infókat...
[ Szerkesztve ]
i don't know, but i need energy
-
aboriginal74
tag
Nos, sztem elértem a vga teljes kihasználtságát....
Nem cseréltem le semmit a vga-n, minden gyári, kivéve a catalys-t...
Ennél nagyobb órajeleket ( 855 / 1359 ) nem tudok egyenlőre kihozni belőle, mint amit itt leközlök nektek:
Egy kis Lightsmark teszt
[link]ui.:Fontos:
Ezekkel a beállításokkal nem szemeteli tele a képernyőt!!!![ Szerkesztve ]
i don't know, but i need energy
-
MaSzKa
senior tag
Ha esetleg valakit érdekelne van egy ilyen vga-m ami eladó:
Sapphire HD3850 GDDR3 512MB vadiúj, bontatlan, 2év kiskergari, Lite Pack
[ Szerkesztve ]
-
MaSzKa
senior tag
annyit kell hozzáfűzni High-en játszhatatlan hiába a 30fps
Mediumon nagyon jól fut de nem olyan szép mint High-enHighra fogom átállítani és kikapcsolok 1-2 felesleges effektet és az élsímítást is akkoszerinte valahol 45fps környékén lesz
árnyékok vissza Mediumraezekkel a kompromisszumokkal játszható lesz a games meglátásom szerint
és várom a csodát a 7.12 catalystóll karácsony elött
Crysis Demo tesztem
[link][ Szerkesztve ]
-
MaSzKa
senior tag
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/cry.JPG
ez lett Crysis-ba a kopromisszum
-
Attix82
addikt
Hello!
Mennyire kaphatok ezek a 3870es tipusok boltba?
-
Attix82
addikt
Mindig ezek a bazarosok, GT-et is elkapkodjak a szegeny vevo elol ....
-
MaSzKa
senior tag
válasz Attix82 #7462 üzenetére
az is van de azért csak ezeken az áron vagyok hajlandó megválni
-
ktg3
őstag
mondjuk én ennyiért látok...
a középsőt tessék figyelni!VGA SAP 256MB RA HD2600XT DDR4 -T2D-X LR 27 023 Ft
VGA SAP 256MB RA HD2600XT Ultim-T2D-X FR 24 914 Ft
VGA SAP 256MB RA HD2900GT -T2D-X FR 39 358 Ft
VGA SAP 256MB RA HD3850 -T2D-X LR 37 017 Ft
VGA SAP 256MB RA X1050 -T-D-8 LR 10 271 Ft
VGA SAP 256MB RA X1650 -T-D-X LR 16 686 Ftde volt olcsóbban is csak az nem elérhető...
szal sztem kicsit borsos az az ár érte akkor is ha 512es.. -
Attix82
addikt
Az mas
-
Dikk
tag
lelkes újonc "barátom" túl sok a HA... a feltételes mód... mellesleg megértem az atit mért nem tudja az nv kártyáit lenyomni mikor kiadnak egy újat... mert nincs pénz fejleszteni akkora részesedésből csoda hogy ilyet kitudnak adni...
(#7438) Angelo69: kár volt belinkelni a 2 képet mert a 88 ott is jobban muzsikál (igen EVGA KO edition... ami szinte alapon megy... ) mellesleg ha már ott járunk.... aki csinálta a két képet írd meg neki hogy huzza fel mind 2 kártyát a max-ra és nyomjon úgy egy tesztet valószínűleg úgyis nv nyerne... ha megnézel egy AA-val és AF-el készült tesztet is akkor a 3870 mért csak 10-15fps-el viszi? nem tudnak driver-t írni? hát egy driver se fog 20 fps-t jelenteni ill 2x-es sebesség növekedést...
-
ktg3
őstag
vazzz nyugi már!nyilván jobba 8800gt...
nem ezen megy a vita...
ilyen árpolitikával az ati megoldása jobban megéri! ezen nem vitatkozhatsz mert ez tény
hiába erősebb a 8800gt...
szimpi kari az nv főleg a nagyobb 8800asokhoz viszonyítva dehát a mostani ára miatt esélytelen h olyan userek is meg tudják venni akinek kevesebb pénze van mint nekemegy vitatkozást közted meg maszka közt megnéznék
nem sértésnek szántam
mondjuk te legalább nem gyűjtöd a hszeket[ Szerkesztve ]
-
Moddingfan
senior tag
hát egy driver se fog 20 fps-t jelenteni ill 2x-es sebesség növekedést... - anno, mikor haver megvette a 2600XT-t, egy fos volt a 8600GT-hez képest, meg sem közelítette. Eltelt pár hét, és az újabb driverekkel nemhogy megközelítette a 8600GT-t, de sok esetben le is tolta azt. Szóval a drivereken nem kevés múlik, csak figyelj és majd meglátod.
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
Moddingfan
senior tag
Ha tudtam volna, hogy annyi kell ahhoz, hogy ellépj a fikázós szövegeddel, hogy valaki kimondja, az NV a jobb, már tegnap megtetem volna Mellesleg hol is kapsz Te 45K-ért 8800GT-t? Mert Ugye kb 40K az ATI, de ha nekem adsz egy NV 45K-ért, hát bizisten megveszem
[ Szerkesztve ]
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
Manitou
veterán
válasz Moddingfan #7477 üzenetére
Nekem van egy NV Geforce 2MX400 karim, 45k-ért viheted
Amúgy szeva -
Sickboy25
addikt
ziasztok!!
szerintetek hozassak németből hd 3870-es vidikarit??
ma megy haver és tudna hozni, utána néztem a stuttgarti áraknak 53K körül mozog!!
itthon is kb ennyi,de nem lehet kapni meg várakozni mindenre 1-2 hetet utána benyögik mésem jött!!én asszem hozatok egyet!!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
nekem mx 440 van de én 40Kért odaadom ati árban
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
prmcsk
addikt
Hát arra a bruttó 37k.-s dobozos, számlás, garis árra, kíváncsi leszek, mert pár hete ez így van fetüntetve (papíron)....
Mod: off
[ Szerkesztve ]
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
Dikk
tag
3870-hez hasonlítva modnom... de nem lényeg...
Mellesleg ha megnézed azt amit írt feletted lévő tag
"szerintetek hozassak németből hd 3870-es vidikarit??
ma megy haver és tudna hozni, utána néztem a stuttgarti áraknak 53K körül mozog!!"
5-10e-t mondtam... ha annyi a 3870 akkor a 88GT 63 legalábbis felénk 53+10 az 63 és én pont ennyibe vettem 3 év garral minden mókávla a 88GT-m.
Mellesleg még ezzel az 1 magos procival is hasít (nem hogy ha veszek egy 2 magos cumót)... akár a crysis akár más... minden high-on megy 25fps átlagba víz vh-n van... -
Bali27
addikt
A Red Orchstrával kapcsolatba van valakinek tapasztalata?
[link]Még az UT2004 moddal nyomtam sokat, ezt meg megvettem amikor még 7600gtm volt.. De ott nem volt valami felemelő a sebessége..
[ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
válasz Sickboy25 #7479 üzenetére
Én 53-ért tuti nem hozatnék, az nem olyan jó ár szerintem
Ha már hozatás, én is gondolkozok ilyenben, csak nem németből, hanem USA-ból.
Mostanában mindig lesem az ottani árakat
Amin gondolkozok, az 512MB HIS Radeon HD 3850 ICEQ3 Turbox 735MHZ/1.96 GHz Ezen gyárilag faxa hűtő van.
Illetve nem sokkal többért van 3870-es is, De ha már itt tartunk akkor 8800GT is volna majdnem ennyiért.
Tovább bonyolítja a dolgot a 256MB-os 8800GT[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
válasz Manitou #7485 üzenetére
az rendben,hogy megrendeled az usaból ne felejtsd el a légiposta árát a vámot illetve az itteni 20% áfát sem!!mert először sajna nem rögtön a kezedbe fog kerülni a cucc!!
nekem meg ingyen elhozza,mert arra lesz dolga!
de ha tudok itthon vnni enyiért amire még várni sem kell akkor kérem a címét annak a helynek!!
köszi
-
ktg3
őstag
esélytelen 3850es 256osat venni 35K-ért garival?
-
Sickboy25
addikt
-
Gaboman
nagyúr
Én mindenkinek azt javaslom hogy akinek van a 2900-as sorozatbol Pro/XT annak nem érdemes cserélni a 38xx-as szériára.
Ha csak valakinek a hőmérséklet és fogyasztás nem számít.
Ha a teljesítmény végett szeretné akkor felesleges.
Inkább várni kell 1hónapot és a 2GPU-s kártyákba gondolkodni,én ezt teszem,addig meg simán kibírom a 2600XT-vel.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
MaSzKa
senior tag
válasz Sickboy25 #7493 üzenetére
67eFt-ért nem kapsz akkor 53eFt-ért mit kapnál
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest