Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacafaca
addikt
(#5816) idegbeteg18: na azt hiszem nem kérdés ettől fogva hogy a 8800gt vagy ez a jobb vétel. ma olvastam hírdetésben hogy 75k-ért ment el 8800gt...nagy az isten állatkertje
[ Szerkesztve ]
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
rollins
őstag
Azt mondod fizikai képtelenség 18+16A? Nem tudom, pedig dícsérni szokták az FSP-t, még nem láttam hogy túlzónak írták volna a feltüntetett adatait. Szval passz.
Ígérem ma utoljára 3dmark -ról..: Ahogy nézem a táblázatot, látom Alvin 740/1998 -ra húzta Nem tudtam hogy gpu vagy a ram nem bírja. Jé, de megy 1000mhz-et is. [link], így gpu: 736mhz, vram: effektív 2000mhz-en lett a 3dmark06: 8332 [link]
(cpu, ram maradt alapon)[ Szerkesztve ]
-
rollins
őstag
3dmark06 -ba beleszól a cpu rendesen, nem csoda hogy QX9650 -nel ennyi lett.
fsp szerint a 350pnf max 300w -ot adhat le a két 12v-on, de nem vagyok villanyász, megkérdzem majd a tápos témában miért írja ezeket az fsp.
Maotun: Újabb játékoknál, minél jobb, ill legjobb graf beállításokkal már a vga lesz a határon, cpu itt annál kevesebbet szól bele. [link] Ha így van, akkor még elég lehet a X2 cpu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest