Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz kisza25 #10849 üzenetére
Nemrégen visszaraktam a SHIFT-et, patch, 10.7 driver és a korábbi hónapokkal ezelőtti működése és a mostani között óriási a különbség. Korábban egyes pályákon 16 FPS-re is leesett az átlag 40 FPS és akkor tehetetlen voltam, a négymagos proci sem segített, most ugyanezen pályákon átlagos FPS-szel fut, semmi különbség a többi pályához képest.
Ez a gond az AMD kártyáknál, hogy egy játék megjelenése után sok esetben csak hetekkel később lehet normálisan játszani, ez az nV-nál ritkán fordul elő, de ott is tapasztaltam hasonlót. -
carr
őstag
válasz Chaser #10846 üzenetére
Hm, netről letölthető legfrisebb van fenn elvileg. De már holnap sajna vége a szabadságomnak, így nem tudok rá több időt szánni.
Majd jövőre.
Más, az miért van, h míg a 7600GST szó nélkül kitöltötte a 107cm-t, addig a 4830 a képernyő szélétől ~5cm-re befejezi a munkát.
Olyan mintha TV lenne a TVben. Az meg így nem kafa. :|360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
törölt tag
válasz Chaser #10829 üzenetére
Ez még egyelőre Athlon, meg fogom kínozni a L3-at mindenfélével, ha állja a sarat, akkor Phenom. Én egy 785G-s MSI-re tettem a voksomat, tetszik nagyon.
milbo: Múltkor alapon megnéztem a Crysis Warheadet csak 1440x900-on, Gamer beállításokkal, 0xAA-val teljesen folyamatos, 30-40 fps minimum (pedig a Warheadre még nem is tettem fel patcheket, amik javítanák tovább), van ebben a kariban erő, sokan alábecsülik.
[ Szerkesztve ]
-
gbal65
aktív tag
válasz #19617792 #10853 üzenetére
Neked egyből ismerte Az AthlonII-t a lap mert én GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H lapot készülök venni AthlonII x3 440-es procival és elméletileg F2-es BIOS-szal megy a C2-es x3, F5-össel a C3-as Most meg Iponról valszleg C3-ast kapnék szal nemtudom indulna e a gép:S... rögtön használhatóva kéne tenni, mivel tesóm óráinak felvétele napjára esnek az újabb alkatrészek...:S neked 1ből ismerte gyári BIOS-sal a procit és azután kellett frissíteni csak 1 gép van és nem szeretnék tesómmal se kib*szni thx előre is ha tudsz vmit mondani, esetleg más... FailSafe módban indulna vagy h van ez? csak induljon el és lehessen rajta netezni
[ Szerkesztve ]
iPod Touch 6. gen., 10.2 <<>>DIY 2x50W Bipolar Transistor AMP w. Infinity Alpha 5 speakers
-
bolcsodal
addikt
-
törölt tag
válasz gbal65 #10856 üzenetére
C2-est kaptam, a lapom egyből felismerte és csak az első, S0 BIOS volt rajta. iPonról vettem. Esetleg annyit megtehetsz, hogy írsz az iPonnak, hogy frissítsenek a lapon BIOS-t és próbálják ki a procit benne. Nem tudom, szerintem annyira működne a gép, hogy BIOS-t tudjál frissíteni rajta, az meg pendrivera rakott bios fájlal menni fog. De itt többet tudnak mondani.
bolcsodal: A Core i3 az Clarkdale, Arrandale a mobil verzió.
kisza25: ATT-s grafból látva 700/1000-en ment neki a VGA.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz bolcsodal #10861 üzenetére
most csak mobil netem van és 210MB egy kicsit sok lenne, de egy pár bench van a gépen
everest eredményekkel, cine bench10-el tudok szolgálni, meg ugye 3Dmark06-al
kicsit javítottam:Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
carr
őstag
Hmm, a dvi2vga adapteren 4el több tű van, mint a mosatni dvi2hdmi kábelen.
