Új hozzászólás Aktív témák

  • Speciali

    tag

    válasz mdk01 #18703 üzenetére

    Köszi!
    Két lapot kellett ragasztanunk, valami fehér gyenge laminálás volt rajta, ezert nem mertük diszperzios ragasztoval ragasztani.
    Kisérletezgettünk. Egyiket sziloplaszttal ragasztottuk, a másikat meg egy olaj szinü PUR ragasztoval. A Pur sokkal jobb lett, könnyebb eldolgozni.Présbe raktuk, fütés nélkül.
    Az élekhez mi is kaptunk saját ragasztot, hossztoldani is kell, amit valszeg a helyszinen (a hossztoldást) kell majd megcsinálnunk. Az a terv, hogy hamburgert CNCvel bemarjuk, és ezzel huzzuk össze, remélem beválik.

    Ez egy világos kakao szinü lap, a ragasztot még nem bontottuk ki, de bizunk benne hogy jo a szine.
    A lap csiszolásárol találtam videot, meg az él ragasztásárol is, de a hordozora ragasztásrol sehol semmi, de közben muszáj volt megcsinálnunk.

    Van még egy probléma, hogy az egyik lap, ami ráadásul a konyhasziget 1 m széles lapja, szállitáskor berepedt kb 35 cm mélyen. Ezzel nem tudom mi lesz. Vagyis kinyomjuk ragasztoval, de hogy fog kinézni...

    Azt még nem tudom, hogy mennyire kell fényesre csiszolni, de az menni fog, polirozáshoz megvan minden.
    A frontok fenyes festettek, azzal szenvedtem a mult szombaton egész nap, de aztán tegnap jöttem csak rá a megoldásra. Otthon a Milesivel semmi gond nem volt, de ami festéket es lakkot használunk ez másképp viselkedik, ezt vizesen kell csiszolni. Elbsztam egy napot, mire rájöttem a lépésekre. Sokkal puhább ez a festék. Fedölakk az már valamivel jobb, az kerül a festékre, de a Milesi nyomába sem ér. Azt meg itt nem tudjuk beszerezni, nagyon védik a piacukat a németek. (sörböl is szinte csak németet lehet kapni, mondjuk ez nem annyira gond:) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák