Új hozzászólás Aktív témák

  • Laby

    senior tag

    LFM szerintem százszor kulturáltabb, mint az iRacing amiért mocskos sok pénzt kell fizetni és azt gondolná az ember hogy ez a tény legalább megszűri, hogy ki játszik vele (3 évig nyomtam egyhuzamban, 2 hónapja jöttem át ACC-re, szóval van összehasonlítási alap).

    LFM rendszere jó eséllyel iRacingról lett koppintva, tehát teljesen ugyan ezek a feltételek ott is, mégis itt LFM-ben ha nekem is jöttek akkor is mire kiléptem a játékból, már a weboldalon várt az üzenet hogy bocsánatot kérjenek, mert véletlenül benéztek valamit.

    Elkerülhetetlen hogy 25-30 emberből ne hibázzon senki, és néha ne keveredj bele balesetbe (ahogy valószínűleg mindannyiunk okozott már véletlenül hasonlót), de ez a való életben is így van.

    Bandit21, habár az eleje az SA gyűjtögetéssel eléggé unalmas ha már gyakorlott szimulátoros vagy, hogy AI ellen bohóckodj, de legalább megszűri a teljesen alkalmatlanokat.
    Ha ezen túl vagy, akkor utána már a te életstílusodhoz is tök passzol hogy bármikor oda tudsz ülni 1-2 óra elfoglaltságra amikor épp ráérsz, és versenyzel egyet kulturált körülmények között, kivétel az a kevés alkalom amikor peched van, mert lesz ilyen is.

Új hozzászólás Aktív témák