lehet azért nem megy 100%on a képernyőnek?360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Chaser
legenda
válasz #19617792 #10853 üzenetére
Megelőlegeztem neki a finomságot 1ébként azt mondják max 5-10!-ot hoz az L3, de ha már ott van én is bekapcsolnám Tud ez az msi lap olyat hogy sw-rel állíthatsz win all feszt, szorzót, órajelet, stb? GB-hez van ilyen, úgy működik mint a bios, még a pwm-es szabályzást is lehet finomhangolni, ez a cuu nagyon hiányozna.
szerk: carr: Lehet, valamelyik apróban árul egy srác dvi kábeleket, valaki linkelt hogy milyen szabványok vannak, 4-5 féle asszem. 2 tv-n néztem a kártyát jó volt mind2-n pedig nem dual linkes.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kisza25
félisten
válasz bolcsodal #10865 üzenetére
a phenom II 4maggal 3,3 Ghz-en csinál ennyi pontot(4600), a 8400-as meg 4,4Ghz-en csinál 4000pontot, legalább is én ilyen eredményekkel találkoztam
nekem elég gyengusz a hűtésem, mivel mini-ITX házam van ezért nem is merem feljebb nyomni a feszt, de itt a lista legalján találsz még eredményeket és feljebb a listán meg van összehasonlítási alap[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
bolcsodal
addikt
válasz Chaser #10866 üzenetére
Ha a Giga saját tuningszoftverére gondolsz az kaki nagyon... Elég sokmindenhez kér restart-ot...akkor inkább BIOS tuning, minthogy kivárjam a sok Windows boot-ot...
(#10867) kisza25: Nah megnéztem én is 750-en. Annyi különbséggel, hogy a feszt 1,129V-ra állítottam ATT-vel.
[link]Látszik, hogy a CPU-t kellene feltornásznom...majd lehet nekiveselkedek valamikor. Végülis szorzóemelésnél többet nemnagyon tudok lépni...FSB320-nál wall-os kb a procc-om.
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
törölt tag
válasz Chaser #10866 üzenetére
Van ehhez is EasyTune szerű progi, csak még nem tettem fel. Viszont fix feszültség, szorzó mellett is megy a CnQ és feszcsökkentés, és érdekes módon felfelé droppol. A proci PWM ventiszabályzását a BIOS-ból is egész jól lehet paraméterezni, minimum rpm és a cél hőmérséklet, amit ha elér és/vagy túllép, növeli az rpm-et, amíg vissza nem hűl.
Hmm, lehet én is nyomok majd egy 3DMark06-t, meg Vantaget talán. Alap VGA és húzott VGA lesz (700/1000) szerintem, procit a gyári légyvakaró miatt nem húzom.
-
Chaser
legenda
válasz bolcsodal #10868 üzenetére
A fesz módosításhoz, szorzó változtatáshoz, FSB módosításhoz nem kell restart, ez mind elég ahhoz hogy pl kiteszteljem az alulfeszt, meg egy lazább tuningot. Restart pl a ram beállításához kell, de azt úgyse bántom szóval mind1. Amik a tuner alatt működnek ugyanúgy jók biosban is és fordítva, nekem ez a lényeg.
EarL 007: Fix fesz mellett itt is él a cnq', szorzót még nem néztem. Viszont teljesen lényegtelen ha alul van feszelve a cpu, főleg 45nm-es proci esetében. 2800mhz@1.056V és pl 1ghz@0.9V között van prime alatt vagy 4W különbség, idle meg semmi Ha kipróbálod az msi sw-ét majd kiabálj már rám
-
Chaser
legenda
Egy kis on...blurrel szoktam csak játszogatni, az egyik pálánál kifagyott, na mondom nem bírja az oc-t itt a kari, lentebb vettem, ugyanott megint kifagyott. Cpu feszt fentebb toltam, bár mindenütt stabil a 240 cpuz 1.056V-on, de hátha..megint fagyás kártya alapórajelen, szintén fagyás ugyanannál a résznél. Gondolom valami bug lehet, vagy driver. Ami érdekes még, ennél az egy pályánál be-be szaggat sűrűn a játék, de att szerint mindig 30fps felett vagyok. 2GB ram van a gépben, az lenne kevés? Esetleg driver? Vagy ez a pálya csak tényleg bughalmaz
-
Sonec
tag
XFX HD4830 Hangjáról mi a vélemény? (1Slotosra gondolok)
LC-Power Tápok Topikja: http://href.hu/x/d1cd
-
bolcsodal
addikt
válasz Chaser #10872 üzenetére
Érdekes..nálam szorzóváltáskor is reboot-ot kért...megy vissza a kukába....
(#10874) Sonec: Olvasgass: [link]
Szerintem jó vásár, hűtője kicsit hangos és kispórolták belőle a memória órajel csökkentéséért felelős alkatrészeket (powerplay). Valamint az átlagosnál magasabb magfeszültséggel működik.
Röviden ennyi...
[ Szerkesztve ]
-
Sonec
tag
Gondolkodom hogy ez ujonnan vagy Használt HD4850 1GB 19k-ért
LC-Power Tápok Topikja: http://href.hu/x/d1cd
-
milbo
aktív tag
Tegnap nézegettem ezt az oldalt. Rengeteg eredmény van rajta a beküldők által készített tesztek átlagával. A Benchmarks oldalon meg tudjátok nézni hogy a cuccos ami a gépetekben van hogyan szerepel. Letölthető a Bench program 30 napos próba verzió. Lehet tesztelni!
-
milbo
aktív tag
válasz bolcsodal #10885 üzenetére
Meglepődtem hogy a notiban lévő i3 kemény 2.13GHz-en olyan processzort tud maga mögött mint pl. E8300. Az én tesztemben a cpu 2264 pontot csinált amivel még előkelőbb helyre kerül. Ha tesztelsz, esetleg küld el az eredményt, frissül időnként a lista.
szerk: alapon kell a teszt természetesen
[ Szerkesztve ]
-
bolcsodal
addikt
Megnézem alapon és húzva is. Tegnap kicsit nyúztam de FSB310x11-en nem volt stabil 1.3V-on. Nagyon meg nem akarnám a feszt emelgetni...
Viszont, hogy kicsit ON is legyek. A VGA stabilnak tűnik 750/1000-en, 1.129V-on (1-2 óra játék alatt nem volt gond).
[ Szerkesztve ]
-
milbo
aktív tag
válasz bolcsodal #10887 üzenetére
LinX-el teszteld, 20x lefut az adható legtöbb memóriával akkor stabil. Játékok megközelítőleg sem terhelik annyira. A feszemeléssel valóban óvatosan kell bánni, főleg ha nincs jó hűtő rajta.
Jó az a tuning, már így is elég sokat sikerült húznod. Múltkor ráértemben megnéztem a furmark-al, fps-ben az 50mhz-es gpu tuning, 200 (400) mhz-es memória tuning-al volt egyenértékű. Számokkal kifejezve, 700/1200=750/1000, az én gépemen. Azonos volt a min,átlag, max fps.
-
bolcsodal
addikt
IBT-t szoktam használni és Prime95 Small FFT-t. Ha jóltudom az IBT LinX motort használ, csak raktak hozzá egy grafikus kezelőfelületet. Valami olyan összefüggés lehet, hogy alacsonyabb szorzóval magasabb FSB-t bír kisebb fesszel és fordítva... De most nincs türelmem ezt kisakkozni a CPU-nál.
Jah meg vagyok elégedve a 750-es GPU-val...ATT-vel megnézem még hol a vége, valószínűleg már nagyon közel járok hozzá.
-
törölt tag
válasz bolcsodal #10889 üzenetére
Hát, nekem 750 volt a max, amit el tudtam érni, bár néha fagyott, így 740 vehető maxnak. Nekem ATT-val néha 700-nál is voltak anomáliák, azóta BIOS-ból nyomom.
Az IBT és a LinX leginkább csak a graf felületben tér el, mert ugyanazt a motort használják az Intel Linpackot. IBT-t gyakrabban frissítik, ami előnyösebb lehet.
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Asus Rogstrix RX570 8Gb BESZÁMÍTÁSSAL!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest