Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfnet
tag
Sziasztok!
Szeretném megérdeklődni, hogy az Ati HD 4XXX szériánál ha CF-be akarok kötni két ilyen szériás videókártyát csak 1 híd kell vagy kettő. (A kezdeti CF-nél kettő kellett, de nem tudom hogy itt most hogy van.)
Nagyon köszi!
Privátban érdeklődj! :)
-
namlak59
újonc
XFX hd 4830-as vga van a gépben, játék közben becsíkoz, kifagy, majd gép újra indításánál már csak csökkentett módba tudok belépni.
Kérnék véleményt a problémával kapcsolatban.
Köszönöm előre is. -
VIPowER
őstag
Sziasztok.
Van egy MSI 4830 (OC ) videókarim, mellé egy L5420-as proci.
Problémám : A Tomb Raider nevű játékban van ahol az FPS leesik 20 alá ( 1280×720 max graf) ilyenkor a CPU kihasználtság kb 50%-ék mindegyik magon, és a GPU is 50 körül van.
A kérdés, hogy azért nem akarnak dolgozni mert én sem szeretek, vagy valami más áll a háttérben? -
TechN7ne
nagyúr
Hali!
Nem tudjátok,hogy HD 4830-ra van Windows 8.1 driver,amit felrakok,nem csinál semmit, feltelepül,aztán marad a wdm integrált 4800...
-
TechN7ne
nagyúr
Na sikerült felraknom sima Win8-ra,nem keresgéltem tovább,mindegyiket kipróbáltam már szinte.
Furcsa dolgon driver felismerése után picit fakultabb lett a kép,előtte wdm driver alatt gyönyörű képe volt a kártyának....
Először 13.1-et raktam fel,most meg a 13.4 beta-t....[ Szerkesztve ]
-
v3g374
tag
Windows 8.1 (szűz install)
Radeon HD 4830 (Sapphire)Mindenfele driverrel probalkoztam, egyik sem megy fel. Megoldas? Latom itt tobbeknek is sikerult, csak gozom sincs hogyan. Hiaba telepitgetem akarmelyiket, minden felkuszik csak a meghajto nem. Az marad az
ATI Radeon HD 4800 Series (Microsoft Corporation - WDDM v1.1)
beepitett fajta. A ccc meg ezzel nem megy (adoben olvastam, ugy nez ki a photoshop sem).
Ezenkivul olvastam, hogy az AMD mar nem tamogatja HD5000 alatt... hat mit mondjak gyonyoru.
Windows 8.1-ben WDDM v.1.2 van tudtommal, szoval ezert nem megy. Csak arra vagyok kivancsi itt a varazslok hogy valazsoltak fel a gepre.
Ezeket probaltam, szoval ha kerhetnem ne ajanljatok. NEM mukodnek W 8.1 alatt.
amd_catalyst_12.6_legacy_win8.exe
12-6-legacy_vista_win7_64_dd_ccc_whql
13-1-legacy_vista_win7_win8_64_dd_ccc
AMD_Catalyst_13.4_Legacy_Beta_Vista_Win7_Win8
13-9-legacy_vista_win7_64_dd_ccc[ Szerkesztve ]
-
v3g374
tag
válasz v3g374 #12317 üzenetére
Piloss által említett módszer csak annyi változás hogy:
13-1-legacy_vista_win7_win8_64_dd_ccc telepítése, inf-ek telepítése, és újból a 13-1-legacy_vista_win7_win8_64_dd_ccc telepítés.
Így már fölrakja a sajat driverét is, meg a CCC-t is. Viszont hogy jó-e így, azt nem tudom.
Ja, kösz a helpinget!
Visszavonva az előző. Ezzel a megoldással gyak. használhatatlanná válik a gép. (Youtube szaggat 99%-os processzorhasználat.)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz v3g374 #12318 üzenetére
Eszközkezelőben ellenőrizd, illetve még futtathatsz teszteket is hogy változott e valami
Szerk: Akkor mégsem okés, 13.9-el próbáld meg
[ Szerkesztve ]
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
őstag
válasz v3g374 #12320 üzenetére
Nem nagyon találtam más megoldást, mindenhol a fentebb linkelt procedúrát ajánlják
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
Slownz
senior tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már a kártyát LED TV-re kötni? Az a problémám vele, hogy nagyon gagyin jeleníti meg, a magasságból és a szélességből is elvesz...
Más gépen tökéletesen működik a TV (illetve probáltam másik TV-vel is), ezért gondolom, hogy a VGA a ludas.
Bármi tapasztalat ezzel kapcsolatban?
-
csakdzsó
tag
Üdv srácok!
A hd4830-as vga-t érdemes win7 vagy win8- 8.1 alatt használni?Anyám gépében van egy Club3d hd4830-as,Win7 az operációs rendszer és naponta van egy kékhalál.Szerintetek nem csípi ez a kártya az Xp utáni operációs rendszereket?
Maradjak az Xp SP3-nál vagy mi a helyzet?
Üdv:Henrik.
köztudottan ugyebár a nácik árja atlantisziak, tehát valójában magyarok is nyilván és persze gyíkok is... Mé? Nem tuttad? :D
-
Debilon
addikt
válasz csakdzsó #12328 üzenetére
w8.1 alatt használok egy xfx 4830-at jelenleg is, tökéletesen megy
Slownz:
a képen látható menüpontban a csúszkával be tudod állítani, nekem így tökéletesen be van állítva 42" LCD TV-n
(Saját digitális síkképernyőm --- méretezési beállítások)[ Szerkesztve ]
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
-
goro1000
aktív tag
Sziasztok
Valaki tud részletes leírást adni hogyan kell vmodolni?Egy sapphire hd 4830-ról lenne szó.[ Szerkesztve ]
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Xfx hd4830-nak megdöglött a ventije. Milyen hűtést ajánlanátok ami kompatibilis a kártyával? Köszi
-
csakdzsó
tag
Ehhez a típushoz nincs Win10-es driver?Bakker.........anyád.
köztudottan ugyebár a nácik árja atlantisziak, tehát valójában magyarok is nyilván és persze gyíkok is... Mé? Nem tuttad? :D
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 GAMING fehér 8GB használt videokártya garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest