Új hozzászólás Aktív témák

  • GalaHU

    őstag

    válasz Laby #4938 üzenetére

    Nem lehet ezt ilyen könnyen eldönteni… :)

    Ha úgy működne az algoritmus hogy először Safety alapján csinálna sorrendet és azon belül meg az ELO alapján akkor talán működne. De ehhez meg legalább 2-300 versenyző kellene hogy érdemi változást hozzon. Kedd délelőtt fújhatjuk… ;)

    Valaki korábban javasolta hogy az ELO és Safety szorzata alapján legyen rangsor, talán az lenne a legjobb, de ehhez tényleg látni kellene a mostani algoritmust.

    Egyébként nekem nincs azzal bajom ha csak a Qualy-s pozimat tudom tartani (+-1-2 hely) ha korrekt küzdelem van és nem roncsderby. Nekem így szerencsejáték, mert szerényebb képességgel bírok és az Istennek se tudok visszamászni Bronzba. Aki ügyesebb és gyorsabb, nyilván máshogy éli meg.

    Csak jó lenne ha a hobbisták is jókat meccselhetnének, az elején úgy látszott pont ilyen az LFM, de nagyon úgy tűnik hogy ez sem váltja meg a világot, itt is van egy markáns határ ami alatt vagy fölött teljesen más játékélményt kapsz.

    Valószínűleg egy a szimezés rákfenéje, itt egy hülye a 30-ból simán tönkreteszi 4-5 ember egy órás szórakozását, míg egy lövöldében max eggyel többször parkolsz el egy camper miatt (franc se ért hozzá, de van ilyen), aztán a többi 58 perc ugyanúgy megy tovább.

    Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

Új hozzászólás Aktív témák