Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz DroiDMester #76843 üzenetére
olyat nem ismerek de az ugoos am6b+ jobbnak láttam. Mert a CE azon is ment DV-vel és ha átváltok androidra nála akkor meg plex és társai kadenciahelyesek viszont ott meg a kodi nem volt jó de az így utólag már nem számít mert a coreelec az tulajdonképpen egy tökéletes kodi. Szóval jelenleg nagyobb sávot le fed mint a dune. és ez így is marad addig amíg meg nem érkezik az android 12 a dunére mint ahogy Blakey írja. Mindenesetre a jelenlegi 11 es rendszerét 1 év után sem bírta a gyártó ezirányban helyrehozni. A streaminget nem említem mert az nem teljes értékű az ugooson lévén hogy hiányzik a licensze. ha neked fontos a netflix és társai akkor mindenképpen érdemes a dunénél maradnod. Az apple tv lenne még neked jó annak is vannak hibái de összességében nekem most az a legjobb
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- AliExpress tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest