Hirdetés
Aktív témák
-
Kicsizso
tag
Srácok én nagyon nem bántam meg hogy befektettem egy Asus X1950Pro-ra!
1.Mert ahogy néztem az eredményeket mielőtt vettem volna ezt a karit a 7900-es szériával,és az eredményeket néztem hát nem bántam meg az tuti!
2.Mivel nekem elég gyenge a procim azaz nincs erős cfg-m ahhoz képest remekel a kari!
Másrészt pedig néztem az erdményeket (3DMark05)és ezzel a gyenge cfg-vel se mard alúl,akár egy x2-el szemben!Ezzel nem azt akarom leírni hogy veri az x2 seriát csak hogy ilyen cfg-vel szerintem nem rossz ettől a karitól!(7600pötyike minden alapon)Ha a procit kicsit meghuzom olyan 2300-ra akkor már 8000fölé is megy szerintem ez elég tűrhető nem?
3.Befejezésűl pedig hogy milyen procit érdemes venni mellé ami kihozza belőle a szunnyadó oroszlánt?(ami még egésszen tűrhető áron kapható
No hát csak ennyit szerettem volna leírni,remélem nem gond
Ja és ha valaki tudna segíteni az alaplapom tuningolásában az kérem segítsen mert ha huzom a procit mindiíg megfagy a nyavalyás,vagy ha valaki tud megoldást hogy ezzel a cfg-vel mit lehetne kihozni a kariból?
Előre is köszönöm a segítségeteket!!!!!!!
bb
Aktív témák
- Bitcoin topic
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Androidos tablet topic
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- MSI AERO ITX Rx 6400 garanciális 2026.2.11-ig
- ASUS GEFORCE GTX 760 DIRECT CU II OC 2GB DDR5 PCI-E DUAL DVI HDMI DP hibásan, bontásra eladó
- MSI RTX 3060 Ti GAMING X (LHR) 8G videokártya garanciával
- Eladó gigabyte ATI Radeon 9550 AGP 8x videokártya 256mb
- MSI GTX 1080 Ti ARMOR OC + Arctic Accelero Xtreme III hűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest