Új hozzászólás Aktív témák

  • Laby

    senior tag

    válasz GalaHU #4929 üzenetére

    Igazából csak annyit, hogy tükörből látod, hogy egy idióta aki nem gondolkozik hogy hol próbálkozik, és hogyan, és kiengeded egyenesen és hagyod befordulni, vagy elfékezni hogy ne lökjön ki.

    Van párszor ilyen eset velem is, és mindig rohadtul felmegy a pumpa bennem.
    Szoktam villogni ilyenkor a gyökérnek, hogy vegye észre magát hogy az nem előzés, hogy bevetődik és el kell húznom az autómat, hogy ne rajtam fékezzen. Van aki csak véletlenül benézte, és az visszaenged. Aki meg nem, azok őszintén szólva annyira feltudnak idegesíteni, hogy utána a lehető legbunkóbban próbálom visszaelőzni, hogy észrevegye magát.

    Csak sajnos van hogy gyorsabb csinálja ezt, és akkor nem tudok “revansot” venni az ő módszerével. Csak annyit lehet tenni ellene, hogy tükörből látod és elengeded, majd utána üzenetben elküldöd a vérbe… :D

    Egyébként nem szoktam soha baleseteket okozni, elég korrektül állok minden csatához, rengeteg olyan csatám van, amikor hosszú kanyarokon keresztül megyünk egymás mellett, de ha valaki túl agresszív, vagy idióta, akkor én is elég hamar átváltok, és a saját módszerével próbálok tükröt tartani az arca elé.

Új hozzászólás Aktív témák