Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandit21

    addikt

    válasz JulesTS #4540 üzenetére

    Annyi mod, hogy a TC mindegyikben 3 volt az ABS meg 2 a tc2 viszont maradt ami volt mert menet közbe nem találtam hozzá a gyorsgombot :DDD .
    Igy safe se volt olyan safe mert az agressive TC és ABS beállításokkal mentem.

    A safe és az agresszív közt nem volt nagy különbség, a yt setuppal viszont a 9+9 kor normál hátsó toe után majdnem az első kanyarban le estem az útról.
    Ha fejben rá vagyok állva akkor a yt setup is bolondbiztos csak tudni kell hogy a legkisebb kormány mozdulattal is elkezd kuszni a segge.
    Bekanyarodast segíti amúgy nagyban de pl rázó köveken könnyebben akad fel meg ül fel.
    Igazából a Yt setuppal ideges a hátulja de megpördüles nem nagyon volt. Pár kijaraton talán el tudna mászni a segge ha hotlap ot tolok de most a futómű check volt a lényeg a gumi hőmérséklet alapján meg hogy egyenletes legyen a tempó. Pluszban ott volt a tonna benzin is tehát nem tudom melyik a legjobb. Meg nyilván most két hét alatt bele tettem 6 este alatt 200+ kört, rá kéne hagyni kart Kraft egy hétig és utána vissza ülni akkor biztos lenne amivel le esnék az útról.
    Tippre az a yt setup lenne aztán az agr.

    Másik hsz -ed:

    Alapvetően a RR a Ghost miatt nagyin jó, ACC be nem mentem még annyit hogy megnézzem de este kipróbálom hogy lehet e mást betenni. Valóban hatalmas segítség mert azért látni hogy hol mi fér el más mint próbálgatni.

    nextMichelisz ooooo Te jó ég mennyi ideg ment el rá.

    Megnéztem a linkeket, az elsőn 253. az utolsón 69. lettem. De beteg egy autó volt az a hyundai.
    Jók ezek a telemtria linkek, köszi! Anno az f1c telemtria idején lassan 20 éve másztam bele aztán jött a gtr1-2 aztán meg a gyerekek és kimaradt vagy 5 év nekem is. Kb 2 éve játszom újra heti 1-2 estét.

    Nagyon várom már karácsonyt, hogy megkapja a fiam a 248 at. Aztán menjen aludni és én toljam hajnalig.
    Így hogy a dfgt pedallal most sokat mentem kíváncsi vagyok hogy a jobb fék mennyit számít majd.

    [ Szerkesztve ]

    regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

Új hozzászólás Aktív témák